True Detective

1. Onaj sto lezi svezan na krevetu je Rast, e onda Marti dolazi da ga spasi...

2. Одгледао и други пут седму епизоду, испада да ипак нисам ништа пропустио гледајући је први пут без титла. Теорија о томе да је Марти на касети видео своју децу пропада, јер би ипак много више испиздео.

Додуше, све сам убеђенији да је његова, сад већ бивша жена умешана у све. Сама чињеница да је и даље у серији, и што је битније, њена реакција кад јој Марти каже да се видео са Растом, види се да јој не прија што су опет у контакту. Не знам како ће да заврше серију у само једној епизоди, тако да мислим да прича неће бити испричана до краја, односно оставиће нам неки клифхенгер. Сумњам да ће открити појединца који је одговоран за све и који је Јелоу Кинг, и даље сматрам да је Јелоу Кинг група људи.

Делује ми све да ћемо имати напет крај где се све завршава тиме што њих двојица скапирају колико је све то разгранато, ко је све укључен и да се ту негде пресече сезона.

Имам и осећај да неко од њих гине.

3. Problem je što su najavili drugu priču za drugu sezonu, tako da bi klifhenger značio da nikad neće biti objašnjeno.

4. Nije dovoljno što me sama serija jebe u mozak nego i vi sa vašim teorijama morate dodatno da me karate?! Ae, mrš!

5. Haha, kakve su vam teorije da su u sve umiješane žene, po vama bi na kraj ispalo da je Žuti kralj Rastova ćerka koja gle čuda nije mrtva nego je nestala i svo ovo vrijeme smišljala zločinački plan jer su đeca zla.

Siguran sam da serija nudi obrt kakav se rijetko viđa. Koji, pojma nemam, al ga mora imat, jer sigurno ne naglašavaju u svih 7 epizoda da Marti i Rast imaju posla s nečim ultra zajebanim. Rast zna to i zna da se navjerovatnije neće živi izvuć, a susrešće im se putevi s ona dva crnca detektiva jer su krenuli u istom smjeru. Mislim bukvalno, idu na istu adresu.

Žene su tu samo da smetu čoveka, kao i u pravom životu. :0

6. Pa i nije mu mrtva, ostavila ga i otišla :D

7. Остала је још једна епизода, је л'? Да почнем са гледањем, ако је тако.

8. Ostala još jedna epizoda prve sezone. Počni lagano, ne forsiraj se.

9. Да.

Одгледао сам сад 7 еп, почело клупко да се одмотава, врх епизода.

10. Чему ово, Мешо?

11. Какви црни клифхенгери, друга сезона ће бити потпуно одвојена прича.

12. Ne sećaš se scenea sa pticama u letu dok prave onaj oblik? E pa ovaj link nema veze sa serijom ali me podseti na one ptice. Ne znam je l ono u seriju bila fotomontaža ili su slučajno ufatili one ptice u kadar.

13. Ма, ова прича се завршава ове сезоне и крај.

14. pogledao sam dve epizode. nije spojler al nekome ce znaciti

15. jel jos neko oseca seksualnu tenziju izmedju martija i rastija

16. Одгледо сам нову епизоду, изгледа да они црни детективи ипак нису обични пиони. Можда и њих двојица поштено раде на случају а можда су пошли у ону цркву само да би још више заташкали случај. Мислим да неће бити неког великог обрта, сем можда да и Марти ради за Жутог Краља. Еди Татл и његови људи стоје иза свега само је питање како ће их ухватити или да ли ће их уопште ухватити.

17. Ako se da suditi po tome - crnje nemaju neke ''evil'' face lel
    mislim da su oni dobri momci, da rade na ovom slučaju, mada možda i grešim, čista pretp.

18. Kontam da su crnje dobre i da će oni prvi tamo doći i da će zaginuti.

19. ko ih jebe kad su romi

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.