Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Thilmo, grešiš. Gde piše to pravilo? Nigde. A bila bi i diskriminacija da piše.
Bićeš voljena kao Ava Karabatić u rijaliti šoovima.
@ Thilmo
Koliko vidim tema je muvanje a ti što si homofobičan i zaostao to nije moj problem, ja se svog seksualnog opredeljenja ne stidim a ti ili nisi siguran u svoje ili si imao neka gej iskustva čim se toliko plašiš.
thilmo je latentni jge.
Jesi li to šeđela na džak šećera pošto imaš slatko dupe.
puslice malena,ako hoces seks,rasiricu te siroko i udubiti duboko,ako hoces novaca,dobices crno oko anjnjnjnj
DA LI SAM POMENUO,MISLIM NA TEBE DOK GA ONESVESCUJEM
Doimaš mi se!
da li ces da ostanes sa svojim bejbifejs slatkim romanticnim deckicem ili ces doci kod ovog olosa da te zguzva ko pocepanu rizlu da ne znas danima ni za sta drugo osim mog kurca i posle havaricnog sexa da zaprzis djembelu buksnetinu od koje ces da oslepis
udvaranje nadmenim studentkinjama kojima prdez mirise na ljubicice:
vidi,prokleta kucko,ja imam mnogo vise kurca od tvog studenstkog sisarka,kod mene nema kesa,nema bejbifejsa,samo ogromna tvrda djembela kurcina koju ces pamtiti i u jebenom sledecem zivotu...issutiraj strebera i zajasi ovog rastamana koji je u seksu previse jebena raketa,period tvog zivota uz mene i na mojoj monstrumcini bice zauvek na povrsini tvog mozga urezan kao ideal,kolacicu slatki maleni,nemoj da ti na pocetku je palo na pamet da mi trazis pare,jer dobices samo zatvoreno crno oko
e,tako se to radi 0:)
- Radim.
- Oli da ti sredim trudničko?
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/429805_345259525600908_1367874363_n.png
Морам ово да применим некад.
Оувако, после пар кратких у клубу/дискобару, без много гледања приђеш милфачама и ка'еш:
- Чао девојке, ја сам један од оних...кхм.. "роба". За своје услуге сам спреман да вам понудим сезонски попуст.
* само самопоуздано уз обавезан осмех на крају, наравно. И после кренеш у даљу обраду
Svidjas smi se, Ja sam Gozila ti budi moj New Jork siti, sta kaes,a?
Žućin stil.
Došo sam te pitam da furamo, misim, ti se lepa, ja sam lep, šo da se ne približimo.
Svidjas smi se, Ja sam Gozila ti budi moj New Jork siti, sta kaes,a?
koji ce kurac godzila u njujork?
ovo je najbolje:
http://vukajlija.com/muvanje/24102
Био неки амерички филм из две'иљадитих... Ако си тада имао Пинк телевизију, могао си да сазнаш више из "Холивудске приче".
tako je ramirez, kad se nalegne u Medison skver...