Срање у БиХ

1. Sele, potvrđujem da je Đulija Aćimović OK. Upoznao sam je davno, dok je hodala s Goranom Kovačevićem (to je bio momak kojeg je usmrtio auto kod zgrade Arhiva RS; Ex-Yu Punk-Rock maraton nosi njegovo ime).

2. ja bih se pridružio... poenta je da se otjeraju ovi svi s vlasti...

uzgred, ova sekta što ih selenijum okači se okuplja u mojoj zgradi

3. Sve strani plaćenici, zašto me to ne čudi?

4. Sele, potvrđujem da je Đulija Aćimović OK. Upoznao sam je davno, dok je hodala s Goranom Kovačevićem (to je bio momak kojeg je usmrtio auto kod zgrade Arhiva RS; Ex-Yu Punk-Rock maraton nosi njegovo ime).

Znam sve to :) Išla je sa ovim desno u razred, godinu dana su stariji od mene. Baš smo ljetos sjedile i cugale kad je bio neki koncert u onom novom studentskom.

uzgred, ova sekta što ih selenijum okači se okuplja u mojoj zgradi

Hahahahahhaaha, nemoj zezati? Pozdravi crvenu od mene kad je vidiš :D

EDIT: Đulija i nas par, ne onaj desno.

5. ja bih se pridružio... poenta je da se otjeraju ovi svi s vlasti...

imaš pravo da veruješ u to, ali meščini da je pozadina malko ozbiljnija. tj. ono što sam napisao o razbijanju srpske. a vi vidite da li ćete ponovo biti glupi srbi koje će da preveslaju balije i ustaše. kažem "vi" zato što sam sa druge strane drine, nemam nikakav uticaj na događaje, nemam nameru da vređam, a srbi su kao narod generalno glupi :D

6. najviše srećem ovog u sredini buahahahahha, pa ću i njega pozdraviti...

7. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUU

Bože dragi, jest mi čovjek ide na kurac, to je nevjerovatno. Ne znam jesam li ikada upoznala umišljeniju osobu.

8. . Ne znam jesam li upoznala umišljeniju osobu.

...još od kad sam upoznala burija :)

9. Juče sam prolazio pord pozorišta u BL kad su počinjali protesti, i nastavio paralelnom ulicom sa onom u kojoj su oni šetali. Vidio neke vječite studente i burazera jednog vukajlijaša. Dođem kući i čujem na sarajevskim vijestima "Ozbiljni protesti i u Banjaluci". Mislim da je važnija vijest bila da Vidić ide iz Mančestera.

10. ...još od kad sam upoznala burija :)

Ti si posebna kategorija :D

11. http://zurnal.ba/img/h/425/upload/images/arhiva/slike/licnosti/ostranula.jpg

Gledaćete u emisiji "Sve za ljubav":

Kako je jedna djevojka iz Bosne saznala da ima brata u Srbiji

Isječak:

A: Evo ovako, uspjeli smo pronaći tvog brata, on sad živi u Srbiji ali nemamo neke baš sve informacije o njemu.
    B: Dobro...
    A: Ono što smo do sad saznali je da takođe ima vrljavo oko i da ima na Vukajliji nalog koji se zove Žajk
    B: (počinje da plače)

12. Ovog srednjeg bih motikom u čelo čvalikao, ne prejako nego onako serbezno.

13. Vidio neke vječite studente

veciti su uvek redovni na protestima,nvo,strankama,studentskim parlamentima...

14. Sub Focus
    nabijem na kurac svakog srbina koji se eventualno pridruži ovim protestima. i malo dete vidi da balije pokušavaju da centralizuju bosnu i ukinu republiku srpsku. E NEŠ KOLEGA

Da su se Srbi odmah pridruzili protestima, koji su poceli kao radnicki, do ovoga ne bi ni doslo, da fundamentalisti preuzmu kormilo i da se sve prelije na nacionalnu osnovu. Ovako ima vjecno da nas jebu i svaki put ce se protesti sa cisto socijalno-ekonomske price preliti u nacionalnu.

15. Jebo mater, meni ovde ništa nije jasno

16. Samo bolidi iz RS idu na ove proteste, da su protesti 7 mjeseci posle a ne pre izbora, pa onda ok, ali ovako je ovo pokušaj rušenja ustava, i da smo se mi iz RS pridružili to bi im garant upalilo, al ovako sad ne znaju šta da rade. a najjače u Doboju juče bio protest ali zbog gradnje neke džamije lololo. Sve je ovo organizovano od strane opozicije.

17. Ne vidim razliku u organizovanju protesta par mjeseci prije ili par mjeseci posle izbora, i kakve to ima veze sa rusenjem ustava? Drzavno uredjenje ostaje isto i prije i posle izbora, samo se izvrsna vlast mijenja.

18. zamisli zapute se demonstranti i zapale neku hrvatsku/bošnjačku zgradu ili tako nešto. Ono sukob u vazduhu.

Zapalili su u Mostaru zgradu HDZ-a i SDA, u Bihacu su danas kamenovali kucu kantonalnog premiera, a juce su mu devestirali rodjakov hotel(inace je to njegov hotel, al zbog formalnosti je na rodjaku). U Sanskom Mostu su pokusali da demoliraju kucu lokalnog mocnika al izaso lola sa lovackom puskom na narod.
    Ovo sto se dešava je glas gladnih ljudi i nema tu nikakve politike, federacija za svojom golemom administracijom isisa novac od gradjana i u svakoj federalnoj i kantonalnoj instituciji je zaposlena familija vladajucih oligarha. Nema šanse da se zaposliš u nekoj javnoj firmi ako nisi blizak oligarsima. U RS nista nije bolje i tamo se narod pati, ali se narodu dosta mažu oci, kao sto je i Lagumdjija juce mazo sa RS i želio je da skrene pricu sa stvarnim problem na neki imaginarni problem.
    JEdnom rjecu svi su govna

19. U RS nista nije bolje i tamo se narod pati, ali se narodu dosta mažu oci, kao sto je i Lagumdjija juce mazo sa RS i želio je da skrene pricu sa stvarnim problem na neki imaginarni problem.
    JEdnom rjecu svi su govna

AMIN!!! ili kako se već kaže u islamu :) priče, kako će Srbi ostati bez republike srpske su priče za malu djecu... dajte Vi nama kruVa, a nacionalizam i ostala sranja pustite niz fekalnu kanalizaciju... i dodika, i izetbegovića, i hrvate i sve redom...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.