True Detective

1. SPOJLER BOGTEJEBO
    Znaci ipak onaj sto tera kosacicu s familijom!

2. ахахаххахаха али сушење бебе у микроталасној хаххааххаха

3. Набијем вам спојлер од гтд-овог голфа у дупе све до дванаестопалачног црева јебем вас у уста за спојловање седме епизоде, м'рш.

4. veceras cu odgledati 7. epizodu
    al stvarno ste indijanci,barem napomenite u postu kad spojlujete

5. izvinjavam se, evo izmenio sam mada ne mora da znaci da je egzaktno ON

6. па и не виде му се нешто ожиљци

7. SPOJLER!!!!!

DEBELI KOSAČ JE KLAO KOD PANOVIĆA POŠJEK!

8. Preključe sam gledo seriju do 4 sata ujutru zaraza jebote sva sreća pa nije bila još izašla 7 epizoda bio bi budan do ujutru lolo

9. dobro je pa mi je memorija ko u zlatne ribice,pa mi vasi spojleri ne znace nista lolo

10. Мартијева жена умире у 7. епизоди

Е спојлер хехехе

11. ni ovo mi ne znaci nista,jer sam im pozaboravljao imena xd

12. moze li neki mitar da mi objasni u vidu linka gde mogu onlajn gledati ovu seriju

13. ja sam poceo da gledam jedno 20 min na ovom sajtu sto jogurt ostavio al nema titl a ovi mulaju sebi u bradu pa sam lepo skinuo na torentu sad. mrzim da gledam serije ali ova obecava.

14. Pogledah i sedmu epizodu. Nekako mi čudno da sad u osmoj bude kraj, brzo bi bilo. Došao posle 10 godina i odmah posle 3 dana nađoše.
    Možda u drugoj sezoni iz perspektive one dvojice crnčuga detektiva bude serija, ako već kažete da neće Metju i ovaj, nastavak radnje nekako.

Ko je pukao priču da neće biti u drugoj sezoni?

15. Е стварно ко је то рекао, није ваљда истина?

16. Krivo mi što ne sačekah i osmu epizodu pa ne pogledah. Sad čekam ko konjina.

17. Било би глупо да не заокруже причу у овој сезони, џабе онда што су кидали претходних 7 епизода.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.