Protesti uKrajini

1. Kolko ubiše ove iz Pusi rajota od smaranja. Vidim ljudi ovde pominju da ih treba tući i ubijati...

Ja mislim da treba dovesti par crnaca sidaša iz Somalije i ostaviti ih u nekoj kolibi u Sibiru. Nek se oslobode više tih frustracija i u kurac nek se teraju više.

2. Davide, jes ti ozbiljna po pitanju ohih megačetnika? To su oni likovi što idu po zborovima i traže šator BMK.

3. истриповали су се трућ, људи се ложе на то, био не био рат иду.

знам ја кизо да су они фанатици и генерално беспосличари ал нек иду нек ратују кад се на то већ ложе.

4. Oni se lože na rat dok nema stvarne prijetnje. Opali li jedna puška u bijesu, eto njih nazad. naravno, sa pričom kako su branili pravoslavnu nejač.

5. Otkud znate, možda ljudi nisu takvi. Lično ih poznajete?

AHAHAHAH ENO GA JEVREJ U BG- u SIGURNO IDE POULICI DA TRAŽI JELI KOME ISPO DINAR!

Nemo da jedete govna bre više Vukajlijaši, vi ste niko i ništa! Da ste neko mudo ne bi srali ovde.

Vi ste niko i ništa.

Tj. mi, i ja se računam.

6. Puši kurac Džofri. Jel ti poznaješ Ustanak Pičke uživo? Šta sereš koji kurac moj.

7. Nema šta da ih poznaješ uživo. Po njihovim usranim facama i očima boje govana čak i preko jutjuba na najmanjoj rezoluciji i dajl.- apu se vidi da se radi o teškim osobama koje majke na čmar rađaju.

Klasična govna. Sa svakim udarcem kozačkog biča po njihovim telima i svakom njihovom suzom ja sam od sreće svršavao i nazdravljao sa čašicom rakije.

Izmećarke koje bi čak i u Šotrinim serijama glumile neke sporedne ribe.

8. Eto. Zato nemoj kurca više pušiti.

9. Džofri se informiše sa www.srbin.info

xD ahahahah kako si me usrao.

Znate, ljudi, Џофри je kao klerofašista, hehehehe.

SMEŠNO! NAJSMEŠNIJI POST NA VUKAJLIJI!

Ahahahah umro sam, a jes kralj.

NAJSMEŠNIJI POSTOVI NA VUKAJLIJI OVO ĆE U KURSADŽIJAMA DA BUDE.

Џофри: NJANJANJA GEŠTUCEN VELIKASBRJA VOJVODA AAAAAAAAAA! AAAAAAAAAAA!

Valdemar: Džofri se informiše sa www.srbin.info

Publika: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

10. Kolko ubiše ove iz Pusi rajota od smaranja. Vidim ljudi ovde pominju da ih treba tući i ubijati...
    Ja mislim da treba dovesti par crnaca sidaša iz Somalije i ostaviti ih u nekoj kolibi u Sibiru. Nek se oslobode više tih frustracija i u kurac nek se teraju više.

Valdemar: Džofri se informiše sa www.srbin.info
    Publika: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Klasična govna. Sa svakim udarcem kozačkog biča po njihovim telima i svakom njihovom suzom ja sam od sreće svršavao i nazdravljao sa čašicom rakije.
    Izmećarke koje bi čak i u Šotrinim serijama glumile neke sporedne ribe.

Znate, ljudi, Џофри je kao klerofašista, hehehehe.

Ne zvučiš mi kao neki zagovornik ljudskih prava. Izvini, nije mi smešno. Pitam se šta li bi moglo biti u u tvojoj glavi, kakav način razmišljanja. Neki politički stav, mišljenje, sistem, nešto tako. Ozbiljno. Osim ako nije jednostavno nedostatak želje ili mogućnosti za kritičkim rasuđivanjem, pomešan sa mladalačkom impulsivnošću?

11. Neki politički stav, mišljenje, sistem, nešto tako. Ozbiljno.

Jebe mi se za sve to, realno. Toga se samo Koštunica drži i vidi ga gde je dogurao. Upo je u septičku jamu iz koje ga govnjaivom motkom vade Šami i onaj Andrija.

Ljudi koji se vode instiktima opstaju. Ljudi koji se vode stavovima idu u Hag. Ljudi koji imaju mišljenje su nebitni, mislim koga boli kurac za nečije mišljenje.

Rulja hoće haos, hoće hapšenja onih koji su ih jahali od strane onih koji će ih jahati i tako u nedogled. Hoće ljude koji idu po selendrama gosteći se hlebom i solju i koji se prežderavaju prasetinom da bi im kasnije kroz usta puna prasetine obećavali da će im zaposliti sinove i kćeri po opštinama i domovima zdravlja.

To je jedino što je bitno. Ostali padaju u ambis.

12. Коштуница је политички Хајзенберг, планира он да завуче потајно Вучићу изборе.

13. Oće rulja i da bičuje žene na ulici, a druga da svršava i zaliva rakijom gledajući? Ali da, odgovor je: ma ko ih jebe, govna prodana, treba da ih karaju crnci... itd. A to je već stav?

Neki politički stav, mišljenje, sistem, nešto tako. Ozbiljno.

Jebe mi se za sve to, realno. Toga se samo Koštunica drži i vidi ga gde je dogurao. Upo je u septičku jamu iz koje ga govnjaivom motkom vade Šami i onaj Andrija.

Kao čovek, ti, znaš, u svojoj glavi, šta ti misliš, imaš nešto skupljeno na jedno mesto a ne rasejano po moždanoj kori, neuronima. A i nisi političar valjda?

14. Oni se lože na rat dok nema stvarne prijetnje. Opali li jedna puška u bijesu, eto njih nazad. naravno, sa pričom kako su branili pravoslavnu nejač.

ја мислим да није океј да тако причамо, чак сам убеђен да тамо има фанатика и храбрих, убеђених људи који би сигруно ратовали у славу православља, братствоа, српства итд.

15. Moguć Davide. Ali praksa kod nas je pokazla drugačije.

16. иначе, извалио сам да она наташа или како већ из рајота, она добра пичка, воли да је бију и малтретирају.

17. http://www.liveleak.com/view?i=a4d_1204458756

davide, ova trudna šo se jebe, e to je ta Nadežda.

18. Saću baš na forumu nekog nebitnog sajta da se raspravljam o nekim stvarima kilometarskim postovima koji nemaju nikakvog uticaja na te stvari. Hahaha šta se bre tripujete vi ljudi dok kucate ova sranja?

Odo gledam Sulejmana.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.