Срање у БиХ

1. Ako si trolovao, zanemari.

Nijesam trolovao ali pišeš gluposti.
    Ako vama tamo nije stalo do kosova, zašto bi stalo meni?
    Prodali su ga Kosovari da bi se doselili u Beograd i crnčili kod privatnika. Sad ta zemlja pripada Albancima.
    Žao mi je samo ono malo ljudi koji nijesu profitirali od toga i morali pobjeći ili su ostali tamo po nekim getima da strahuju za svoju egzistenciju.

2. 350E?
    Pa bre ovde tolko ima onaj najgori cata u opstini. Tolko ima i radnik u Fiatu. Ja ko privatnik dajem radnicima vise. Uciteljica u osnovnoj skoli ima oko 400 E. E sad ako mislis na Vranje, Vladicin Han i tako neka mesta, to mozes da poredis sa npr. Savnikom.
    Da se razumemo, i ja sam za Mila. Ucinio nam je toliko da treba spomenik da mu dignemo. Od otcepljenja CG, bilo kakvo poslovanje sa CG je profitabilnije za 100-200 posto. Pogotovu zbog ovog platnog prometa. Da ne govorim koliko je dobro sto ste priznali kosovo, pa se moze radi sa fiktivnim papirima preko CG. A ima jos par stvari zbog kojih ocu da puknem od smeha kad procitam ovako nesto, ali ne mogu da ih napisem, jebiga.
    Uglavnom, super je Milo. Samo ne za vas tamo.

Uuuu, pa kod vas do jaja, Vučić čuda počinio. Ste već u EU, pošto iz tvoje priče standard na nivou?

3. Granjka
    Мени као грађанину и државном службенику није јасно само једно: ЗАШТО КРЕТЕНИ ПАЛЕ СВОЈУ ИМОВИНУ? ПА ТО ЈЕ ЊИХОВО!

Zent, Granjka, a? :)))))

4. Nije sramota ići sa muslimanima, nego gledajući muslimanska "proleća", uvek među narodom koji se buni isplivaju kao mnogo jaki nekakvi žešći islamisti? Nadam se samo da u Bosni nije tako.

Nije ovo nikakvo muslimansko proljeće već je narodu dosadilo da živi na rubu egzistencije i izašli su na ulice.Ali sve je otišlo u kurac i sad neiživljeni srednjoškolci pale kontenjere i zgrade od istorijskog značaja.

5. Значи, не јављајте се. Једини разлог што данас нисте обрезани је зато што Турчин није дао вашим ђедовима да приме ислам јер је неко морао да плаћа порез. Кад буду Србијанци масовно долазили у Босну да студирају и траже посао и кад будете имали своју, независну државу и чланицу УН, можете да се јавите.

Првенствено мислим на Змаја и остале велике Србе.

6. već je narodu dosadilo da živi na rubu egzistencije i izašli su na ulice.

U arapskim zemljama, to su zvali "proleće".

7. I onaj što je pričao kako priča za Ruse nije izlizana isti slučaj, tj. piše gluposti.
    Rusi ne drže ništa u Crnoj Gori zbog čega bi mogli da utiču na naš svakodnevni život kako danas tako i u daljoj budućnosti.
    Jeste, istina je, imali su neki njihovi privatnici što su otkupili KAP, rudnik i željezaru ali su otjerani jer se viđelo da su govna. Sad će na njihova mjesta doći normalan narod a Rusima će u CG ostati dva hotela i 500 kuća i stanova po primorju.

8. Granjka, seti se Jana Palaha pa pogledaj šta se dešava u Bugarskoj. :)

9. Zar nije on bio Čeh?

10. Значи, не јављајте се. Једини разлог што данас нисте обрезани је зато што Турчин није дао вашим ђедовима да приме ислам јер је неко морао да плаћа порез. Кад буду Србијанци масовно долазили у Босну да студирају и траже посао и кад будете имали своју, независну државу и чланицу УН, можете да се јавите.

I onda mi neko kaže braća Srbi preko Drine i Srbija majka.
    NABIJEM VAS NA KURAC SMRDLJIVE !!!

11. Zar sam ja rekao drugačije?

EDIT: odgovor za Nekog od nekud :)

12. Pa prenese me na Bugarsku pa mi nije jasno :)

13. U arapskim zemljama, to su zvali "proleće".

U arapskim zemljama se tada relativno dobro živjelo, naročito u odnosu na ono kako se sada tamo živi.
    Imali su sve pod svojim tadašnjim diktatorima koji su tu titulu dobili od strane zapadnih medija samo zato što nijesu htjeli dozvoliti da vlast pređe u ruke fundamentalista.
    Situacija nije ni slična onoj u BiH, niti bilo gdje drugo na Balkanu... bar se nadam da je tako.

14. Tema je BiH, ne Srbija i Kosovo, pizda vam materina.

15. NE DAJ SEEEEEEEEEEEEEEE!
    NE DAJ SE PEDERACIJOOOOOOOOOOOOOOO!

16. Pazle oš da dođem na leto evo reci adresu i odvedi me negde gde se ne čuje ruski :)
    EDIT mislim na plažu ne na neko vaše brdo lolo

17. Zent, Granjka, a? :)))))

Не, Лимени, државним службеницима паре капљу и кад је ванредно стање. Будала запали моју канцеларију, а ја после тужим државу за неисплаћене зараде и добијем на суду. А онда свима одбију од пореза да се реновира порушено и да се исплате радници који нису могли да обављају свој посао због нереда. Службеници ће се само преселити у другу зграду и наставити да не раде ништа. Да не раде ништа. Баш ништа. И да за то буду плаћени. На време.

Уништавати државу и државне институције је као себи сећи ногу јер су политичари лоши. Али, багри и руљи не можеш објаснити... Нека пале и руше, само напред. Њихово је, од њиховог пореза, за њих направљено, њима служи.

18. Pa prenese me na Bugarsku pa mi nije jasno :)

Tamo su se prošle godine šestoro spalili u znak protesta protiv siromaštva. Ne kontam povode i razloge, ali posledica mi je jasna. Dok god se pale kuće to je go kurac.

19. Aha, nisam znao za to šestoro. Hvala na infu.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.