Udvaranje

1. -Jesi student?
    -Jesam!
    -I ja!
    -Tooo! Ajmo kod mene!
    -Ček da javim cimerkama da ću sutra doći kući.
    -Ok.

2. -jesi student?
    -jesam.
    -mrs u pizdu materinu sirotinjo!

3. Meśa
    Hej luče, imaš li dečka?

"Imam."

Pederu.

Hahahahahaah, sad naleteo na temu... malo prelistao... Meśa kraljino! Uber kraljino!!!

4. Ako ti nikako ne da reči joj da imaš rak. ribe to vole, da usreće nekoga, plus još i vole životinje, i kazivanje da imaš tako podmuklu bolest u njima budi ono najbolje.

Posle dužeg natezanja fataš se za poslednju slamku spasa "Imam rak."
    - A jaooo... :skida se:
    Po završenom poslu.
    - Pričaj mi, kako si ga dobio.
    "Po rođenju."
    - Užasno mi je žao... Šta kažu doktori?
    "Ništa, nema mi spasa."
    - :((((
    "Hajde de, nije to ništa strašno..."
    - Kako nije bre, pa umrećeš...! :(
    "E jesi glupa jebote život (jer je on već jebao je l te). Pa jesi ti kad čula da je neko umro zato što mu je rak bio podznak u horoskop?"
    - Šta...!? Marš govedo jedno!!
    "Ajde ajde... Diže mi se opet a još uvijek kondom nisam skinuo, taman ga neka ovako podmazan."
    - !!!

Dobro, ja sam ovo malo začinio dijalogom al vi to ne morate, bitno je da ga umočite.

5. Ne znam, možda sam i ovde pročitao...uglavnom evo još jedared...

- Eeee, imam magičan sat...evo, sad mi pokazuje da ne nosiš gaćice...
    + A jel?! E baš nosim! (bilo koji odgovor je prihvatljiv, samo da te ne otera u PM)
    - Uuuuh, žuri mi sat 15 minuta...
    http://www.dodaj.rs/f/j/CO/1UPPjWTO/kgrhqfn8e-mwlqbbptect5eo.jpg :blagi kez i tamo si:

EDIT: Predlažem da se tema nazove "Udaranje", ne "Udvaranje", svima nama je cilj da je udaramo malo...ne da je udvaramo...jelte :)

6. Prilaziš homoseksualcu (jer si peder) i kažeš mu "Doktor mi je zabranio pušenje, ali oglušio bih se o njegovu zabranu u tvojem slučaju macane."

7. -imam jos dva dana zivota,aj opstimo?

8. Drugarmoj, prošle godine otišao na more s' ortaci i pravio se da ga je riba šutnula a on bio ludo zaljubljen u nju... Kažu da je svaku smuvao

9. znas ti onu foru da svi jebu na moru i pre.
    -slabo ti nesto ide sa ribama...
    -ma libo me tuki,znas sta sam radio na moru,7 dnevno,muda mi se otegla.
    -ne seri?
    -ma keve mi,lude su.zato me sada boli uvo.ocu malo da odmorim.
    -kako niko ne zna za to?
    -brate,bio sa babom i dedom u sutomoru.idi njih pa pitaj.a i brate ne pricam ja o tim stvarima.

-e,brate,mislim da te smeka ona riba.
    -ma brate,nisam ti ja vise za to.ja sam pre jebav'o sve u sesnajst.
    -kada pre?
    -pa pre brate.sada me vec to mrzi.
    -kako to niko ne zna?
    -kako ne zna?vlaja,raja,gaja,marko,janko,stanko...
    -ko su ti ti ljudi?
    -moji drugari sa fudbala.
    -isao si na fudbal 3 mese...ustavri,nema veze smekeru!

10. - Eeee, imam magičan sat...evo, sad mi pokazuje da ne nosiš gaćice...
    + A jel?! E baš nosim! (bilo koji odgovor je prihvatljiv, samo da te ne otera u PM)
    - Uuuuh, žuri mi sat 15 minuta...

Postoji i prilično dobra šansa da te otera u PM.

11. Он: "Дај пичку!"
    Она: "Ију, смува ме ти у две речи!"

12. Fender Stratocaster

Он: "Дај пичку!"

Cak i s kurvom kojoj platis unapred moras vise da se potrudis.

13. Он: "Дај пичку!"

To sam ja jednom probao, i dala mi je. Doduše, ona je bila radnica u seks šopu, a vagina koju mi je dala bila je plastično-gumeni surogat zvani "Big black caribbean pussy". Pokušala je da mi uvali i neke svilene seksi gaćice gratis, ali šta će to meni, ja sam ozbiljan čovek, bez kože ne može.

14. Ja sam toliko smotan i stidljiv da bih te sad pozvao da prošetamo, ali ne smem jer ne znam šta ćeš reći :/

ziljavo, ali mi je upravo uspelo!

15. On: "Mala, ajmo u WC da ga merimo!"
    Ona: "Ajde!"

Valdemar

To sam ja jednom probao, i dala mi je. Doduše, ona je bila radnica u seks šopu, a vagina koju mi je dala bila je plastično-gumeni surogat zvani "Big black caribbean pussy". Pokušala je da mi uvali i neke svilene seksi gaćice gratis, ali šta će to meni, ja sam ozbiljan čovek, bez kože ne može.

Sinoč mi je drugar ispričao kako je na ovu foru (kao) kresnuo devojku. Rekao joj: "Daj mi malo!", a ona mu je rekla: "Važi!". On opet njoj: "Pa što nećeš da se malo nećkaš?", a ona mu ladno kaže: "Pa nije sapun da se potroši!".

16. Узимам једном пицу у пекари, и одем до парка да је поједем.
    Како је била врућа, мало се покидала..
    Гледала то нека девојка:
    "Како си поцепао ту пицу" ,вели она.
    Мој одговор: "То није једина пица коју ћу да поцепам данас."
    Отишла је...

17. Sačekam da se popije malo pa kada vidim da ga je savladao alkohol ( otpustio ventile i poneki mišić ) pohitam za njim u WC. Prije toga kažem neku duhovitu opasku i poneki romantičan stih da vidi da mi nije samo stalo do sexa. Kada se sve to iskombinuje pohrlim u mali uzani WC i čekam da ga izvadi. Čim izvadi alat počnem da pušim, on jbg u šoku nema pojma šta ga snašlo al' mu do jaja pa se prepusti ludilu i bude tu i govana i svega... nakon kidanja kažem da je to bial velika greška pobjegnem i nikada se ne vidimo. KBO ne muva KBO rasplamsava vatre i kida čmarove.

18. КБО, мислим да је ова тема за мушко-женска мувања, исправите ме ако грешим.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.