Срање у БиХ

1. E, nijesam tako mislio, praštaj ako te zbunih.
    Pod izrazom selendra mislio sam na GRADOVE, jebene GRADOVE u kojima živi i po 50.000 stanovnika ali bagra opet oće da dođe u Podgoricu da radi.

2. Pod izrazom selendra mislio sam na GRADOVE, jebene GRADOVE u kojima živi i po 50.000 stanovnika ali bagra opet oće da dođe u Podgoricu da radi.

Pa to kao kod nas, svi iz Srbije hoće u BG, plus još poneki iz poneke ex Yu republike, hehe. Ali to zato što su plate u Beogradu i triput veće nego u Vranju ili Užicu. A računi i dažbine i cena života svuda isti.

3. A vi Crnogorci, da primetim, niste se nešto proslavili narodnim bunama i demonstracijama, poslednji put ste imali onu antibirokratsku revoluciju, Žuta greda, i Mila i Momira koji su doveli Miloševića u CG. I posle toga ništa. Kao da vam ništa posle toga nikad nije zasmetalo? Ne razumem zašto nijednom niste poželeli da izađete na ulice za 25 godina, osim ono kad ste gađali pedere i lezbejke šišarkama u Budvi :) Valjda nemate tradiciju uličnih protesta, no sjedite po kafićima :)

Pa što bi se bunili? Možeš da upaneš na koji god fakultet oćeš i ako imaš vrlodobar uspjeh u srednjoj bićeš na budžetu svuda osim na medicini, etf-u i tim zajebancijama.
    Možeš da nađeš posao praktično đe oćeš a i vezu nije naći lakše niđe nego u CG. Ja da oću malo više da se potrudim sad bih već radio a ne bih 2 mjeseca razmišljao da li da odem u tvorza da ostavim dokumenta da mi samo potpišu da sam radio pripravnički nakon 6 mjeseci ili da odem u KBC ili kod nekog privatnika i oderem muda.

I izlazilo se još par puta na ulicu, posljednji put (prije onog gađanja pederea potonjeg) bilo je kad su navodno pokradeni izbori. Izašlo je dosta ljudi ali su bile mirne demonstracije kao i uvijek osim kad je bilo ono priznavanje kosova onda su tipovi od kojih za neke znam da su ih klinci iz 8. osnovne šamarali išli da gađaju vladu kamenicama i da u grupama od desetoro biju jednog milicajca.

4. Ијао види Дилана, што се српски политичари мешају у црногорска питања. Ко да Срби нису бар 25% црногорске популације.

5. i obrnuto važi :)

6. Pa što bi se bunili?

Ništa, ja sam imao utisak da su Crnogorci malo ratoborniji ljudi, malo veće bundžije. Ako vam je dobro, meni to najmanje smeta, baš mi je drago. Ajd nekom i da bude dobro. Al slušao sam i drugačije priče.

a i vezu nije naći lakše niđe nego u CG.

Kad ste svi neka familija.

7. Rnrt, ne bih sad da zvuči kao da imam nešto protiv Srba ali prosrpski političari u CG su duplo veći lopovi i ljudi čak i od ovih iz DPS-a.
    Ima onih koji se izjašnajvaju bilo kao CG-orci, Srbi, Muslimani ili Albanci a odmjereni su i dio su građanskih stranki ali ovi nacionalisti su bagra najgora i ne trebaju nam priče vašeg predjsednika ili premijera, šta je već, Tomislava Nikolića kako nam još oni trebaju u vlasti.

Očigledno nemaš pojma da je SNP koji je najveća prosrpska stranka vamo u suštini Milova produžena ruka za srpsko biračko tijelo i da mu provjereno nabavlja glasove na svim izborima.

8. Situacija je prepumpana, medijski, naravno.

Danas mi je robu donio čovjek iz Tuzle i vozi dalje za Sarajevo i Zenicu. Kaže - šaka jada divlja u 500 kvadrata, ostalim ulicama ljudi šetaju normalno, ni riječi o onom što vidimo na teveu.

Zloupotrebljeno je građansko okupljanje obespravljenih radnika da se lupa, divlja, pali i krade (jeste u dosta manjoj mjeri nego što izvještavaju ali ipak postoji lupanje). Huligani klasični, treba pobiti maljom.

Jutros sam ćaći rekao da samo očekujem momenat da se za nerede okrive Srbi i evo maloprije sam čuo da je neki iz SDA upravo to i izjavio - Srbi podmetnuli paljevine.

9. Ništa, ja sam imao utisak da su Crnogorci malo ratoborniji ljudi, malo veće bundžije.

Jesmo ratoborni ali cijenim da uz tu ratobornost dolazi i naklonost ka desničarskim strankama a one su uprkos tome što se ne predstavljaju tako, kako na vlasti tako i u opozicij koja najvećim dijelom radi za vlasti.
    Samo par građanskih stranaka imaš u CG a one zbog te ratobornosti i zatucanosti i ne mogu imati značajnije biračko tijelo.

10. Stop nacionalizmu.... KASNO!

11. Srbi podmetnuli paljevine.

Па наравно да су Срби за све криви, вазда смо и били. Кад се Југа воли, онда је растурена од стране српског нацинализма и алавости. Кад се Југа хејтује, онда се назива продуктом српског национализма и жељом да се успостави хегемонија над Балканом. И ЦГ, и Хрватска и Македонија би до сада били предимензионирани Луксембург да нису били у државној заједници са нама. И још да се Македонци и Црногорци нису триповали да су Срби, па де би им тек онда био крај.

12. Gledaj, ja situaciju tu znam odlicno, i zbog posla i ovako, da ne pricam sad. Mene zaista bas briga sta ce biti sa CG, Zivi i Zdravi i Napredni bili sto se mene tice. A licno ne bih voleo da sam vam u kozi.

Što? Plašiš se uređenja, u kojem se nakon izbora, ne vade džakovi sa glasačkim listićima iz svakog drugog kontejnera?

13. Skočimiš
    Situacija je prepumpana, medijski, naravno.
    Danas mi je robu donio čovjek iz Tuzle i vozi dalje za Sarajevo i Zenicu. Kaže - šaka jada divlja u 500 kvadrata, ostalim ulicama ljudi šetaju normalno, ni riječi o onom što vidimo na teveu.

Promeni dostavljača i proveri robu. Lik te gadno laže.
    Ili ti nas!

14. Jbg, da je toliko opasno ne bi čova vozio kombi po Tuzli, Zenici i Sarajevu kao da se ništa ne događa.

15. све вас треба спалити!

16. Jbg, da je toliko opasno ne bi čova vozio kombi po Tuzli, Zenici i Sarajevu kao da se ništa ne događa.

pa i 5 oktobra si mogo da voziš kombi po 95% beograda, i to ne celog nego 95% kruga dvojke

17. Jes, al nije Tuzla razbacana kao Beograd, tu gdje je frka je sami centar i glavna cesta i magistrala su tu.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.