Prijava

aj pa naiđi. zaslužio si da se angažujem, nije mala stvar kad ti daš plus

Čekao sam wow epizodu 7 nedelja... i dočekao. Samo, i dalje neki gorak ukus, to namerno kopiranje prve sezone, ubacivanje camea SPOILER JEBENI sa Martijem i Rastom, činjenica da je prva sezona imala 1000 wow momenata a ova samo par, slaba kinematografija, dosadan editing...

I gorčina jer ni Picolato nije izdržao a da ne uđe, po receptu svih danas, u world building, u pravljenje svog filmskog univerzuma. Picolatoverse. Ali svakako trenutno bez konkurencije, u hiperprodukciji ok serija, najbolja.

Puno bi bolja priča bila da ovaj link ne gubi pamćenje pa svako malo ili ima flešbekove ili se pogubi, što užasno nervira. Od detektivske serije napraviše osrednji triler.

Mnogo se Picolato izdrkava narativom. Mada moram priznati da je ova bromansa sjajno odrađena, ali sezona nema nijedan wow momenat. Verujem da ste videli ko glumi glavnog antagonistu, Majkl Ruker, sjajan epizodista, što znači da finale mora da bude epskih razmera da bi serija opravdala očekivanja. Mada sve miriše na neki plot twist koji može da vređa inteligenciju.

Likovi su odrađeni u sezoni odlično, posebno detektivski dvojac, ali izgleda da je prva sezona toliko razmazila da se možda i očekuje previše. Moraju da se baš izvade u finalu, inače će ovo biti najslabija od tri sezone.

E, i ne bi me čudilo da se nekim jebenim slučajem Rast Kol pojavi u poslednoj epizodi, onako u mesu.

Prva i treća sezona su serijske verzije filma Spotlight ispričane kroz živote umiješanih protagonista. Zaboravio sam kako se završava film. Znam samo da nije nikakvo otkrovenje kinematografskih čula.

https://imdb.com/title/tt1895587/

poceo sam da pratim.pogledao sam prve dve.meni ovo deluje da ce biti najbolja sezona.sem ako ne useru kraj.

Usrace vec trecu i sve ostale epizode :D

Jedino prebrutalan kraj moze da ih povadi, inace katastrofa sezona.

kakvu facu pred kraj kao kad se posvadja sa zenom ili rolandom
https://twitter.com/espn/status/1099857708893831168

Posto ja nemam pojma o ovoj seriji, vredi li gledati?

Kakav denbraunovski izmet od sezone, posebno finale lol
Ali dobro, moglo je da bude i gore, bar nije imala 10 do 15 epizoda.

Mala jesi li ti osma epizoda treće sezone True Detectiva, jer djeluješ kao da su te silovali :šeretski namig:

Najgore finale od sve tri sezone do sad,razvučeno, bezsadržajno, dosadno, previše melodramatično. Detektivska serija koja je postala porodična drama o bračnoj krizi i dvojici staraca koji u poznim godinama shvataju da imaju osećanja jedan za drugog, više gej od betmena Džoela Šumahera. Sve u svemu još jedna razočaravajuća sezona a počela je solidno.

Нисам гледао ништа после 4 епизоде. Видим није баш отишло у добром правцу? Вреди ли завршавати?

Ne vrijedi. Ali pogledaj, valja imati i pokoje razočarenje u životu (: