Срање у БиХ

1. Da se ne lažemo pazle išao sam u crnu goru svake godine nekad po 2,3 puta u prethodnuh 15 godina.Primorje blizu albanije je puno ali puno šiptara tamo srpski ili maternji kako ga vi zovete lolo se ne može ni čuti na ulici.
    A priča o rusima ne može biti izlicana jer na svaku plažu da odeš čućeš ruski doduše sad su prestali da kupuju al to ne menja činjenicu da ih je ogroman broj dole.

2. čuj devedest posto klinci
    brate, čitaj
    radnici 3 propale firme
    eeeheheeej

3. Daj jebo te, koga ste slali da ide u Hrvatsku?
    15% CG ste mobilisali a iz Srbije fazon jedva 5%.
    Jeste da je Vas mnogo više ali nije normalno da vas ima 3 puta manje kada je riječ o ovim procentima. Ogromna je to diskrepanca.

Ko vam je kriv kad vas ima malo :) S obzirom da je tad u Srbiji bilo oko 8 miliona ljudi, a u CG 500.000, razmisli o brojkama. Srbija nije smela da mobiliše 15 posto ljudi, jer bi onda do Zagreba bilo za nedelju dana. Osim toga, mobilisali bi više ljudi u Srbiji da su ljudi iz Srbije hteli da idu da ratuju. Nama su upadale marice vojne policije i kupile kao stoku, ljudi bežali na sve strane. Bar Beograd nije bio toliko za rat, to znam. Kapiram da je kod vas bilo više dobrovoljaca, ono, čojstvo, junaštvo... Čujem da je okolina Dubrovnika oplevljena od bele i uopšte svakakve tehnike :)

4. srbijanci su pičke jer puštaju da im političaru natakaju čmar kurcom

ne primam kritike od nekoga ko pregovara sa jednim dijelom svoje država

И вас јебу и немате своју државу међеди тако да тишина. Нисте се ослободили од Турака 550 година.

5. Sa sranja u bosni skrenulo se na ono što vas u Srbiji stvarno boli , gubitak kosova i zavlačenje karine od strane nekadašnje vam braće crnogoraca.
    Sve u svemu žalosno je što jebeni ponos drži Srbe ćorave kroz čitavu istoriju , kada je trebalo paliti Banjaluku za jebeno Kosovo autobusima su dolazili iz sela da ruše grad a kada treba dići glas protiv majmuna koji nas ogoliše onda nas sramota da se ide uz muslimane zajebi što smo i jedni i drugi u istim govnima.

6. nemate ni vi državu, kakva je to država bez svog srca
    ccc

7. Meni je žao što spališe pola centra jebem im familiju usta, razjebali su i unistili sve od Skenderije do Doma Sindikata.

8. Ма јел? А оне усташе из провладине организације ``ЦПЦ``? Иди бегај... Боље вештачки кук, него вештачка нација, тачније племе.

Država ih ne podržava. Imaju fazon 2000 pristalica i taj broj stalno opada.
    Da ne pričam kako država i mnogi bogatuni koji podržavaju ovu vlast u isto vrijeme finansiraju projekte SPC. Jesi vidio kakav nam je hram koji pripada SPC? Država Crna Gora je iskeširala više para za to nego Srbija na sve pokušaje da se Kosovo ili bar njegov dio vrne u sastav Srbije.

Pa kako da upiše fakultet kad njegovi ne rade? A mozgu, jesi to konto?

A zašto se onda ne bi zaposlio kad je završio srednju prosjekom 2,35?

Ja kad odem u Bar, to sve Srbende i čistokrvni Crnogorci.

Bar samo ima Albance u onom dijelu bliže Dobrim vodama. Ostalo su muslimani i mogu ti reći da baš nijesu u najboljem odnosu sa Albancima.

9. U CG je realni prosjek oko 350 i za razliku od ostatka Balkana može dobro da se živi.

Ako si trolovao, zanemari.

350E?
    Pa bre ovde tolko ima onaj najgori cata u opstini. Tolko ima i radnik u Fiatu. Ja ko privatnik dajem radnicima vise. Uciteljica u osnovnoj skoli ima oko 400 E. E sad ako mislis na Vranje, Vladicin Han i tako neka mesta, to mozes da poredis sa npr. Savnikom.
    Da se razumemo, i ja sam za Mila. Ucinio nam je toliko da treba spomenik da mu dignemo. Od otcepljenja CG, bilo kakvo poslovanje sa CG je profitabilnije za 100-200 posto. Pogotovu zbog ovog platnog prometa. Da ne govorim koliko je dobro sto ste priznali kosovo, pa se moze radi sa fiktivnim papirima preko CG. A ima jos par stvari zbog kojih ocu da puknem od smeha kad procitam ovako nesto, ali ne mogu da ih napisem, jebiga.
    Uglavnom, super je Milo. Samo ne za vas tamo.

10. ako ve pale neka pale privatnu imovinu političara
    podržavam proteste ali ne one gdje ceh opet mi plaamo

11. a kada treba dići glas protiv majmuna koji nas ogoliše onda nas sramota da se ide uz muslimane zajebi što smo i jedni i drugi u istim govnima.

Nije sramota ići sa muslimanima, nego gledajući muslimanska "proleća", uvek među narodom koji se buni isplivaju kao mnogo jaki nekakvi žešći islamisti? Nadam se samo da u Bosni nije tako.

12. Aj recite iskreno, koliko vas sa Vukajlije boli kurac za Kosovo, i zasto? Zasto vam je stalo do Kosova?

13. Bar samo ima Albance u onom dijelu bliže Dobrim vodama. Ostalo su muslimani i mogu ti reći da baš nijesu u najboljem odnosu sa Albancima.

Iz Dobrih Voda mi je otac :)

14. Čujem da je okolina Dubrovnika oplevljena od bele i uopšte svakakve tehnike :)

O tome ti pričam. Đe je nestala ta želja da se nešto ostavi potomcima?
    Inače kacmo već kod toga.

http://www.vijesti.me/vijesti/stepenice-ukradene-1991-sa-aerodroma-dubrovnik-zavrsile-golubovcima-clanak-131655

15. Томдрил Мерилин

Aj recite iskreno, koliko vas sa Vukajlije boli kurac za Kosovo, i zasto? Zasto vam je stalo do Kosova?

Tamo sam prvi put jebo.

16. kosovo je neko mjerilo i ultimativni argument da su srbijanci veće pičke nego ljudi izbosne kada srbijanci tvrde da nije tako

17. Iz Dobrih Voda mi je otac :)

Ti onda ležiš na parama. Koliko ti spratova ima kuća tamo?

18. Мени као грађанину и државном службенику није јасно само једно: ЗАШТО КРЕТЕНИ ПАЛЕ СВОЈУ ИМОВИНУ? ПА ТО ЈЕ ЊИХОВО! Јебе се политичарима за зграде. А да им запале куће и викендице, да видите како би протести трајали свега 1 дан. Овако их боли дупе.
    Ево прогнозе догађаја (надам се да грешим):
    1. Насиље се интевизира, падају мртви, Влада даје оставку
    2. Међународна заједница укида Дејтон и уводи принудну Владу
    3. Међеди спавају зимском сном.

19. Nemam ništa tamo, deda je odselio iz CG u Bosnu pedeset i neke, sve poneo sa sobom. Ono što je od babine imovine stari nasledio sve je poklonio braći od tetaka i ujaka. Selo Tomba se zvalo, prva kuća kad siđeš s magistrale.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.