Udvaranje

1. Хаха, баш бих хтео да наступим са Пушкином али мислим да неће успети, требало би да схвати али не знам, ако не прође, биће ме срамота до краја живота. Хвала на саветима.

2. Бруце

Јебига, све у своје време

3. Cornelije, da meni neko pridje i pokusa nesto tako sa Puskinom, ja bih bila odusevljena... Medjutim ja sam pesnikinja i romanticna dusa, sve zavisi od devojke :)

4. Можда си ти баш она? :)
    Шалим се, ма то ми обрађивали у школи, напамет да се научи. Добио прво 1 па 4 и реко' можда ми баш ово помогне. Глупо ми је да јој кажем само свиђаш ми се, неки ортаци ми рекли да ће се сажалити на те стихове и као можда успе, али ако не успе не знам шта ћу после тога. Старија је годину дана, то је можда препрека, али је нижа за скоро главу, плава коса ( природна, светла је и није сјајна као оне хемијске фарбе), мислим да има неке пеге на лицу, делује ми баш фино а срео сам је у позоришту кад нас је разредна водила. Воли позориште ваљда, па би можда било добро са Евгенијем, али опет све је релативно. Што се сила облачења тиче, сад стално носи јакну тако да не знам, али да ли је то важно?

5. Ma kakvi :) To je bas simpaticno, i nesvakidasnje, a verovatno nije nista drugacija od ostalih devojaka koje padaju na romantiku. Sta znam, zensko sam i kazem ti da probas, i, veruj mi, neces se izblamirati cak i da te odbije, sto je jako tesko. Sta god da se desi, nece to zaboraviti. Ti samo opusteno, i nemoj da se bedacis sta god da se desi.. Sve je u stavu, ako se ponasas kao smeker, ne moze ti niko nista. ;)

6. Знаш, веома сам стидљив, то је проблем, али ако урадићу то ако ми је стало. Не знам када да изведем тај експеримент? Ја бих сачекао још 10 дана или тако нешто, али у сваком случају пре 1. децембра, тада је журка код ортака за његов рођендан, па бих хтео да идем с њом. 'Де ја оде :)

7. E da vas vidi StefanKostić. PVT ljudi. Cornelije druže, popij malo vodke, pa joj recituj, i Puškin je tako.

8. Хаха, да знаш царе. ПВТ прорадио :)

9. Корнелије, колико имаш година, а колико она?

10. Ако желиш да појебеш старију пичку, овај лајн ће ти проћи к'о Швабе у Стаљинграду '43, веруј ми, ја знам, јес', нисам јеб'о, ал' сам покушав'о једно 100 пута, осим ако ти комшиница није Весна Вукелић, да иште пичке ко Шиптари независности, ал' њу немој јебати (венеричне болести). Културицом, финоћом, нигде нећеш стићи. Само директала.
    - Тета Жељана, не знам како бих ово лепо срочио, нисам нешто виспрен, али ево, жарко бих желео да вас јебем расним курцем у пичку, а касније где 'оћете, аа, шта мислите?
    Ако си довољно срећан, да јој нема мужа, корпулентног Миће камионџије у ФАП-у, можда и добијеш пичке, 'вако ако те, не дај боже, Мића чује добићеш по пички, неће ти пасти на памет да млатиш будалу, следећих месец дана. Значи поента је у томе да темпираш, гледај до кад Мића ради, кад јој нема нико кући, да одеш тражити, мало кафе, курац, палац, и мејк јор мув. Једном се живи, јебем га.

Neće 'vako moći, sinak, osim ako nisi mnogo mlad, mnogo ubildan i poznat u gradu kako imaš dokolenka. Pobogu, ako su starije ta nisu guske.

11. Eh, cornelije, da je vise takvih kao ti...

12. Корне, ја мислим да би онда могао проћи са Оњегином. :)
    Цениће девојка да јој неко уживо приђе и тако нешто уради, зато што је свима докурчуло излизивање по фејсу.

13. Не бих да је јебем, није ми то циљ. Звучаће педерски али хтео бих да имам ''Романтичарски однос са њом'', никад нисам имао рибу, па да се мало осамосталим. А то са сексом, то долази у своје време.

14. Хвала људи, али јебига, оваких као ја су сада случајеви за Лазу. :)
    Иначе мислим да је фина и да ће схватити. Срео сам је у позоришту и реко', ух шта бих дао да иде у моју гимназију, кад оно, иде и тако поче :)

15. Corni, samo naprijed, šta možeš izgubiti? Vako znaš da si probao i plafon. A možda i snime film kasnije po tebi, tipa lajanje na mjesec il tako nešto...

16. Je l' vi inace pricate, druzite se?

17. Е па баш тај тип како се зваше, Филозоф, има до јаја форе али и он би ми позавидео на овоме. Али ако пропадне, пући ћу од стида када је будем видео у школи.
    Иначе Скочимиш јел смем неке твоје изразе да употребим као дефке? :)
    Хвала на подршци момци и другарице!

18. Не знам јој ни име!

19. Kako planiras da to izvedes? Vidis je u skoli, odvuces je i pocnes da joj recitujes?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.