Срање у БиХ

1. http://mondo.rs/a660195/Info/Srbija/Palma-Jagodina-kandidat-za-Olimpijske-igre.html

Чуј није стандард у Србији, све се нема а Олимпијада се организује, горе смо шкртице од Норвежана.

2. A u foteljama sve morževi kao dotični ćelo Jagodindžija.

3. Ja bih to okarakterisao kao - FBI DIŽE BUNU PROTIV FBI PLAĆENIKA.
    Jer kao što to reče jedan ministar nije sad bitno čega, dok smo ugodno ćaskali o jednoj neugodnoj situaciji prije par godina koja se odvijala u par socijalno ugroženih porodica - PUSTI PAR DANA, MORA DA SE TALASA, MORA!

4. Palma počeo da se druži sa čedom

5. Procitao sam desetak strana i shvatio da smo mi Srbi govna. Srbi iz RS, Srbi iz CG i Srbi iz Srbije su svi Srbi, jelte. Zasto onda koji kurac zelite jedni drugima zlo? Ovi prvi kenjaju da smo picke, jer smo dali KiM, ovi drugi kenjaju isto, a zinula guzica da dodju u Beograd, nije li vas sram sijedih kosa? A mi pak prvima kenjamo da su medjedi i picke jer nemaju svoju drzavu, a drugima da su djetici i smisljamo razne uvrede na velicinu drzave i skolonost radu. Dokle god se pljujemo medjusobno ni jednima nece biti bolje...

6. ne znam kako da ti saopstim,al sve je to istina.picke smo jer smo dali kosovo,ovi jedni ne rade i mala im drzava,a drugi su medjedi.mi imamo svoju drzavu,pa smo opet picke.

7. Gle, još plaču ratne udovice. Još se muče nedorasli siročadi, pitajući majku, gde im je otac. A majka im odgovara: "Poginuo je za ovu državu. Potonuo je u more, i ribe su ga pojele". Ovo nije razgovor jedne majke sa svojim sirotanima, nego mnogih i mnogih hiljada majki udovica sa decom svojom.

Zar tebe ne hvata jeza od ovakvih razgovora, koji ispunjavaju vazduh koji ti dišeš od Velikog rata do danas?

Kako da se drzneš pružiti ruku u haznu državnu, da ukradeš, da zgrabiš? U toj hazni je krv poginulih ratnika i porez njihovih udovica i siročića. Krv i suze kradeš kad državu kradeš. To ćeš dostojanstvo roditelja pretvoriti u podlost ubice.

8. Jebo te kad čitam ovo što Torazulu piše, zamišljam ga kako sjedi u neko mračnoj prostoriji u crnom kaputu i pali cigar upaljačem sa grbom odgovarajuće obavještajne službe.

Haha, imam pravi kozni mantil udbaski. Sad sam hteo da okacim jedan video sa FB, ali nesto ne moze.

@DilanDog

OK, nema taj hotel, i ne cuva ga Srpska milicija i to sam sve ja sanjao, i sad cu za prvi maj opet da sanjam.

9. Ma jebo im ja mater. Jebem i nama isto.

возим се у бусу, седе прекопута нека два клинца од 8-9 година, у пратњи (вероватно) старије сестре и пита клинац сестру:
    - јесу босанци и срби ратовали?
    - нису
    - а јесам ја срб или босанац?
    одговори му овај други клинац: па србин
    - а с киме су онда срби ратовали?
    - са хрватима
    - а где су ту онда босанци?
    - па имаш хрватске босанце
    - хаххах хрватски босанци
    - ајде ти буди мало тиши

из приложеног, може се видети да је од егзистенцијалне важности да једно дете све то зна и да о томе, својим потпупно развијеним мозгом размишља, и доноси закључке на основу оскудних, односно суштинских информација, који ће му утицати на даљи док ћивота. јер, деца су способна да о таквим информацијама зрело размишљају, дабоме.

Ako hoćete da vam Vanju Ćalović pošaljemo, ona ima iskustva u organizovanju protesta, u Crnu Goru je jedan orgnaizovala, napravila žiro račun da narod uplaćuje pare za borbu protiv režima i sad uživa.

10. http://www.telegraf.rs/vesti/941268-ovi-dokumenti-neprocenjive-vrednosti-izgoreli-su-u-neredima-u-bosni

Pozadina nemira, uništiti arhivu, dokaze...

istorijska građa nije stradala u tri rata, a izgorela je evo danas

dokumentacija Komisije za utvrđivanje ratnih zločina iz Drugog svetskog rata

11. "Случајно" су то спалили. Говна балијско-усташка.

12. kizo
    Jeste to su oni.
    Ovo su oni iz Oštre nule, što su se šetali danas po BL.
    http://zurnal.ba/img/h/425/upload/images/arhiva/slike/licnosti/ostranula.jpg

Ova cura je skroz ok i normalna osoba. Sa ovim desno sam išla u srednju, a ovog u sredini bih prebila od batina. To stvorenje je toliko nafurano da je to nevjerovatno.

Nego, to je možda i počelo kao protest radnika i sl. no međutim evo kako se završilo
    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1655860_583992861692691_1680089836_n.jpg
    Pa jebote, na BHT-u juče gledam i svaka druga osoba je "okićena" kapama, ljiljanima i ratnih zastavama BiH.
    KBO, ne kontam zbog čega toliko pjeniš. Evo ti grupa, pitaj da uđeš pa ćeš vidjeti.
    https://www.facebook.com/groups/UDARR/
    To je sve osim radničkih protesta.

13. PIŠAJ PO SARAJEVU, OVAJ TEHERANU... MILE LEGENDA OTVARA IGRE, DOK SE ZLATKU TRESU ĆEGA....

14. nabijem na kurac svakog srbina koji se eventualno pridruži ovim protestima. i malo dete vidi da balije pokušavaju da centralizuju bosnu i ukinu republiku srpsku. E NEŠ KOLEGA

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.