Како зарадити на изборима 2014

1. radikali po novom sadu piju ka svinje kada su izbori.oni i dss.u njihovim stranackim prostorijama.

2. Uf, kad sam radio na izborima prošle godine to je bio haos. Kakvih sve ljudi ima tamo. A ovi matorci iz komisije se osećaju kao da su dobili najvažniji posao u životu, kontrolišu k'o DB. Fina para za jedan dan svakako.

3. Неш, а објасни ми како да гласам негде тамо, а не код нас. На то се односи то. Живим овде и овде гласам, па зато могу да причам само о "код нас".

4. гласајте за вучића

5. Fine pare mi nude (negde oko pešes iljada) da budem predstavnik LDP-a na predstojećim izborima.
    Da vodim evidenciju u zapisniku, da čuvam kutije, ili tako nešto.
    Član sam jedno 7-8 godina unazad.
    Kažem:
    - Ovi sa Vukajlije bez izuzetka tvrde da je Čeda narkoman jer ima tamne podočnjake!
    - Zajebi te sa Vujaklije, nemaju pojma šta pričaju. Uzrok tamnih podočnjaka može biti određena vrsta bolesti koja se baš ne iznosi tako olako u javnost, može biti hronična neispavanost, može biti... Da ne nabrajam.
    - Dobro, razmisliću.

6. Član LDP-a Axaxaxaxaxaxaxaxax
    Onaj reče na nekoj strani iza čuvao kutije ispret Dveri axaxaxaxaxaxax
    Šta sve neće da se pročita ovde. Tako nam i jeste kad smo govna.

7. čeda je govno koji krade kao i drugi političari, čak i više od nekih, ali ubjedljivo najviše sere

8. Uzrok tamnih podočnjaka može biti određena vrsta bolesti koja se baš ne iznosi tako olako u javnost

Tako je, ne iznosi se olako, ali postoji terapija :)

9. Ja ću raditi na izborima ispred ZZS-a. Taman neki dinar da se uzme.

10. Šta je ZZS jebote?

11. Zajedno za Srbiju. Burazer je član, pa me ubacio da radim tamo. I mene i Elu.....ma celu moju zgradu.

12. Onaj Petrović. Što je bio u DS-u.

13. ЗЗС = Заједно за Србију.

Поента овог формума је како зарадити на изборима. Ако немате никакву идеју, понесите ваше постове у спортску редакцију.

14. Džonatan Kurajber
    Zajedno za Srbiju. Burazer je član, pa me ubacio da radim tamo. I mene i Elu.....ma celu moju zgradu.

Бошкић! Како плаћа брацо? Мислим озбиљно, који су послови и колико се плаћа?

15. Ah, pa to je legitiman predlog, pronađeš nekog maleckog i novog sa velikim zaleđem i kreneš od nule s njim. Em ima kintu makar za te prve izbore, em može ispasti da nešto i dobije pa profitiraš i dalje.

16. Bruce

vidiš da je iz ubeđenja, znači DS :)

koliko ja vidim ne sme da kaze.ocigledno velika sramota ;)

predstavnik LDP-a
    Član sam jedno 7-8 godina unazad.

ti mu bas dodjes neki veliki fan dramaturga,od samih pocetaka.kako se to desi da se neko uclani kod cede u stranku?koji su motivi?

17. Смем, што не смем ;) Није ДС, они имају лове ваљда. СРС је у питању :)

18. П.С. Исцимајте оне Заветнике, Наше, Образ и сличне преко ФБ ... нисам у тој причи али знам ко финансира неке, ту има пара а фали људи.

19. koliko ja vidim i nisu bas bili neki idealisti clanovi stranke.ne odosi se direktno na tebe,kazem generalno.za par godina su maltene nestali,a svi bili puni ideala. ;)

20. Па пази, нико их није ни обилазио тако да их и не кривим. Са људима мора да се ради а мени се дешавало после онога са Томом и Вучићем да обилазим терен и да ми људи кажу да их нико није звао/обишао по 5 или 10 година ... чланарина је била 100 динара па су председници месних одбора то лажирали да не шетају џабе, онда су они то предавали у општинске, ови су знали да то није реално али их је болела она ствар, па су слали у градске, па на Извршни ... и на крају добијеш неку надувану слику где имаш десетине хиљада чланова а заправо 95% тих људи нема појма да странка још постоји и гласају за све редом, од Динкића до Чеде ... и онда на изборима на неком бирачком месту имаш мање гласова него обновљених чланарина :) Ценим да у другим странкама то на неки начин контролишу и санкционишу па знају реално на чему су.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.