Вероватно се Жути Краљ већ појавио у серији, макар на кратко.
Можда је онај косач из, ваљда, друге епизоде, оно, ожиљци по фаци, изгореле усне, ради код школе где је Раст нашао ђавоље замке, личи на онај цртеж.
A jes cudno sto se pojavila ova kurava. Moguce da je zuti kralj i ona zena sto drzi one kurve u prikolici a ima jos nekog sa sobom. Pa se tako sveti neposlusnim kurvama, jer je ona i htela da napusti posao i ode u crkvu...
. Verujem da neće ni uhvatiti žutog već će se preneti u sledeći serijal ta priča a ovaj će se završiti nekako čudno.
Ovo ne bih voleo da bude slučaj, a opet, s druge strane, 9 epizoda izgleda nekako premalo da se ovakav slučaj raspetlja, plus što nam dosad praktično ništa nisu dali, a ostale su još samo dve epizode.
Марти све врем прича о детективском проклетству, значи сигурно се жути краљ појавио у серији. Не мора да значи да је онај домар жути краљ. Можда само ради за њега.
Има ту нечег много дубљег и мрачнијег... Муж од Доре Ленг каже да му је Реџи Леду причао о месту на југу где богаташи штују ђавола. Можда је онај што коси умешан, али на нижем неком нивоу.
Šteta što trenutno Staljin ne vlada Amerikom kako bi malo da poterao ove iz HBO- a da završe seriju.
Вероватно се Жути Краљ већ појавио у серији, макар на кратко.
Можда је онај косач из, ваљда, друге епизоде, оно, ожиљци по фаци, изгореле усне, ради код школе где је Раст нашао ђавоље замке, личи на онај цртеж.
i ja mislim da je on
Da li ce uopste naci zutog kralja do kraja sezone?
al ne verujem da ce ga uhvatiti, moguce da ce izginuti ova dvojica al ga nece uhvatiti...
A jes cudno sto se pojavila ova kurava. Moguce da je zuti kralj i ona zena sto drzi one kurve u prikolici a ima jos nekog sa sobom. Pa se tako sveti neposlusnim kurvama, jer je ona i htela da napusti posao i ode u crkvu...
Много ћу да се скењам ако га не нађу, не би било у реду.
Ovo ne bih voleo da bude slučaj, a opet, s druge strane, 9 epizoda izgleda nekako premalo da se ovakav slučaj raspetlja, plus što nam dosad praktično ništa nisu dali, a ostale su još samo dve epizode.
edit: da, osam, greška
8 епизода.
http://i.imgur.com/Ee1Ea43.jpg
A brateeee ne bih voleo da je tol'ko jednostavno... Ja bih licno voleo da se nije pojavljivao Zuti kralj do sada.
jeste!
Al ne verujem da ce ga skembati...
Глупо би било да само одједном бане нов лик и он је Жути, овако је био испред носа, што би реко Марти.
Не може бити овај Краљ, видиш да је паорчина.
И Раст је шанкер и алкохоличар па опет јебе.
Марти све врем прича о детективском проклетству, значи сигурно се жути краљ појавио у серији. Не мора да значи да је онај домар жути краљ. Можда само ради за њега.
Па то сам и ја реко, Фађо. Ја мисим да је главни онај батица што има неонски крс у канцеларији.
http://blogs.indiewire.com/criticwire/why-does-true-detective-reference-the-work-of-a-self-published-poet
Занимљив чланак. Тај Чејмберс и МекХејл главне музе.
Едит. Овај је још бољи.
Колико сам ја разумео, Бач, тај батица је оверио негде око 2009.
Тај са неонским крстом је Татл, ако се добро сећам, он би требало да је мртав.
Има ту нечег много дубљег и мрачнијег... Муж од Доре Ленг каже да му је Реџи Леду причао о месту на југу где богаташи штују ђавола. Можда је онај што коси умешан, али на нижем неком нивоу.