Срање у БиХ

1. No, nije bitno, isti kurac ko i 2010. meščini, i tad je gorilo sve pa se zaboravilo za 3 dana.

Jede govna narod, nije toliko loše kod nas. Sve dok su kafane i prodavnice pune.

2. Zato što ta rulja ne divlja da bi se uklonila ta bagra iz skupštine nego da bi se nabacile patike, naočare i treša ili još gore, iz čistog zadovoljstva u uništavanju grada koji se gradi od, zamisli, poreza koji plaćaju njihovi roditelji.

Samo da ti kažem, gde god je neko veće sranje i šibanje sa policijom, uvek ćeš imati ljudi koji će razbiti izlog i ukrasti patike. Bio, video, jedno desetak puta u BG-u, postalo mi nekako obična pojava. 2001 u oktobru bilo je par stotina hiljada ljudi koji su došli da demonstriraju, od njih je par stotina pljačkalo trafike i radnje, iznosili fotelje iz skupštine. U tolikoj gomili ćeš naći bar jedan posto idiota, čak je čudno da ih ne bude i više. Što ne znači da ovi ostali nisu došli zato da bi smenili tamo nekog Miloševića. Pa jebote, zamisli kako bi izgledalo da je nekoliko stotina hiljada ljudi, bagra, kako tvrdiš, krenula da lupa i pljačka Beograd? Ništa ne bi ostalo. A samo je Skupština malo zapaljena, deo Televizije, opljačkano par parfimerija i prodavnica sportske opreme u centru, oko Skupštine. I da, trafike, jebi ga, one uvek nastradaju.

3. ok, ako ti je dostavljač robe objasnio da nije bilo frke u tuzli

Aman, pobogu, jebogabogDAGAJEBO, bilo je frke, tuče se, ali nikako nije bilo MEGALOMANSKIH OBIJANJA, PUCNJAVE, VAZDUH TREPTI KAO DA NEBO GORI SPREMA SE OLUJA!

Imam dosta prijatelja odatle i NIKO nije izrekao ni trećinu onog što sam vidio na tv-u. Ja mislio vanredno stanje, izginu narod, nazovem zabrinut - ljudi neveruju.

4. a imas li prijatelja muslimana? nemas.
    zato ce bit rata.

5. Nemam prijatelja muslimana, ne treba mi to :D

6. Danas mi je robu donio čovjek iz Tuzle i vozi dalje za Sarajevo i Zenicu. Kaže - šaka jada divlja u 500 kvadrata, ostalim ulicama ljudi šetaju normalno, ni riječi o onom što vidimo na teveu.

evo fotki pa ti vidi kako da ih uguraš u ovo što ti rekli
    http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/tuzla-causevic-podnio-ostavku-ponovo-buknuo-pozar-u-zgradi-vlade-tk

a ovo niko nije ni rekao

ali nikako nije bilo MEGALOMANSKIH OBIJANJA, PUCNJAVE, VAZDUH TREPTI KAO DA NEBO GORI SPREMA SE OLUJA!

7. Samo da ti kažem, gde god je neko veće sranje i šibanje sa policijom, uvek ćeš imati ljudi koji će razbiti izlog i ukrasti patike. Bio, video, jedno desetak puta u BG-u, postalo mi nekako obična pojava. 2001 u oktobru bilo je par stotina hiljada ljudi koji su došli da demonstriraju, od njih je par stotina pljačkalo trafike i radnje, iznosili fotelje iz skupštine. U tolikoj gomili ćeš naći bar jedan posto idiota, čak je čudno da ih ne bude i više. Što ne znači da ovi ostali nisu došli zato da bi smenili tamo nekog Miloševića. Pa jebote, zamisli kako bi izgledalo da je nekoliko stotina hiljada ljudi, bagra, kako tvrdiš, krenula da lupa i pljačka Beograd? Ništa ne bi ostalo. A samo je Skupština malo zapaljena, deo Televizije, opljačkano par parfimerija i prodavnica sportske opreme u centru, oko Skupštine. I da, trafike, jebi ga, one uvek nastradaju.

Ajde dobro, neka ti bude da je samo 1% ali ajde mi onda objasni ono divljanje kad se organizuju gej parade? Ne shvati ovo kao da ja podržavam pederastiju ali svo to divljanje bez ikakve koristi za društvo od strane više hiljada ljudi...
    Mislim, je li možeš zamisliti da isti ti momci koji su izašli da biju pedere ne bi izašli i da ruše skupštinu bez obzira na njihovo političko opredjeljenje i da kao takvi ne bi činili daleko, daleko više od 1% mase?

Mada opet, ja nešto nemam visoko mišljenje o društvu generalno.
    Štaviše, mislim da većina ljudi nije u stanju shvatiti koliko je teško voditi državu da bi imali pravo uopšte da glasaju na izborima a ne da ruše vlast koju su doveli i da sam neki faktor u državi, svim mentalno zaostalim osobama, osobama sa duševnim oboljenjima (pa čak i onim sa izraženom socijalnom-anksioznošću), ljudima bez završene osnovne škole i huliganima bih ukinuo to pravo.

Ipak je to sloj društva koji ne zaslužuje da se pita o mojoj i budućnosti mojih prijatelja i familije, koliko god to surovo i možda čak nezrelo zvučalo.

8. Ajde dobro, neka ti bude da je samo 1% ali ajde mi onda objasni ono divljanje kad se organizuju gej parade? Ne shvati ovo kao da ja podržavam pederastiju ali svo to divljanje bez ikakve koristi za društvo od strane više hiljada ljudi...
    Mislim, je li možeš zamisliti da isti ti momci koji su izašli da biju pedere ne bi izašli i da ruše skupštinu bez obzira na njihovo političko opredjeljenje i da kao takvi ne bi činili daleko, daleko više od 1% mase?

Tačno, isti ti momci su išli 2006. i spalili američku ambasadu usred Beograda. I obijali, naravno. Jebi ga. Ne mislim ni ja dobro o ljudima.

9. http://www.depo.ba/media/pictures/2010/04/21/4e68f513745dc6d1eb3f17560a271417.jpg

Evo ga, slika iz 2010.

Znači, isti kurac, isti scenario, krene sa protestima, završi se na kamenovanju i onda se smiri za 4 dana.

10. Što? Plašiš se uređenja, u kojem se nakon izbora, ne vade džakovi sa glasačkim listićima iz svakog drugog kontejnera?

AXAXAXAXA... Pa bre izbori i smena vlasti su igra za budale, ti stvarno mislis da to ima neke veze?Ti STVARNO mislis da se ti ili bilo ko tu pita nesto? Kako bi ti sad to najbolje objasnio...
    Milo ti je tu gde jeste jer je pametan covek i procenjeno je da je dobro da on bude tu, i bice tu sve dok to bude odgovaralo i on slusao. Ne radi on ono sto radi u vasu korist, nego zato sto mora. Mozda ce tako da bude dok je ziv, a mozda i nece. Mozda ce da zavrsi kao Sloba, mozda ce da ima svoj mauzolej na Lovcenu.

A sto se tice uredjenja, sad moze da uzme sin bilo kog tu jaceg politicara da ti se posere na glavu u sred Podgorice i da te natera da mu obrises dupe, i niko mu ne moze nista. Uglavnom, da ne shvatis da vas ja mrzim ili imam nesto protiv, jednostavno sam indiferentan. Dodjem jednom, ili dvaput godisnje jer mi je smesno jeftino, pandurski hotel Beograd u Becicima, ima rampa Srpska policija cuva, radnici iz Srbije, cene u dinarima ko u skupstini u Beogradu, pivo je letos bilo 50 din. , ili Bigovo, slicni uslovi samo bez rampe. Na granici nas niko ne pretresa nemaju pravo.
    Ko je nama to dao da radimo? Ko nam dozvoljava i zasto? Ukljuci mozak na dvojku.
    Gde ti se skoluju kadrovi crnogorske obavestajne sluzbe? Gde vojne?
    Ako uzivas u predstavi nemoj da ti ja rusim sneska molim te, uzivaj i dalje, ali daleko je to od istine.
    A sto vam ne bi bio u kozi, to je posebno pitanje.

11. PROGLAS
    7. februar 2014.
    Danas se u Tuzli kreira nova budućnost! Vlada je podnijela ostavku, čime je ostvaren prvi zahtjev demonstranata i stečeni su uslovi za rješavanje postojećih problema.
    Ljutnja i nagomilani bijes su uzroci nasilnog ponašanja. Odnos vlasti doveo je do toga da ljutnja i bijes eskaliraju. Sada, u ovoj, novoj situaciji ljutnju i bijes želimo usmjeriti na izgradnju produktivnog i korisnog sistema vlasti.
    Pozivamo sve građane da podrže ostvarivanje ovih zahtjeva:
    1. Održavanje javnog reda i mira u saradnji građana, policije i civilne zaštite, kako bi se izbjeglo bilo kakvo kriminaliziranje, politiziranje i bilo kakva manipulacija protestima.
    2. Uspostavljanje tehničke vlade, sačinjene od stručnih, nestranačkih, nekompromitovanih članova, koji do sada nisu imali niti jedan mandat ni u kojem nivou vlasti, koja bi vodila TK do Izbora 2014. Ova Vlada mora imati obavezu podnošenja sedmičnih planova i izvještaja o radu i ostvariti zadate ciljeve. Rad Vlade prate svi zainteresirani građani.
    3. Rješavanje, po hitnom postupku, pitanja regularnosti privatizacije firmi: “Dita”, “Polihem”, “Poliolhem”, “Gumara” i “Konjuh”, i to da se:
    ◦ uveže radni staž i osigura zdravstvena zaštita radnicima;
    ◦ procesuira privredni kriminal i svi akteri koji su u njemu učestvovali;
    ◦ oduzme nelegalno stečena imovina;
    ◦ ponište privatizacijski ugovori;
    ◦ uradi revizija privatizacije;
    ◦ vrate fabrike radnicima i stave pod kontrolu javne vlasti u cilju očuvanja javnog interesa, i pokrene proizvodnja u onim fabrikama gdje je to moguće.
    4. Ujednačavanje plata predstavnika vlasti sa platama zaposlenih u javnom i privatnom sektoru.
    5. Ukidanje dodatnih plaćanja predstavnicima vlasti, uz lični dohodak, po osnovu učešća u komisijama, odborima i drugim tijelima, kao i druge nerazumne i neopravdane nadoknade mimo onih na koja imaju pravo svi zaposleni.
    6. Ukidanje plata ministrima i eventualno drugim državnim službenicima nakon isteka ili prestanka mandata.
    Ovaj Proglas donose radnici i građani Tuzlanskog kantona, za dobro svih nas.

12. AXAXAXAXA... Pa bre izbori i smena vlasti su igra za budale, ti stvarno mislis da to ima neke veze?Ti STVARNO mislis da se ti ili bilo ko tu pita nesto? Kako bi ti sad to najbolje objasnio...
    Milo ti je tu gde jeste jer je pametan covek i procenjeno je da je dobro da on bude tu, i bice tu sve dok to bude odgovaralo i on slusao. Ne radi on ono sto radi u vasu korist, nego zato sto mora. Mozda ce tako da bude dok je ziv, a mozda i nece. Mozda ce da zavrsi kao Sloba, mozda ce da ima svoj mauzolej na Lovcenu.

A sto se tice uredjenja, sad moze da uzme sin bilo kog tu jaceg politicara da ti se posere na glavu u sred Podgorice i da te natera da mu obrises dupe, i niko mu ne moze nista. Uglavnom, da ne shvatis da vas ja mrzim ili imam nesto protiv, jednostavno sam indiferentan. Dodjem jednom, ili dvaput godisnje jer mi je smesno jeftino, pandurski hotel Beograd u Becicima, ima rampa Srpska policija cuva, radnici iz Srbije, cene u dinarima ko u skupstini u Beogradu, pivo je letos bilo 50 din. , ili Bigovo, slicni uslovi samo bez rampe. Na granici nas niko ne pretresa nemaju pravo.
    Ko je nama to dao da radimo? Ko nam dozvoljava i zasto? Ukljuci mozak na dvojku.
    Gde ti se skoluju kadrovi crnogorske obavestajne sluzbe? Gde vojne?
    Ako uzivas u predstavi nemoj da ti ja rusim sneska molim te, uzivaj i dalje, ali daleko je to od istine.
    A sto vam ne bi bio u kozi, to je posebno pitanje.

Au brate koja lobanja. Par ekselanas teoretičar zavjere i kafanski filozof. Jel ćeš možda da mi kažeš i da Mila čuvaju Vitezovi templari, koje je poslao Vatikan, kako bi on uveo Crnu Goru u Nato i nastavio tebi da obezbjeđuje policijski hotel u Bečićima?

13. Jebo te kad čitam ovo što Torazulu piše, zamišljam ga kako sjedi u neko mračnoj prostoriji u crnom kaputu i pali cigar upaljačem sa grbom odgovarajuće obavještajne službe.

14. Ко жели да се сећа 5. октобра док гледа ове гадове овде. Срђо, Срђо, када ћеш опет домовину да радиш!
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/q73/s720x720/61333_10152228390406282_604917401_n.jpg
    И зашто овај лежи, да ли он позира, шта кажу светски медији. Ја бих подржала код нас опет али да знам сигурно да то раде најбоље обавештајне службе, и да се наши политичари не петљају. Само профи екипа, може Срђа.

15. Srbijanka, tvoje nestavljanje tačke na kraj upitne rečenice je stilski veoma upečatljivo.

16. И какве сада то везе има са срањем у БиХ? Ако знаш одговор, изволи.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.