Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Gospodjo imate djevicanske oci!
Hey i just met you, and this is crazy, I forgot my condoms, so anal maybe?
ošo u prodavnicu malopre, guzva velika, jedan ciganin ispred mene, i sad otprilike konverzacija se odvija ovako:
prodavacica (malo punija): Ajde na ovu kasu!
ciganin: O FALA BOGU!
prodavacica: reci!
ciganin: pivo ovo,pastetu tu i daj mi jedan BIBER sitni!
prodavacia: nema sitni.
ciganin: NEMA?!?!??!!? (odzvanja cela prodavnica)
prodavacica: imam u zrnu.
ciganin: STA CE MI U ZRNU, jebem ti! sta da radim sa zrnom?
prodavacica: pa uzmes na rende i nastruzes!
eto...
kakve veze ima sa udvaranjem bre?
hahaha
Kad ti se udvara ruzna djevojka: "Hoces li da se udavis za mene?"
Pre 3 godine sam imao foru,pitam devojku koliko si visoka? ona:163cm ja:Kako cemo da se ljubimo ako si tako mala?
I ona ti popuši?
ne no ga ubije glavom u muda
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201201/387816/ako-se-mingu-digne.jpg
taj fazon?
ne no ga ubije glavom u muda
ili mu se sagne po jogurt?
e a sto je najjace ova riba je visoka,nego pored nih izgleda ko kepec
Koliki je ovaj ming, sve ti jebem.
Gledaš u svaku žensku koja ti se đa po 2-3 minuta, i kada ti se pogled sretne sa pogledom neke od njih, iskoristi to kao znak i priđi, ale ne odmah, nego, šaznam, posle 10 minuta i reci ( osmeh naravno kao da radiš u maksiju a ona je kupac):
" Zdravo, ja sam Milorad ( ili Ivan, ili Marko, ili ljubav, ili pozeri, ili domaćini...), šta misliš da preskočimo standardnu uvertiru i izađemo napolje da popričamo, da se ne deremo ovde jedno na drugo, ja ću ti poneti pivo".
Posle toga, u 90% slučajeva, napolju, vidi šta ćeš, ja pobegnem, jer ne znam šta bi pričo snjom...
Ja sam jednom imao odličan ulet.
Pijan kao majka prilazim djevojci da je pitam za ime i slučajno joj povratim u njedra. Omaklo se. Poslije smo se jebali.
kupio sam dva picja,oba su moja,droljo,sta si ti mislila...aj sagni se da pijes spermu
Alo curo, ču'eš ol' da se kopaš u grobnicu moje familije ?
Uzmi ovaj buket drača,što ti moje srce bača'
Voljeo sam te nisi znala, vrati mi se bez majke ostala
po crnogorski opa
@ ollanik
Brate, sa tim prilazom odjebala bi te moja komšinica kod plavog mosta...
sto,bas sam romantican?xD
Ja sam pridjem ribi i kazem ja sam obrezan LASEROM. Svaki put uspe.