Види овако... Приђеш риби и онако је питаш к'о гром из ведра неба: Је ли мала, коју славу славиш?
Пада сто посто. А ако ти одговори коју славу слави ти је само питај да ли зна да меси славски колач. Ако зна, жени је, ако не зна, јеби и бежи главом без обзира.
Види овако... Приђеш риби и онако је питаш к'о гром из ведра неба: Је ли мала, коју славу славиш?
Пада сто посто. А ако ти одговори коју славу слави ти је само питај да ли зна да меси славски колач. Ако зна, жени је, ако не зна, јеби и бежи главом без обзира.
+1
Када угледаш две женке на појилу за шанком, приђеш им, једну звизнеш лактом ноншалантно и обориш на под, а ову другу питаш: " Зашто дама седи сама?"
+1 на 'жиња! Мој говор тела углавном говори како сам самопоуздана лепа&згодна јединка коју она просто мора да проба! На крају, то резултира јебањем хтео ја то или не!
Волим те твоје очи и тај твој хипнотишући поглед јер увек кад ме погледаш, ја се укочим, изгубим се у твојим очима и реч не могу да изговорим. Волим твоју косу коју ветар носи и... Доста је, лепојко, било удаврања, ај се јебемо!
Žena je najlepša onda kada je
zaljubljena. A meni, dragi moj, u
poslednje vreme govore da nikada
nisam bila lepša.
Ma kakvi.Samo joj pridjes i kažeš: ,,Ti si lepa,ja sam lep,mislim šćo da se ne povežemo? "
а шта ако има преко 12 година?
To što pričaš prilikom udvaranja ima otprilike 5 posto udela u eventualnom uspehu.
GOVOR TELA JEBE!
то не пали на хејтерке :)
+1
Када угледаш две женке на појилу за шанком, приђеш им, једну звизнеш лактом ноншалантно и обориш на под, а ову другу питаш: " Зашто дама седи сама?"
+1 на 'жиња! Мој говор тела углавном говори како сам самопоуздана лепа&згодна јединка коју она просто мора да проба! На крају, то резултира јебањем хтео ја то или не!
kvalitetna poezija uvek šljaka, biliv mi, hehe
http://www.youtube.com/watch?v=YTyikbbNe90
Prosek na Vukajliji mi je k'o kurac - skoro 24!
де су ти конзерванси, чоколадице слатка??? :3
jesi li gladna? oli kiflu?
ахахахах... најн, само вежбам удварање ахахахах... :Р
pa ja samo napisah foru koja pali stalno. ne nudim tebe kiflom, mala si za kifle...
ahahhahahhahahahahhahahhahahaa
dodji mala veceras na prelo,bas te briga janje moje sta ce reci selo!
Сечем лукац, а око ми сузи, хоћу да те милујем по... коси.
mala moja obrij brkove svoje,ne mozemo ih imati oboje!
Волим те твоје очи и тај твој хипнотишући поглед јер увек кад ме погледаш, ја се укочим, изгубим се у твојим очима и реч не могу да изговорим. Волим твоју косу коју ветар носи и... Доста је, лепојко, било удаврања, ај се јебемо!
dodji janje kad se zito zanje!
Доћићу ћи ти ноћас, на прозор ћу да ти покуцам, пусти ме унутра да те целе ноћи... мазим.
То наравно, али бирао - не бирао, не знаш унапред шта која воли, а шта не.
Можда је мала за кифле, али ако има више од 12 година сме да седи на предњем седишту! Опааааааа!