Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Удај се за мене лололо
U suštini, sve se svodi na hoćeš, nećeš, ne moraš.
I nije sramota popiti šimiku u bulju, sramota je ukrasti.
To ti tako sa skrnedljima, kod nas je drugacije....
Слушајте Маестра, он мува једну од нај пички у граду. лолол
Кои сте смарачи начи неверуем. Кацам јебо рибе врсте скрндеље, типа вагинално, то је било време, типа прошло. Сацам се концентисо на рибе у фазону добре пичке.
Oš' neš' i to je to ?
U braku se sigurno ne bismo jebali, nije fora gambi.
E, a šta bi s onim skrndeljom?
Ош бомбон?
-Дај.
Ош се јебат?
-Нећу!
Врати бомбон!
Jel ti dozvoljava njen decko?
Наравно. Па боље да је јебем ја, него нека будала, ако ме разумеш.
Мислио сам једној трећакињи из школе да изрецитујем Писмо Оњегина Татјани, делује фино, не знам ни како се зове. Не бих да се прочује да се ложим на њу, хтео бих уживо и шта буде буде?
Priđeš i kažeš: "Draga gospođo, ja sam slab na rečima, ali imam žarku želju da Vas pojebem. Šta mislite o tome?" dve udare šamar, dve se malo nečkaju, svaka peta se nasmeje - e, tu što se nasmeje, vataj dalje...
Хаха, леп фазон али ја не бих ову да јебем ко коњ, ипак желео бих да ужибам у чарима љубави, то би рекао некој нижег морала, али ипак ко зна какав морал има ова, ипак је не знам. . . Делује фино али те су најопасније.
http://www.youtube.com/watch?v=1wKQT3Td7H0
Знам, разјашњење тужне тајне
Дубоко ће вас увредити.
Какав ће презир племенити
Изрећи ваше очи сјајне!
Шта хоћу? С каквом жељом кобном
Отворићу вам срце своје?
Каквом ће сад весељу злобном
Повода дати писмо моје.
Када је у вашем срцу чедном
Нежности искру спазих једном.
Да верујем јој нисам смео;
Навици нисам дао маха,
Слободу празну нисам хтео
Да изгубим пун чудног страха.
Још једно нас је раставило…
Несрећни Ленски тад је пао…
Од свега што је срцу мило
Срце сам тада отргао;
Невезан ничим, ја сам затим
Мислио да слобода може
Да надокнади срећу: Боже!
Како погреших, како патим!
Не, да вас виђам, да вас пратим.
Да сваки осмех, поглед хватам
На вашем лицу и да патим,
Ваш глас да слушам и да схватим
Свом душом својом ваше чари
И савршенства од свих већа.
Да премирем крај вас у ствари,
И да се гасим… то је срећа!
А ја сам лишен свега тога;
Због вас ја лутам светом грубим;
Сваки је час живота мога
Драгоцен, а ја залуд губим
Већ ионако тешке дане
Судбином горком одбројане.
Мој век ће скоро да се скрати;
Ал’ да бих био жив, у свести,
Ја сваког јутра морам знати
Да ћу вас током дана срести…
Бојим се да се плаше
Од моје молбе очи ваше
Ко од лукавства које кујем…
И гневни прекор ја већ чујем.
Да знате како страшно боли
Љубавном жеђи бити морен,
У мом срцу које воли
Гушити немир страшћу створен!
Ја жудим да крај ваших ногу
Са сузама и болом слијем
Сву љубав, молбе, све што кријем;
И све сто још изрећи могу!
А место тог, хладноћом лажном
И реч и поглед ја оружам.
Говорим с вама о неважном
И весео вам осмех пружам!...
Да противим себи, страсти,
Више у моћи није мојој.
Реших: у вашој ја сам власти
И предајем се судби својој.
(А.С.Пушкин)
Молим вас за помоћ! Шта да радим?
Ako deluje fino, verovatno i jeste. Najbolji ti je iskren pristup, bez folova, Onjeginovo pismo je bilo dobro ali Tatjani i još nekim curama koje su živele u vreme Titove mladosti. Ako imaš talenta, napiši joj nešto sam, priđi i kaži da ti se dopada i da bi želeo da je izvedeš negde na piće (kafu, sok, burek sa mesom, šta god bi joj se moglo dopasti). Ako pristane, znači da imaš šanse i onda polako razvijaj priču o nevažnim stvarima dok ne osetiš pravi momenat za akciju. ako ne pristane, jebiga, sačekaj malo pa probaj preko neke drugarice. 80% curica u tom uzrastu cene hrabre momke.
Хвала, знао сам да ћеш ми помоћи, ионако јебеш свако вече. Желео бих уживо да искажем неко срање а не преко фејсбука, СМСА и тако даље. Још неко?
Eh, kad bi bilo makar 10% od ovog... :)
Nije bitno sta kaze, nego ko kaze, tako da, ako se devojci svidis prolazi sve sem vulgarnosti, mada, kod nekih i to. Cornelije, aaaaaw <3 Svaka ti dala!
- Добар дан тета Жељана, треба ли нека помоћ?
- Не треба дечко, али хвала.
- Добро, ако вам треба ту сам, врата поред, само покуцајте.
- Океј.
Ако желиш да појебеш старију пичку, овај лајн ће ти проћи к'о Швабе у Стаљинграду '43, веруј ми, ја знам, јес', нисам јеб'о, ал' сам покушав'о једно 100 пута, осим ако ти комшиница није Весна Вукелић, да иште курца ко Шиптари независности, ал' њу немој јебати (венеричне болести). Културицом, финоћом, нигде нећеш стићи. Само директала.
- Тета Жељана, не знам како бих ово лепо срочио, нисам нешто виспрен, али ево, жарко бих желео да вас јебем расним курцем у пичку, а касније где 'оћете, аа, шта мислите?
Ако си довољно срећан, да јој нема мужа, корпулентног Миће камионџије у ФАП-у, можда и добијеш пичке, 'вако ако те, не дај боже, Мића чује добићеш по пички, неће ти пасти на памет да млатиш будалу, следећих месец дана. Значи поента је у томе да темпираш, гледај до кад Мића ради, кад јој нема нико кући, да одеш тражити, мало кафе, курац, палац, и мејк јор мув. Једном се живи, јебем га.