Срање у БиХ

1. Rusi ne drže ništa u Crnoj Gori zbog čega bi mogli da utiču na naš svakodnevni život kako danas tako i u daljoj budućnosti.

A ne dižu jer im zakon zabranjuje i jer još niste uradili onaj urbanistički plan zato i kupuju gotove kuće a ne zemlju.

2. aoj moja bosno suverena, što zbog alije posta razorena... opaaaaaaaaaa, pali hahahahah, pali hahahahah, pali hahahah

3. Pazle oš da dođem na leto evo reci adresu i odvedi me negde gde se ne čuje ruski :)

Šalji PVT kad budeš nailazio da ti dam broj telefona.
    Vjerovatno bi čuli ruski svuda po ovim malo boljim plažama ali to nije zato jer drže pola CG nego jer dolaze tu da ljetuju. Isto tamo po HN, Kotoru i to ima kažu dosta Njemaca. Valjda vataju one ture Hrvatska - CG.

Mislim to dođe isto kao da Srbija ima neki ultra kul zimski turizam, ja dođem tamo na skijanje i čujem ljude kako pričaju španski i počnem da serem kako Španci ili neki Južno Amerikanci pokupovaše pola Srbije.

4. YeahBatch јеб`ли те они који су те убедили да сопствени народ зовеш Србијанцима, као да смо Индијанци, Бошњнанцу ниједан! Нећу да вређам Србе преко Дрине због неких група и појединаца који немају ништа драже у животу од мржње међу браћом.

5. A ne dižu jer im zakon zabranjuje i jer još niste uradili onaj urbanistički plan zato i kupuju gotove kuće a ne zemlju.

Ne zabranjuje im zakon ništa. Ima par rusa koji su podigli vile i neke hotele po Budvi ali tu sve staje. Ništa od toga ne može uticati na život u CG, naročito ne u u unutrašnjosti i na sjeveru.

6. U arapskim zemljama, to su zvali "proleće".

Ali Bosna je etnički heterogena sredina i iako su protesti u RS bili manjeg intenziteta ne znači da je kod nas sve super.Istina postoji masa ljudi koja vodi mišljenjem ''to je u federaciji mi nemamo nikakve veze s tim'' ali ti ljudi moraju shvatiti da RS nije švica i da smo bez federacije go' kurac i da nas itekako zanima šta nam se dešava u državi.Svi smo mi bjeda samo nam je Dodik zamaz'o oči.

7. YeahBatch јеб`ли те они који су те убедили да сопствени народ зовеш Србијанцима

Лакше ми да напишем него Срби из Србије.

8. Uuuu, pa kod vas do jaja, Vučić čuda počinio. Ste već u EU, pošto iz tvoje priče standard na nivou?

A koja je razlika da li smo u EU ili nismo? Sto, bice vise para kad udjemo u EU, dace nam neko? Nece, nego ce da podobijaju otkaze njih pun kurac u drzavnoj sluzbi, a ovima sto osnau ce da budu manje plate. Za sada im je bolje ovako.
    Sto se tako ostrasceni? Cim poverujes u to sto ti neko od politicara prica, odmah postajes mali zuti srafic u mehanizmu koji vrsi svoju funkciju. Sad ispada da ako je istina ovo sto ja kazem, i da ovde nije jad i beda kakva se vama servira iz price, ja napadam na vas integritet? Moze ovde prosecna plata da bude i 1000E, vi od toga nemate nista, sto se onda nervirate?

EDIT: I zasto Bogati mislis da je meni imalo stalo do Vucica? Ili do bilo kog predsednika?

9. Уништавати државу и државне институције је као себи сећи ногу јер су политичари лоши. Али, багри и руљи не можеш објаснити... Нека пале и руше, само напред. Њихово је, од њиховог пореза, за њих направљено, њима служи.

Ne možeš organizovati narod da spaljuje kuće političara, previše su razuđene, valjda, a i ne nalaze se na centralnim gradskim trgovima. A ovako, spaliti zgradu Skupštine ili Vlade, to je jedan simboličan gest, prepun značenja i poruka. Ja to pozdravljam.

10. Ali Bosna je etnički heterogena sredina i iako su protesti u RS bili manjeg intenziteta ne znači da je kod nas sve super.Istina postoji masa ljudi koja vodi mišljenjem ''to je u federaciji mi nemamo nikakve veze s tim'' ali ti ljudi moraju shvatiti da RS nije švica i da smo bez federacije go' kurac i da nas itekako zanima šta nam se dešava u državi.Svi smo mi bjeda samo nam je Dodik zamazo oči.

AMIN!!!

Sada zajebite više vaše retardirane teorije zavjere i zaključajte temu pa nastavljamo priču za jedno mjesec dana kada ovo ili eskalira na čitav region ili se ugasi totalno.
    Možemo kenjati šta hoćemo ali svima nam je isto i nadam se da će ovo što su počeli bar malo uzdrmati fotelje.

11. TO SRBI JEBEM VAM MAJKU S OBE STRANE DRINE!

Kod nas te "revolucije" izgledaju što opozicija zajaše narodno nezadovoljstvo da bi došla do vlasti, ljaljani koriste priliku da lome i pale i pobjegnu sa časova, a onaj ko je imo razloga da protestuje dobije prvo po leđima od policije zbog onih neiživljenih palitelja a zatim i dalje ostane gladan, jer čak i ako skinu trenutne derikože na vlast dolaze one opzoicione na kontu nosioca revolucije. Inače, poslušajte Radončićeve riječi. Ministar zadužen za bezbjednost na nivou države podržava ovakav vid protesta i okrivljuje kantonalne i federalne vlasti za ovo sve. Jer on nije učesnik na tim nivoima. I kod nas su izbori ove godine. E to je glavni razlog što protesti kod nas ne pale. Došo je Mile dodik uz pomoć ulice i nezadovoljstva. Milina božja nam je sad. Jel onaj deško student isto protestovo nešto u BL, onaj Dronjak? Jeste. Inače, sedam dana poslije bili izbori u studentskim organima. Jbg, nije mu uspjelo, nije dobio. Al eno ga sad opet leta i slika se sa sirotinjom. I tako to, kontate. Zato, nek mi puše kurac. Ne funkcioniše, govnari zloupotrebljavaju narodno nezadovoljstvo.
    Plus, BiH je zapaljiva. Eto, pali se po Mostaru. Lijepo i kulturno podijeljenom gradu na osnovu etničke mržnje. zamisli zapute se demonstranti i zapale neku hrvatsku/bošnjačku zgradu ili tako nešto. Ono sukob u vazduhu.

12. Ne seri da je i do Mostara doslo...

13. Ili, ne daj bože, dođe neki ubačeni element iz Srbije u Srajevo i kaže u masi demonstranata da njegova braća u RS kažu da je burek i sa mesom i sa sirom. RAT!

14. Rek'o Vlajki do kraja godine rat.Nadam se da nije u pravu.

15. A koja je razlika da li smo u EU ili nismo? Sto, bice vise para kad udjemo u EU, dace nam neko? Nece, nego ce da podobijaju otkaze njih pun kurac u drzavnoj sluzbi, a ovima sto osnau ce da budu manje plate. Za sada im je bolje ovako.
    Sto se tako ostrasceni? Cim poverujes u to sto ti neko od politicara prica, odmah postajes mali zuti srafic u mehanizmu koji vrsi svoju funkciju. Sad ispada da ako je istina ovo sto ja kazem, i da ovde nije jad i beda kakva se vama servira iz price, ja napadam na vas integritet? Moze ovde prosecna plata da bude i 1000E, vi od toga nemate nista, sto se onda nervirate?

Ostrašćenost? Ja nešto ne primjećujem da je u Crnoj Gori konstantna tema Srbija. Naprotiv. Ako pogledaš konstantno petljanje srpskih političara u unutrašnja pitanja Crne Gore, tada ćeš skontati šta je ostrašćenost. Isto kao i ova tupava tvrdnja da će Rusi i Šiptari raskomadati zemlju. Treba prvo malo da se upoznaš sa prilikama ovde pa da iznosiš tvrdnje. Nije dobro, nikako nije dobro. Može mnogo bolje. Ali makar postoji jedan sloj stanovništva koji živi ok, i taj sloj je poprilično golem, uprkos standardnom porivu Crnogoraca da se žale kako nemaju.
    Naravno da će biti više para u EU. Već sad imaš predpristupne fondove koji služe približavanju standarda EU. Trebaju ti projekti, dobri projekti, da bi ih koristio. Sviranje kurcu da je bolje bez EU ne pije vodu. Da bi prostupio istoj moraš da dostigneš neki standard. Samim tim što činiš to, bez obzira na EU bolje ti je. I uvijek je nužno imati nekoga ko će te vaditi iz govana kad u njih upadneš. Kad si sam, imaš kurac. I nemoj molim te da mi pominješ sad Rumuniju i Bugarsku. Omakla se greška, prerano su primljeni, sumnjam da će je ponoviti.

16. Valdemar Зато што демонстрације по обичају запале стране службе, а воде их биволи и балвани. Нема стратегије, нема плана, нема идеје. Сви знају где живе политичари, али они увек извуку своја дупета. Светао пример добрих демонстрација су Румуни. То је пут који треба следити, ако се већ народ буни.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.