Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
http://www.youtube.com/watch?v=iPaicd0YIls
Koje su striktno odvojene i ne utiču jedna na drugu, nikako?
То су те 4 секунде које су им требале да скапирају виц.
Kakav standard u Bosni, šta sereš?!
Veći ste čemer i od Srbije, Makedonije i Albanije zajedno. Dolazite u CG ili Hrvatsku da raznosite suncobrane po plažama za 100 eura mjesečno kace sve sabere i onda se vratite u Bosnu kao da ste iz Njemačke stigli.
Kolke su vam plate prosječne (realni prosjek)? 200 eura vjerovatno... Smiješno.
U CG je realni prosjek oko 350 i za razliku od ostatka Balkana može dobro da se živi. Zašto? Jer nemamo prljave vehabije i one četnike iz "Obraza" sa 4 razreda osnovne škole i vještačkim kukom.
Možda Milo jes' lopov ali bar imam pare da pušim Marlboro ako oću.
Al zato imate šiptara na svakom koraku. Možda si i ti šiptar ili ti je ćaća.
Nećete ni vi crnogorci još dugo bez rata nakotilo se kod vas albanaca za par godina bićete nova makedonija
Malo mnogo serete svi ovde. Logično je da će i sada neki gmazovi da se bore za fotelju preko gladnog naroda kao i kod vas u Srbiji nakon vaše "revolucije". Možda pokušaju i da zarate ljude ponovo ali siguran sam da to malo teže prolazi sada jer ljudima je prvenstveno pun kurac gladi i neimaštine.
Isto i vi što mi kenjate kako su vaši prelazili Drinu da nas brane napasite mi se muda jer prelazili ste isključivo zbog bijele tehnike i slamarica.
Sve u svemu ovo sranje mi djeluje totalno opravdano i šta god da se desi gore ne može biti.
http://www.cafe.ba/vijesti/135365_FOTO-Protesti-sirom-temlje-Galerija.html
Ovi ljudi nemaju nista pametnije da rade, nego da izlaze na ulicu da bojkotuju vlast koja je uvijek u pravu. Ko im je kriv, sto nisi ucili skolu.
Ne znam zašto al ovaj me lik podseća da valdemara lolo
http://radiosarajevo.ba/upload/images/gora%C5%BEde3.jpg
Kakvih Šiptara? To je izlizanija priča od one da Rusi drže pola CG.
Albanci imaju većinu u samo 2-3 male opštine ili naselja koja su u sastavu drugih gradova.
Uostalom CG je na granici sa Malesijom tako da imamo katolika Albanaca dosta a oni i muslimani se ne mogu viđeti očima. Već 2-3 puta su zamalo zaratili međusobno i to im je izgleda prioritet u odnosu na neki okršaj sa nama u cilju proširenja Albanije.
Daj jebo te, koga ste slali da ide u Hrvatsku?
15% CG ste mobilisali a iz Srbije fazon jedva 5%.
Jeste da je Vas mnogo više ali nije normalno da vas ima 3 puta manje kada je riječ o ovim procentima. Ogromna je to diskrepanca.
Isto mi ovo kažu i muslimani po FB. Hm.
Ja kad odem u Bar, to sve Srbende i čistokrvni Crnogorci.
+10000
90% tih što protestuju su klinci koji niti studiraju niti rade. Jebemu mater ako nećeš da upišeš fakultet nemoj da sjediš do 30-te kući i ždereš na račun roditelja.
ovo je stvar
srbijanci su pičke jer puštaju da im političaru natakaju čmar kurcom
bosanci su pravi srbi jer imaju muda, čak i ovi rihini
ne primam kritike od nekoga ko pregovara sa jednim dijelom svoje država
haahahahha
Pa kako da upiše fakultet kad njegovi ne rade ili rade a ne dobijaju plate? A mozgu, jesi to konto?
Ма јел? А оне усташе из провладине организације ``ЦПЦ``? Иди бегај... Боље вештачки кук, него вештачка нација, тачније племе.
mnogo bre na balkanu volimo da pravimo sranja... ne treba mnogo za povod, gej parada, utakmica, fejsbuk grupa, ajde hvataj kamenice pa udri.
ko arapi smo. ne znam da li amerikanci, englezi i rusi i dalje imaju interesa da prave sranja po balkanu. ako imaju, nece da izadje na dobro...
burek je samo smesom
viva la revolucion