Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
SPOJLER BOGTEJEBO
Znaci ipak onaj sto tera kosacicu s familijom!
ахахаххахаха али сушење бебе у микроталасној хаххааххаха
Набијем вам спојлер од гтд-овог голфа у дупе све до дванаестопалачног црева јебем вас у уста за спојловање седме епизоде, м'рш.
veceras cu odgledati 7. epizodu
al stvarno ste indijanci,barem napomenite u postu kad spojlujete
izvinjavam se, evo izmenio sam mada ne mora da znaci da je egzaktno ON
па и не виде му се нешто ожиљци
SPOJLER!!!!!
DEBELI KOSAČ JE KLAO KOD PANOVIĆA POŠJEK!
Preključe sam gledo seriju do 4 sata ujutru zaraza jebote sva sreća pa nije bila još izašla 7 epizoda bio bi budan do ujutru lolo
dobro je pa mi je memorija ko u zlatne ribice,pa mi vasi spojleri ne znace nista lolo
Мартијева жена умире у 7. епизоди
Е спојлер хехехе
ni ovo mi ne znaci nista,jer sam im pozaboravljao imena xd
moze li neki mitar da mi objasni u vidu linka gde mogu onlajn gledati ovu seriju
http://www.cokeandpopcorn.ch/watch-true-detective-online.php
ziv bio mitre
http://www.titlovi.eu/cyr/true-detective-2014-p2955484
o leptijebem.ima prevod na persijskom nema na srpskom.
ja sam poceo da gledam jedno 20 min na ovom sajtu sto jogurt ostavio al nema titl a ovi mulaju sebi u bradu pa sam lepo skinuo na torentu sad. mrzim da gledam serije ali ova obecava.
Pogledah i sedmu epizodu. Nekako mi čudno da sad u osmoj bude kraj, brzo bi bilo. Došao posle 10 godina i odmah posle 3 dana nađoše.
Možda u drugoj sezoni iz perspektive one dvojice crnčuga detektiva bude serija, ako već kažete da neće Metju i ovaj, nastavak radnje nekako.
Ko je pukao priču da neće biti u drugoj sezoni?
Е стварно ко је то рекао, није ваљда истина?
Krivo mi što ne sačekah i osmu epizodu pa ne pogledah. Sad čekam ko konjina.
Било би глупо да не заокруже причу у овој сезони, џабе онда што су кидали претходних 7 епизода.