ošo u prodavnicu malopre, guzva velika, jedan ciganin ispred mene, i sad otprilike konverzacija se odvija ovako:
prodavacica (malo punija): Ajde na ovu kasu!
ciganin: O FALA BOGU!
prodavacica: reci!
ciganin: pivo ovo,pastetu tu i daj mi jedan BIBER sitni!
prodavacia: nema sitni.
ciganin: NEMA?!?!??!!? (odzvanja cela prodavnica)
prodavacica: imam u zrnu.
ciganin: STA CE MI U ZRNU, jebem ti! sta da radim sa zrnom?
prodavacica: pa uzmes na rende i nastruzes!
Gledaš u svaku žensku koja ti se đa po 2-3 minuta, i kada ti se pogled sretne sa pogledom neke od njih, iskoristi to kao znak i priđi, ale ne odmah, nego, šaznam, posle 10 minuta i reci ( osmeh naravno kao da radiš u maksiju a ona je kupac):
" Zdravo, ja sam Milorad ( ili Ivan, ili Marko, ili ljubav, ili pozeri, ili domaćini...), šta misliš da preskočimo standardnu uvertiru i izađemo napolje da popričamo, da se ne deremo ovde jedno na drugo, ja ću ti poneti pivo".
Posle toga, u 90% slučajeva, napolju, vidi šta ćeš, ja pobegnem, jer ne znam šta bi pričo snjom...
Ja sam jednom imao odličan ulet.
Pijan kao majka prilazim djevojci da je pitam za ime i slučajno joj povratim u njedra. Omaklo se. Poslije smo se jebali.
Gospodjo imate djevicanske oci!
Hey i just met you, and this is crazy, I forgot my condoms, so anal maybe?
ošo u prodavnicu malopre, guzva velika, jedan ciganin ispred mene, i sad otprilike konverzacija se odvija ovako:
prodavacica (malo punija): Ajde na ovu kasu!
ciganin: O FALA BOGU!
prodavacica: reci!
ciganin: pivo ovo,pastetu tu i daj mi jedan BIBER sitni!
prodavacia: nema sitni.
ciganin: NEMA?!?!??!!? (odzvanja cela prodavnica)
prodavacica: imam u zrnu.
ciganin: STA CE MI U ZRNU, jebem ti! sta da radim sa zrnom?
prodavacica: pa uzmes na rende i nastruzes!
eto...
kakve veze ima sa udvaranjem bre?
hahaha
Kad ti se udvara ruzna djevojka: "Hoces li da se udavis za mene?"
Pre 3 godine sam imao foru,pitam devojku koliko si visoka? ona:163cm ja:Kako cemo da se ljubimo ako si tako mala?
I ona ti popuši?
ne no ga ubije glavom u muda
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201201/387816/ako-se-mingu-digne.jpg
taj fazon?
ne no ga ubije glavom u muda
ili mu se sagne po jogurt?
e a sto je najjace ova riba je visoka,nego pored nih izgleda ko kepec
Koliki je ovaj ming, sve ti jebem.
Gledaš u svaku žensku koja ti se đa po 2-3 minuta, i kada ti se pogled sretne sa pogledom neke od njih, iskoristi to kao znak i priđi, ale ne odmah, nego, šaznam, posle 10 minuta i reci ( osmeh naravno kao da radiš u maksiju a ona je kupac):
" Zdravo, ja sam Milorad ( ili Ivan, ili Marko, ili ljubav, ili pozeri, ili domaćini...), šta misliš da preskočimo standardnu uvertiru i izađemo napolje da popričamo, da se ne deremo ovde jedno na drugo, ja ću ti poneti pivo".
Posle toga, u 90% slučajeva, napolju, vidi šta ćeš, ja pobegnem, jer ne znam šta bi pričo snjom...
Ja sam jednom imao odličan ulet.
Pijan kao majka prilazim djevojci da je pitam za ime i slučajno joj povratim u njedra. Omaklo se. Poslije smo se jebali.
kupio sam dva picja,oba su moja,droljo,sta si ti mislila...aj sagni se da pijes spermu
Alo curo, ču'eš ol' da se kopaš u grobnicu moje familije ?
Uzmi ovaj buket drača,što ti moje srce bača'
Voljeo sam te nisi znala, vrati mi se bez majke ostala
po crnogorski opa
@ ollanik
Brate, sa tim prilazom odjebala bi te moja komšinica kod plavog mosta...
sto,bas sam romantican?xD
Ja sam pridjem ribi i kazem ja sam obrezan LASEROM. Svaki put uspe.