PCF Basketball Manager

1. KARAO SAM REALOA 4 RAZLIKE IDEMOOOOOOO

GRMI PIONIR OOOO

2. 9:0 u Abaligoau i 2:3 u Evroligoau!

Jebem!

Al zato na računu imam 150000, linčovaće me :D

3. Prva petorka:

-Giriček
    -Kinzi
    -Bogdanović
    -Lovernj
    -Beti

Satiru sve redom, dobio i Igokeu i Radnički i Olimpijakos i Strazbur i Bambergoa ma kidaju.

4. Meni tepić kida kako igra....

Leo - Bogdan - Kinzi - Gudvin - Lovernj

5. Ja krenuo novvi sejv i za sada samo doveo SAšu Pavlovića....Gazi kada tražiš samo označi da tražiš igrača pod ugovorom srpsko i evropsko drž. i poziciju koju igra ono plata i godine sve označiš i kada ukucaš prezime izbaciće ti

6. Jebem sa skokovima alealeaele. Bankrotiraću izgleda lolo

7. Igrač utakmice protiv KKCZT - DEJAN MUSLI!

ahahahahhaa

8. Mene jebu u evroligi samo tako.

9. JEBEM TI ZENO MAJKU!

Dovedem azinsu i pavlovica, sasijem pripremni period, i SKAPIRAM DA NISAM CEKIRAO ABA LIGU NEGO SAMO EVROLIGU I SAMO NJU MOGU DA IGRAM!
    U prvom kolu natrpam Sijenu 22 razlike kuci, u drugom puknem od Unikahe 24. Ocu da se ubijem sto nisam izabrao aba ligu..

10. Ja muslija prodao nekoj Mladosti :D Daloa prodao u Bosansku ligu Arnitovića poslao na pozajmicu, a doveo Pavlovića mada je lošiji i od Bogdana i od Kinzija i od Milosava, pa ga kontam prodati da se iščupam iz minusa U EL guram nekako ja Makabi i Fener imamo isti omjer pred poslednju tekmu, drugi sam u Aba, a u Kupu RK sam izduvo u finalu od Mege lovernj mi ima prosjek od 12 skokova po tekmi u svim takmičenjima :D

11. Kako se jebeno prodaju igrači ?

12. DOdje ti ponuda u vesti, i onda imas opciju PRHIHVATI ili ODBACI

13. U statistikama kad gledaš imaš zeleni upitnik, klikneš na njega kad prodaješ.

14. dajte print da vidim kako su urađene ocene igrača

15. Ja derem gdje stignem al imam 150000 na računu i dobiću otkaz lagano :D

16. Lagano sam prvi u Evroligi sa 6:3 skorom.

17. Ja imam 300 iljada na računu, al opet moram i plate da platim i kurčeve svaakakve, najebao sam

18. Kaka uđeš u tim klikneš na igrača i kada ti izbaci njegovu statistiku i ono sranje preko skoro cijelog ekrana imaš gore pri vrhu da ga staviš na transfer listu ili za pozajmicu...

19. Skapirao sam , hvala.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.