U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Posto madjija ne igram ABA ligu, bilans je sledeci. Prosao u top 16. Tabao redom. Izgubio jednu od unikahe, i jednu od CSKA, i sad me nataba zalgiris gajbi 25 razlike.
I to sve zbog kupa koji sam igrao 2 dana pre toga. Kup osvojio, pobedio musave u finalu 1 razlike, kinsi macka u poslednjih 5 sekundi, ukrao loptu i dao kos :D
Sto se tice budzeta, raspadam se ko i svi. Otprilike sam kratak nekih 1,5M. A moram da dovedem Lesica, jer nemam krilnog centra. Bertans + pare za Lesica. Pavlovica PRODAO GANCIMA ZA 800K
Како бре да почнем са српским клубовима, само ми нуде жабаре
едит:Нашо јебо ме отац неспособни, морао да пребацим на српски језик
Počinjem novi sejv, nemrem ja ovako
Obriso govno. NES TI MENI TAJ DJUBAR ISTOVARAT.
nabijem efes u gostima 13 razlike puknem od sloge iz cacka 2 dana pre toga 23 razlike.
Hehehe Mega danas rasturila cibonu 102-74, a ja sa zvezdom 104-67 u sred zagreba.
Igram ja protiv lokomotive kuban u evroligi, i puknem prve dvije od galate i reala pa dobijem strazbur i one poljake... I sad ja igram protiv kubana kuci, i oni vode na kraj trece cetvrtine 18 razlike, ja otiso da provjerim tikete, kad ono vracam se , vratih se na cetri, na 2 i nesto do kraja. I mi se priblizavamo na dva ,i tepic roka trojku 4 sekunde prije kraja... Od svojih 6 pojena, 5 je dao u zadnjih minutipo.
Ubrzo izlazi PCf 15 s tim da je Sportando zaduzen za igricu sada, ali ce i dalje biti free
ja opet se vratio na 14, jebem krku novo mesto lolo
https://onedrive.live.com/?cid=61ac4eaf4a1dab9a&id=61AC4EAF4A1DAB9A!106&ithint=file,exe&authkey=!ALUaHklRS_jx0DY Evo patch za novi PCF
http://www.fantacanestro.net/ Izasao PCF 17