PCF Basketball Manager

1. Protiv Mega Vizure u finalu KRK kinsi u 2 cetvrtini dobio 5 licnu jbt.

2. Pa ako si stavio da igra na njegovog igraca mnogo agresivno, i jos ukljucio presing, eto ti sale.

inace, dobih CSKA u produzetku, i posle se usrah u zivot Zalgirisu u gostima 22 razlike.
    Kinsi macka, Westerman i Azinsa dominiraju.
    Pavlovic i Bertans su go kurac, i otarasicu se bar jednog i dovesti nekog normalnog.
    A ko za kurac, pustio sam gagulu na pozajmicu u megu i nemam krstenog krilnog centra..

3. Prvi u Aba, puko sam u Evroligi, Gagič povrijedjen do kraja sezone, Dalo i Berta kurčine, ovaj Gudvin kida.

4. U ključnom momentu mi se povrijede Giriček i Kinzi i umjesto da odem u finale Evrolige Real mi okrene na 3:2.

Trenutno mi se Slonok ukenjao u svu taktiku i ispušio sam i ABA ligu.

Osvojen Kup Koraća i prvi sam u našoj lizi.

Prodao sam Bogdanovića, otpustio Giričeka, sad imam za plate i tražim krštenog igrača.

5. Kakav ću otkaz da dobijem pa sve je smijesno... Nista ali nista nisam osvojio. Puko dva finala, prodao pola sastava, a pola što sam kupio sam povrijedio.

6. JA uzeo Aba ligu i Srbijansku, puko u finalu kupa od Mege, ispao u polufinal Eurokupa i bio u plusu 200 k na guzove :D i produžili mi ugovor, al se zajebo pa prihvatio da i Srbiju treniram a smor teškia ne mogu prekinuti pre kraja kvalifikacija pa prvenstva.....

7. jel me jebes sheka...kad idem na kontinju zabode skroz

8. genijalni predlozi

9. evo jednog normalnog.
    Da bi igra radila, udari u control panelu zabarski jezik i podesi datum na dd/mm/yyyy. To ce resiti taj problem.

10. evo jednog normalnog.
    Da bi igra radila, udari u control panelu zabarski jezik i podesi datum na dd/mm/yyyy. To ce resiti taj problem.

11. I ja sam se zaebo pa uzo Špance da vodim, jebem ti igricu.

12. Jebem te logično tupane jedan

13. lamarr kako to da uradim...glup sam za stvari oko kompa jebiga

14. skini user manual i pogledaj pod "troubleshooting" i detaljnije pogledaj taj problem, ja tu naso resenje.

kako da promenis format datuma: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100723202249AALV14Z

pretpostavljam da znas kako da turis da ti bidne zabarski jezik.

15. Ja sad ladno lupio kontinju i proradila... E majke joj ga spalim

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.