Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ahahah, Pose jeb se. Sad imam u glavi sliku kako se Đelić bije sa nekim.
kako misliš da u jednoj multimil. državi 10000 ljudi napravi ovoliko sranje. nemoj da si glup.
Jeste, eno cijela država u sranju. Glavni grad skenjaju jer su se normalne osobe sklonile sa ulica i to je to. Pola države kuka jer im ovi uništiše državu, znam to jer imam familiju gore i znam situaciju.
Шта како, па критична маса. Ти и са цирка 5.000 овако организованих манијака са плаћеницима и снајперима можеш да преузмеш нашу Скупштину и Владу, па ти види.
Пропуст у целој ствари је закон што овакве демонстрације великог броја треба сасећи у корену. Јел хоћете да мењате власт и стање у земљи? Мрш на референдум.
razbijam glavu budalama. ko im jebe mater neka se poubijaju.
Риха има право човек. Само да не ескалира у још неким земљама. А нека и ескалира, боли ме курац, идем на Косово да силујем Шиптарке и палим им ђецу.
http://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/l/t1/1978749_1386471588291125_856916946_n.jpg
Putin je majstor džudoa III DAN i drži treninge ruskoj reprezentaciji pred svako veliko takmičenje. U ranoj mladosti je non-stop visio u Kodokanu, čak je izašao i na jednom instrukcionalu o džudou koji je sniman tamo.
U suštini, stvarno jeben lik, šteta što je predsjednik, bio bi vrhunski trener.
Путин се трпа чукањицама у чмоор.
ovdje da se počnu klati ja bih ladno pobjegao u ukrajinu.
Превенција геноцида над Русима хахахах, ајде бежи бре
Не, не не! Тамо су угрожена људска права Руса, Украјинци их убијају, забрањују им језик, религију, силују, пљачкају. Мора се спровести хуманитарна акција заштите руске мањине. (ваљда капираш сада...)
je li i đinđić bio strani plaćenik?
Да. Директни. Као Лењин, Пичко и остали. Како назовеш некога кога одшколује Немачка, натрпа га парама и пошаље га у твоју земљу да шири немачке идеје? Просветитељ? Јбг, у Немачкој и Енглеској такве стрељају. Успут, слажем се са Ђинђићевом идејом, али је испао говно оног тренутка када је предао Слобу у Хаг, а дао му је реч (писмену и усмену) да то неће урадити. Какав је то човек? Слоба је био говнар који је требао да буде осуђен у Србији за све што је урадио, а не предат курвама у Хагу да терају спрдњу са правдом и ратом. Дакле, Ђики је био страни плаћеник и говно од човека (о покојницима све најбоље), јер ко не држи своју реч, не може бити ништа друго до говно.
saće Tatara - tira
Biće ovo mnogo glupa tema, sa obiljem glupih postova.
biće?
Pa ono, jeste.
Ako bih izbio kakav globalni rat, kakvo sranje ja bih se zaputio ili Švedska ili Švajcarska.
A što se tiče Krajine, jasno je da Rusi hoće Krim, a ovi se nadaju nekoj odbrani i priključenju Zapadu. Po meni ovo ulaženje Rusa vojskom na teritoriju Ukrajine je čist rat i provokacija. Kad bi meni u Bosnu tek tako ušli bilo bi krvi do koljena
http://www.standard.rs/index.php/svet/28544-2014-03-02-13-50-30
koliko znam,uslii su vam strendzeri u bosnu i nije bilo krvi do koljena...
Чије су ово трупе?
http://www.youtube.com/watch?v=VQqBYq75LjY
Krajišnik, znao sam. Samo gledaju de će da beže.