True Detective

1. Е курац, нисам знао да је црко.

2. Сад гледам коментаре по јућубу, има људи који мисле да је умешан и Мартијев таст, мада не видим како.

3. Za Tatla su rekli da je umro. Ako je ovaj što kosi, to bi bilo glupo. Ne ide mi u glavu da neko tog profila je tu i sasvim slučajno Marti zovne Rasta povodom traga o Leduu i tako se ovaj "spasi". Takođe, i dalje mi nije prihvatljivo da se Lester Frimon pojavljuje u samo jednoj sceni, a u najboljoj HBO-ovoj seriji je imao jednu od ključnih uloga.

Što se tiče ožiljaka, kako spasena devojčica veli, ona je završila u ludari, tako da je pitanje da li su ti ožiljci "metafora" koja je plod jednog poremećenog uma.

Po meni, najbolja završnica bi bila da se u poslednje dve epizode pojavi novi lik, koncipiran po uzora na Hanibala iz "Jaganjaca", koji će u par vrhunski napisanih scena dodati novu crtu finišu, a i samoj seriji.

4. Ма ајде да нагађамо сад пичка му материна. Чекајте осму епизоду и не серите.

5. A i u najavi sedme sezone Marti kaze Rastu: "Znaš li koliko to neverovatno zvuči?", tako da to obećava jebačinu opasnu do kraja.

6. U pravu je Bač. Tako smo i za Breaking Bad lupali šta će Volt da uradi sa onom puškom i da li će da ubije bračni par Švarc pa na kraju niko od nas nije bio ni blizu.

7. Е, таст, јесте...

Мартијева жена је жути краљ!

Моја баба је жути краљ!

8. Жути Краљ је главни дилер пајда у Луизијани.

9. Мартијева жена је у причи гарантовано. Зато се и карала са овим, видела је да им добро иде и разјебала их са циљем да не раде заједно и не провале о чему се ради. Касније, кад је овај сам истраживао то до после 2002. провалио да је она ту нешто и управо због тога је дошао опет код Мартија да му објасни шта је провалио. То што он види на компу има везе са њом, и нагађам, опет, децом.

Ето, идеја луда, али чисто ако се испостави тачним да могу после да кажем да сам ојебо. А и пре пар дана сам лупио да је Жути Краљ женско.

10. У јебем ти.

11. Samo da vam kažem da ja sve ovo čitam i ispostavi li se da je nečije mišljenje o daljem toku serije tačno jebo sam mu mačku u pičku.

12. ideja nije uopšte luda, ovo mi je prolazilo kroz glavu i totalno se uklapa u priču

njegova žena je naredila onoj bet da mu šalje slike na fon i nudi ga čmarom

ahaha loodilo, NIJE MARTI KURVAR NAMEŠTENO MU JE

13. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA STA TI JE TO NA VRATU????? NECES DA NAM KAZES??? EVO JA CU MESTO TEBE....PA BLACK STARS!!!!
    KEJS SOLVD EVO VAM ZUTI KRALJ
    http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/19fp0h85hfnoojpg.jpg

14. http://www.prijevodi-online.org/smf/index.php/topic,18219.30.html

Значи, прочитајте ову тему на сајту који сам нашао, поготово постове лике који се зове "Мулдер" и гарантујев вам да ће серија да вам буде 200 ПОСТО БОЉА! Значи до пре пар дана сам мислио да је серија просек, прочитао ово, и сад ми је оних 9.5 на имбд јасно као дан! Мулдер ојебао тамо, бацајте се на читање!

15. Valdemare, gledaš li ti ovo?

Imam neki ružan predosećaj da će šupci da spemuju internet sa slikama i citati Rasta Kola ka što do dana današnjeg rade sa Bred Pitovim likom iz Fajt kluba i Džokerom iz Dark Knighta. Zgadiće mi seriju.

16. Значи ишчитао сам сад целу линковану тему горе, тек сад сам се наложио на серију јер сам скапирао колико сам је површински гледао и колико сам тога пропустио. Неке моје претпоставке су следеће:

- Мартијева жена и деца, могуће и таст су у причи. Ово сигурно. Његова ћерка није постала даркерка случајно.
    - Жути краљ не постоји, већ је то само неки појам или уопште назив за неко веровање које цела организација поштује.
    - Позадина целе приче и свих злочина је огромна. Оно кад Кол каже након суспензије како њему најмање треба психлог у "целој држави" ми делује као да говори о томе да је провалио колико је све широко.
    - У целу причу укључено је бар 50% ликова из серије, клинка коју је последњу карао Марти, бивши поп, Колов и Мартијев надређени у станици.
    - Цела прича око тога како је Кол имао дете које је погинуло у саобраћајној несрећи ми је трула... Начин на који је натерао ону мајку која је убила дете да се убије повезујем сад са тим (после читања линка који сам ставио). Он је намерно или ненамерно крив за смрт свог детета, зато је и био у лудници.

17. Možda su žene koje se jebu sa Martijem i Rastom poslate od Žutog kralja da ih posvade i da time omogući opstruiranje pravde. Jesam mozak.

18. @Jebac

To je ona Karla sto je ukazivala da je Dori Leng povezana sa nekakom sektom....

19. iščitah ovo, auuu šta sam sve ja propustio.

svaka epizoda ovakve serije se jednostavno ne gleda samo jednom, nema šanse da se sve ovo pohvata iz jednog gledanja, nema jebene šanse.