True Detective

1. Pogledao sam prve dve epizode. Prica odlicna i drzi paznju. Prosto ne mogu da verujem kako je mekonahi dosao od ''kako izgubiti decka za 10 dana'' do ovoga.

2. Sutra finale idemooo :D Elem....SPOJLER ALERT naravno :D

Ovaj sto kosi travu sto neko rece tesko da je on Zuti Kralj, on je verovatno tu neki pomocnik, slabiji igrac :)) klasicna navlaka...uhh...jedva cekam finale :D

http://www.theguardian.com/tv-and-radio/2014/mar/07/true-detective-finale-clues-patterns-theories

3. Ovo je i meni prvo palo na pamet.

Remember that prisoner who told Rust about the “Yellow King” and then killed himself? The cop who locked him up was named Childress, which turns out to be the surname of the Tuttle family’s illegitimate branch, and of the scarred man who presides over the ritualistic killings.

4. Џанки јако фино си то приметио за пандура. Јел извалио ико на снимку камере како се други пандру много чудније понаша и као да разговара са оним бајицом што се кобејнисо?

5. SPOILER!

Džoel Terio, sveštenik iz alt crkve, se pojavljuje u dve epizode koje su već bile, tako da je već izvesno da on nije umešan. Inače, po forumina je on prvi upadao u oči. Za Lestera Frimona iz "Žice" na IMDb stoji da se pojavljuje samo u prvoj epizodi, tako da on takođe ispada iz jednačine. Ona klinka sa dobrom buljom neće se pojaviti u finalu. Baš sam autospoiler kad gledam cast posledje epizode i vidim neke nove likove.

Elem, baš Ledu liči na Lauša, a i sličan su profil ljudi.
    http://s24.postimg.org/5p7iu6bad/image.png

6. alo bre prestanite da spojlujete sa vasim teorijama prebicu vas ljaljani

7. pogledao sam sedam epizoda serija nije losa malo mekonahi preteruje sa kulocom i pljugama al generalno

8. u sedmoj epizodi ne prekidaju sa pivom

ubiše se :D

Gde bješe ova slika?
    http://i.imgur.com/5ncTvfK.jpg

9. to je ona valjda klinka sto je nestala

10. Ovo sam i ja kontao kad su prikazali onog đavola kod Bet dok se prcala sa Martijem. Jer realno, onda je bespotrebno ubačena Bet.

Maggie is contacted by Tuttle in '02. He's concerned that RC and MH are re-opening the DL case. Tuttle (cult leader) tells Maggie (cult member since childhood) to figure out a way to get RC and MH to break up and thus end the investigation. Maggie contacts Beth (member too for sure!) and sets MH up to visit that particular phone store, where Beth in instructed to seduce MH ('you want some bourbon?' How'd she know to ask THAT?Maggie tipped her off). So, now Maggie, after 'finding out' about the trist NOW has a reason to 'do' RC, therefore breaking up, successfully, the team. This theory fits too well not to be true. The Marty/Beth narrative is way too forced otherwise.

11. Pogledo sam i ja prve tri epizode. I nisam preterano odusevljan za sad. Meni je serija dobra ako odmah posle pogledane epizode pozelim da pogledam jos jednu. Za sad ovu cisto otaljavam.

12. Данас нова епизода и завршетак сезоне љебтијебем

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.