Срање у БиХ

1. Direktore, počinjem da sumnjam da si funkcionalno nepismen. Jasno sam u tom postu naglasio da su svi nacionalizmi bljak, ali da nacionalizam u Francuskoj nije isto što i nacionalizam u Srbiji (i pritom naveo razloge zbog kojih mislim da je tako). Postoji gradacija u ispoljavanju i posledicama nacionalizma kod različitih društava.

2. Valsinarb i Granjka su na neki jako čudan način slični. Svaki svojom retorikom i parcijalnim uzimanjem i citiranjem dela sagovornikovog posta hoće sagovornika ga pokopa. Bacaju pesak u oči na sličan način. Naravno, to rade namerno, da bi ispali u pravu, bar u svojim očima. Rekao bih da su ekstremisti, opet svaki na svoj način. Svaki se loži na svoju monoistinu, koje su, naravno, različite. Valsinarb je učeniji i mlađi, Granjka više pretenduje na duhovitost (!)i iskustvo. Ovo je moja komparativna analiza Valsinarba i Granjke. Šta god sad oni dole napišu o meni, ne važi se, jer će to biti zato što su se naljutili zbog ovog što sam napisao.

3. Ко је све гуглао инфрахјуманајзејшн?

Hahaha.. Ja sam, i izadje mi ovo
    Zašto izmisljash rechi ValsYnaree decxhkoo

http://vukajlija.com/forum/teme/59395-siptari-ozbiljno-pitanje?strana=7#post_2664937

4. Direktor, počinjem da sumnjam da si funkcionalno nepismen.

nema šta da sumnjaš, jesam. al dobro karam, pa se javni kaci za druženje

5. Sunšajn, moraš da znaš savremeni jezik nauke, a to je engleski, da bi mogao uspešno da guglaš, jer je srpski deo Interneta veoma oskudan u pružanju znanja.
    Izvoli. https://en.wikipedia.org/wiki/Infrahumanisation

6. Valdemar

Valsinarb i Granjka su na neki jako čudan način slični. Svaki svojom retorikom i parcijalnim uzimanjem i citiranjem dela sagovornikovog posta hoće sagovornika ga pokopa. Bacaju pesak u oči na sličan način. Naravno, to rade namerno, da bi ispali u pravu, bar u svojim očima. Rekao bih da su ekstremisti, opet svaki na svoj način. Svaki se loži na svoju monoistinu, koje su, naravno, različite. Valsinarb je učeniji i mlađi, Granjka više pretenduje na duhovitost (!)i iskustvo. Ovo je moja komparativna analiza Valsinarba i Granjke. Šta god sad oni dole napišu o meni, ne važi se, jer će to biti zato što su se naljutili zbog ovog što sam napisao.

Е то, то... Ја сам баш 'тео да напишем да Грањка/Валсинарб овде можда расправља у ствари сам са собом, ал' нисам 'тео да ме опколи једна таква персона. Сад ми је лакше да кажем, кад видим да је још неко нешто слично помислио. :Д

7. Granjka
    Аутобус Прихватам све што си написао као истину ако ми одговориш на ово просто, глупо питање - како то да ти дивни, љубазни и хумани западњаци примају једно лоповско ђубре као што је Борис Березовски (цикн`о у међувремену), а протерују хиљаде гладних, несрећних бескућника ромске националне мањине?

Tako sto brkas narod i vlast, i sto vjerujes previse medijima ko i svi ostali. Cujes jedan, dva slucaja i mislis da se to stalno desava. Kakve hiljade nesrecnih romskih beskucnika? Mislis na hiljade laznih azilanata koji primaju dobru nadoknadu dok se njihov status ne rijesi, pa kad ih deportuju eto ih opet za dva mjeseca pa ajmo jovo nanovo.
    Rome u kampovima uglavnom niko ne dira, evo ih po Francuskoj koliko hoces. Cak sam vidio da kradu u samoposluzi, obezbjedjenje ne reaguje jer su osigurani, a nece bezveze da se dize publicitet i pravi frka.

8. Hahaha.. Ja sam, i izadje mi ovo
    Zašto izmisljash rechi ValsYnaree decxhkoo

Постоји термин:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Infrahumanisation

Него, претпостављам да гомила људи није чула за то, па су као и ја потражили на Гуглу.

Валсербнар образује! Не, едукује! Звучи научније, а и да не повеже неко образовање са једном покретом...

9. kod mog caleta radio jedan cigan, stalno prijavljen, njegova zena isto prijavljena i njegov otac povremeno...i traze oni kao na mesec dana sporazumni raskid da odu u nemacku da traze azil....pokupe se oni njih 8 iz kuce i svi odu, ostali 7 meseci dok ih nisu najurili...za tih 7 meseci imali su po 800e svaki mesecno plus smestaj i hrana...al odu tamo i onda pljuju po nama kako ih ovde svi sikaniraju jer su cigani, kako ih maltretiraju srbi jer su muslimani, jer su druge boje koze...i tako...posle kad neko nas oce normalno da ode tamo gledaju ga isto ko i na te cigane, kao da si parazit

10. Valdemar Е, само си нам ти још фалио...

Венди ми није одговорила ништа на претходно питање у вези са нацифашистичким односом ЕУ према Ромима.

11. Tacno Pezose.
    Jos da dodam da ilegalne imigrante (ne brkati sa laznim azilantima, nego ove sto rade na crno i nemaju nikakve papire ili su im istekli) u vecini slucajeva niko ne dira, sve dok ne prave probleme. Jedino Svajcarci ganjaju i deportuju ko blesavi.

12. U pravu je Vlasinarb za nacionalizam, Francuz se rodi u uređenoj zemlji i ne mora da razbija glavu oko osnovnih životnih pitanja kao mi, a vikend mu služi da radi šta mu kurcu ćef a naš nacionalista samo sluša one ratohušačke hodže, popove i ostale drkadžije, koga boli kurac što ne zna kako ću sutra. Mrze se i muslimani međusobno, složni su samo kad treba neko drugi da se mrzi.

Jebote đe ja živim, u tehnološki naprednom srednjem vijeku.

13. Ауу, колко вас дође послије моје објаве, не да ми се читати крутејебо

14. Аутобус
    Ти као и овај Вендислав користиш термине онако како теби одговара. Извини молим те, и ти и Вендислав што нисам тачнији. Бескрајни сте смарачи.
    Ево како је требала да звучи моја изјава по вама:
    Зашто француска институција надлежна за имигранте хапси и депортује Роме који имају основа за азил (дефинитивно нису добродошли нигде, па ни у Србији, видели смо), а прихвата једног осведоченог лопова као што је Борис Б.?

Имамо потписан уговор о Реадмисији (депортација као из 1941), а сведочанства о томе дају ромска удружења. Ја их виђам по општини, па чујем неке приче из прве руке.

И од људи попут вас двојице никада не чујем тај тон када пљујете, повраћате и пишате по Србији. Дакле, Србија је чинила злочин, цео народ и власт, сви у спрези и договору, а из ЕУ долазе само поједини инциденти, који немају везе са државом, а и ако имају, онда то није став народа, него мрмота који је завио чоколаду у фолију. Знате добро шта сам питао, него се правите будале. Или се не правите.

15. Branislava ne moze trenutno da odgovori jer menja baterije u vibratoru. U paketu pomoci za tranvestite nije dobila Durasel, nego obicne, a posto ga non-stop arci, baterije joj brzo odu izgleda.

16. Analizirajući učesnike, Valdemar sada misli da se izdigao na pijedestal i da je objektivni komentator, ne shvatajući da najverovatnije vrši participativnu opservaciju i to aktivnog tipa. Naravno da će njegovi zaključci biti dominirani implicitnim verovanjima koja gaji o svetu. Ali, hej, potreba za moralnom superiornošću je daleko veća, zar ne?
    Problem sa Valdemarom je što po Forumu fura fazon seoskog uče. Pročitao je neke knjige za života i sada misli da je bolji od većine forumaša (iako on to nikada neće priznati). Mada kada se uzme u obzir da je Prosečnom Vukajlijašu čitanje sportske prognoze vrhunac intelektualne aktivnosti u toku dana, ni ne čudi što u njima Seoski Uča izaziva neku vrstu strahopoštovanja. Ali ne bi Valdemar bio toliko prihvaćen (ili makar tolerisan) od strane zajednice da suštinski nije isti kao dominantna ideologija na ovom forumu.

Valdemar je za mene oličenje palanačkog duha. Kontrolisana drugačijost. Možeš da se razlikuješ, ali ne previše. Ne želimo da previše odskačeš. To se dešava kada malo zagrebeš ispod Valdemarove površine.

17. Haha..Sad sam se setio sto je Dzoni ovako ogorcen na Branislava, ovaj mu se pre nekog vremena vrlo efektno posrao na definiciju.

18. Sve,
    Sve,
    Sve,
    Možeš da mi daš,
    Al' ja neću s' tobom,
    Jer si Vlasuljar.

19. Valdemar
    Valsinarb i Granjka su na neki jako čudan način slični. Svaki svojom retorikom i parcijalnim uzimanjem i citiranjem dela sagovornikovog posta hoće sagovornika ga pokopa. Bacaju pesak u oči na sličan način. Naravno, to rade namerno, da bi ispali u pravu, bar u svojim očima. Rekao bih da su ekstremisti, opet svaki na svoj način. Svaki se loži na svoju monoistinu, koje su, naravno, različite. Valsinarb je učeniji i mlađi, Granjka više pretenduje na duhovitost (!)i iskustvo. Ovo je moja komparativna analiza Valsinarba i Granjke. Šta god sad oni dole napišu o meni, ne važi se, jer će to biti zato što su se naljutili zbog ovog što sam napisao.

Прди, кад си Вендиславов дупли. Може ти се. Ти и Венди сте једно биће, обојицу краси дефектни покушај некаквих квазипсихоанализа. Сумњиво је да му увек држиш страну и да га пратиш где год се појави. Болес`. Ако ти је венди менталитет ученији (ту си ме погодио!) онда... ЗАРЂАО ДАБОГДА! Цигани те украли и продали у старо гвожђе. Пардон - припадници ромске националне мањине.

ПС. Ето ти Вендислава, крно ти свој вибратор до балчака, а још га није ни обрисао. Ужас. А како је покушао да те изанализира, мислим да је најбоље описао себе.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.