U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Situacija je gadna, za mene pomalo i tužna. Nacija se digla na noge i slave pad vlade, ali mene zabrinjava ova sveukupna situacija. Ionako smo jedva privlačili investitore, i ono malo što ih je bilo, sad uz ove nerede samo ćemo još više biti "lonac koji kipi". Mislim da će Bosnu i Hercegovinu zadesiti još teža ekonomska kriza nakon ovoga.
Što se samih protesta tiče, nigdje nema priče o nacionalizmu, kao što neki već neke ratove sa Srbijom spominju, vehabije, ovo ono. Riječ je o protestu građana (ne)radnika koji su nezadovoljni pravima radnika, statusom nezaposlenosti i ostalim temama koje se uništavačke prirode. Ti radnici već nekoliko sedmica, svake srijede, protestuju ispred zgrade Vlade Tuzlanskog kantona, ali bez uspjeha. Niko im se nije odazvao. Od prije dva dana priključili su im se i ostali građani Tuzle. Nažalost, mirni prosvjedi su prešli u huligansko ponašanje pojedinaca koji pljačkaju prodavnice, šopove, robne kuće, markete i ostalo. I kako vidim prema zadnjim vijestima iz Sarajeva, uništavaju i kuturno-historijsko naslijeđe Bosne i Hercegovine.
треба вас све побити осим кабуа и дуба. остали мрш
и главног. њега само оптужити за грађу беле технике, нек одлежи пар месеци и нек изађе
Koji kurac pale arhiv, nije mi jasno?
Најбоље да и даље ћутите и трпите. Мора једном да се пресече.
Или ће бити овако
http://www.youtube.com/watch?v=F1kpTEtxoG8
Jes, al nije Tuzla razbacana kao Beograd, tu gdje je frka je sami centar i glavna cesta i magistrala su tu.
Na Slatini centar i magistrala?
aha, al u kurcu
Eto, potvrda onog što sam rekao.
Nema tog protesta kod nas koji se nakon nekog vremena ne pretvori u divljanje neiživljenih srednjoškolaca.
Možeš ti za najplemenitiji cilj da izađeš da se boriš sa još 50 hiljada ljudi ali onda dođe duplo toliko bagre da pošalje svijetu sliku kako smo huligani i besposlena rulja.
Istina ta rulja se da iskoristiti ali mislim da je vrijeme dovođenja pormjene nasilnim putem skoro 25 godina iza nas... ili u slučaju Srbije oko 15... ili bi bar tamo trebalo ostati, jelte.
EDIT: Da me opet ne shvatite pogrešno, za Srbiju sam stavio 15 godina jer ste onomad rušili Sloba.
Evo sada Tuzlaci i Zeničani najavljuju da sutra čiste svoj grad. Lolčić. :)
Jer su savjesni vrijedni i obrazovani građani a ne rulja kao što ja onda greškom rekoh, jelte.
Rulja na ulici, banda u Skupštini, čekaj, u čemu je poenta da rulja ne divlja po ulici dok banda i dalje pljačka iz Skupštine? Najbolje bi bilo da ih lepo sve zamolimo da siđu sa vlasti, ili da na izborima dovedemo neke dobre ljude koji će upravljati zemljom kako treba. Ha. Ha. Ha. I otkud ti ideja da vremena nečega prolaze i da se neće vratiti? Veruješ u permanentni progres? Mislim da nema toga.
Nijesam baš najbolje upućen u situaciju pa me zanima da li se radi o čišćenju čišćenju ili čićenju "čišćenju"?
O klasičnom čišćenju, dakle lopate u ruke, metle i tako to. Da se pokupi staklo koje je razbijeno, flaše, cigle, kamenje itd. :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1779774_10202042343792551_1227091172_n.jpg
Кога боли курац шта свет мисли, ваљда је поента да људи реше своје проблеме?!
Једино код нас је то и успело, и то зато што се Слоба на крају усро се да га не стрељамо ко Чаушеског Румуни. Мислим, успела је смена власти што је и био циљ протеста.
http://www.youtube.com/watch?v=oTJwO-qKOv8
Ja danas prolazio kroz Brčko kad su lupali zgradu vlade. Na Tv javili da je bilo 3 hiljade ljudi, a ono u vr' glave 300 duša bilo. Posle otišao kod drugarice iz srednje škole popio nekoliko piva i nešto rakije, meni bilo pravo.
Zato što ta rulja ne divlja da bi se uklonila ta bagra iz skupštine nego da bi se nabacile patike, naočare i treša ili još gore, iz čistog zadovoljstva u uništavanju grada koji se gradi od, zamisli, poreza koji plaćaju njihovi roditelji.
Znam da je ovo toliko puta prežvakan argument ali pogledaj malo zapad. Ako narod nije zadovoljan na izborima glasa za alternativu i to je to. E sad, istina, ođe nemaš neke alternative ali opet ako ne planiraš da dovedeš nikoga na vlast a divljaš po gradu šta si postigao, ili bolje reći dobio?
Prazne državne institucije i anarhiju koja vlada dok neko ne iskoristi situaciju zarad ličnog političnog interesa.
Oligarhija protiv anarhije? Ja biram prvo jer bar ima organizaciju.
Ne, ali zato vjerujem u to da je čovjek svjesno biće i da je kao takav sposoban da suzdrži svoje destruktivne nagone.
http://www.youtube.com/watch?v=VwzoJOwIfzA
aha, al u kurcu
Jes, u kurcu, spustiš se univerzitetskom do medicinskog, omege i mejdana i prošetaš 7 minuta do centra, ogromna je Tuzla jebalo majku.
ok, ako ti je dostavljač robe objasnio da nije bilo frke u tuzli
ja mu verujem
lažu novine