Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
SPOJLER BOGTEJEBO
Znaci ipak onaj sto tera kosacicu s familijom!
ахахаххахаха али сушење бебе у микроталасној хаххааххаха
Набијем вам спојлер од гтд-овог голфа у дупе све до дванаестопалачног црева јебем вас у уста за спојловање седме епизоде, м'рш.
veceras cu odgledati 7. epizodu
al stvarno ste indijanci,barem napomenite u postu kad spojlujete
izvinjavam se, evo izmenio sam mada ne mora da znaci da je egzaktno ON
па и не виде му се нешто ожиљци
SPOJLER!!!!!
DEBELI KOSAČ JE KLAO KOD PANOVIĆA POŠJEK!
Preključe sam gledo seriju do 4 sata ujutru zaraza jebote sva sreća pa nije bila još izašla 7 epizoda bio bi budan do ujutru lolo
dobro je pa mi je memorija ko u zlatne ribice,pa mi vasi spojleri ne znace nista lolo
Мартијева жена умире у 7. епизоди
Е спојлер хехехе
ni ovo mi ne znaci nista,jer sam im pozaboravljao imena xd
moze li neki mitar da mi objasni u vidu linka gde mogu onlajn gledati ovu seriju
http://www.cokeandpopcorn.ch/watch-true-detective-online.php
ziv bio mitre
http://www.titlovi.eu/cyr/true-detective-2014-p2955484
o leptijebem.ima prevod na persijskom nema na srpskom.
ja sam poceo da gledam jedno 20 min na ovom sajtu sto jogurt ostavio al nema titl a ovi mulaju sebi u bradu pa sam lepo skinuo na torentu sad. mrzim da gledam serije ali ova obecava.
Pogledah i sedmu epizodu. Nekako mi čudno da sad u osmoj bude kraj, brzo bi bilo. Došao posle 10 godina i odmah posle 3 dana nađoše.
Možda u drugoj sezoni iz perspektive one dvojice crnčuga detektiva bude serija, ako već kažete da neće Metju i ovaj, nastavak radnje nekako.
Ko je pukao priču da neće biti u drugoj sezoni?
Е стварно ко је то рекао, није ваљда истина?
Krivo mi što ne sačekah i osmu epizodu pa ne pogledah. Sad čekam ko konjina.
Било би глупо да не заокруже причу у овој сезони, џабе онда што су кидали претходних 7 епизода.