Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Sele, potvrđujem da je Đulija Aćimović OK. Upoznao sam je davno, dok je hodala s Goranom Kovačevićem (to je bio momak kojeg je usmrtio auto kod zgrade Arhiva RS; Ex-Yu Punk-Rock maraton nosi njegovo ime).
ja bih se pridružio... poenta je da se otjeraju ovi svi s vlasti...
uzgred, ova sekta što ih selenijum okači se okuplja u mojoj zgradi
Sve strani plaćenici, zašto me to ne čudi?
Znam sve to :) Išla je sa ovim desno u razred, godinu dana su stariji od mene. Baš smo ljetos sjedile i cugale kad je bio neki koncert u onom novom studentskom.
Hahahahahhaaha, nemoj zezati? Pozdravi crvenu od mene kad je vidiš :D
EDIT: Đulija i nas par, ne onaj desno.
imaš pravo da veruješ u to, ali meščini da je pozadina malko ozbiljnija. tj. ono što sam napisao o razbijanju srpske. a vi vidite da li ćete ponovo biti glupi srbi koje će da preveslaju balije i ustaše. kažem "vi" zato što sam sa druge strane drine, nemam nikakav uticaj na događaje, nemam nameru da vređam, a srbi su kao narod generalno glupi :D
najviše srećem ovog u sredini buahahahahha, pa ću i njega pozdraviti...
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUU
Bože dragi, jest mi čovjek ide na kurac, to je nevjerovatno. Ne znam jesam li ikada upoznala umišljeniju osobu.
...još od kad sam upoznala burija :)
Juče sam prolazio pord pozorišta u BL kad su počinjali protesti, i nastavio paralelnom ulicom sa onom u kojoj su oni šetali. Vidio neke vječite studente i burazera jednog vukajlijaša. Dođem kući i čujem na sarajevskim vijestima "Ozbiljni protesti i u Banjaluci". Mislim da je važnija vijest bila da Vidić ide iz Mančestera.
Ti si posebna kategorija :D
Gledaćete u emisiji "Sve za ljubav":
Kako je jedna djevojka iz Bosne saznala da ima brata u Srbiji
Isječak:
A: Evo ovako, uspjeli smo pronaći tvog brata, on sad živi u Srbiji ali nemamo neke baš sve informacije o njemu.
B: Dobro...
A: Ono što smo do sad saznali je da takođe ima vrljavo oko i da ima na Vukajliji nalog koji se zove Žajk
B: (počinje da plače)
Ovog srednjeg bih motikom u čelo čvalikao, ne prejako nego onako serbezno.
veciti su uvek redovni na protestima,nvo,strankama,studentskim parlamentima...
nabijem na kurac svakog srbina koji se eventualno pridruži ovim protestima. i malo dete vidi da balije pokušavaju da centralizuju bosnu i ukinu republiku srpsku. E NEŠ KOLEGA
Da su se Srbi odmah pridruzili protestima, koji su poceli kao radnicki, do ovoga ne bi ni doslo, da fundamentalisti preuzmu kormilo i da se sve prelije na nacionalnu osnovu. Ovako ima vjecno da nas jebu i svaki put ce se protesti sa cisto socijalno-ekonomske price preliti u nacionalnu.
Jebo mater, meni ovde ništa nije jasno
Samo bolidi iz RS idu na ove proteste, da su protesti 7 mjeseci posle a ne pre izbora, pa onda ok, ali ovako je ovo pokušaj rušenja ustava, i da smo se mi iz RS pridružili to bi im garant upalilo, al ovako sad ne znaju šta da rade. a najjače u Doboju juče bio protest ali zbog gradnje neke džamije lololo. Sve je ovo organizovano od strane opozicije.
Ne vidim razliku u organizovanju protesta par mjeseci prije ili par mjeseci posle izbora, i kakve to ima veze sa rusenjem ustava? Drzavno uredjenje ostaje isto i prije i posle izbora, samo se izvrsna vlast mijenja.
Neki od zahtjeva protestanata
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1781930_575337969224208_145524122_n.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/9936/maz0.png
Zapalili su u Mostaru zgradu HDZ-a i SDA, u Bihacu su danas kamenovali kucu kantonalnog premiera, a juce su mu devestirali rodjakov hotel(inace je to njegov hotel, al zbog formalnosti je na rodjaku). U Sanskom Mostu su pokusali da demoliraju kucu lokalnog mocnika al izaso lola sa lovackom puskom na narod.
Ovo sto se dešava je glas gladnih ljudi i nema tu nikakve politike, federacija za svojom golemom administracijom isisa novac od gradjana i u svakoj federalnoj i kantonalnoj instituciji je zaposlena familija vladajucih oligarha. Nema šanse da se zaposliš u nekoj javnoj firmi ako nisi blizak oligarsima. U RS nista nije bolje i tamo se narod pati, ali se narodu dosta mažu oci, kao sto je i Lagumdjija juce mazo sa RS i želio je da skrene pricu sa stvarnim problem na neki imaginarni problem.
JEdnom rjecu svi su govna
JEdnom rjecu svi su govna
AMIN!!! ili kako se već kaže u islamu :) priče, kako će Srbi ostati bez republike srpske su priče za malu djecu... dajte Vi nama kruVa, a nacionalizam i ostala sranja pustite niz fekalnu kanalizaciju... i dodika, i izetbegovića, i hrvate i sve redom...