Бурек, пита и босанчероси ŠIZENIJE

1. тиквица јебених.

To se zove tikvenica, ajmo dalje.

2. Puno serete Srbijanci, odavno vas niko nije bombardovo. To se odmah okurči.

3. Mi potenciramo mesobureke, jer je meso hrana alfa-mužjaka, a sve ostalo se smatra gej hranom. Pošto je meso teže finansijski dostupno, to ga čini još poželjnijim, i daje mu status nenadjebive ikone. Postoji i crnjak-poštapalica siročadi poslije 2. svj. rata: "Supa se jede, a meso se voli".

4. Тиквеница хахахаха

5. na kraju će da ispadne da su bosanci izmislili islam i da je muamer iz okoline jajca

6. Tikvenica, ahahahahaha. Zvuči kao neko malo, planski zavučeno, ali vrlo uhodano nudističko ljetovalište, sa puno sadržaja.

7. turčin gura u burek papriku, tikvice, fetu, baca ozgore susam, rendanu jabuku i urmu, a boske zapeo da je on otkrio vruću vodu u paketu sa turskim burekom i da je samo smesom. OJJ BUDALA neviđenih. Retko koja generalizacija je tačna, ali ovo za tvrde tikve i bosance je i više nego tačno. Mislim da je to moguće i naučno potvrditi.

8. Pa svaka pita ima svoje ime tikvenica, sirnica, zeljanica, jabukovača, trešnjača.........
    Da ima sa spermom zvali bi je spermuša.

9. Mi imamo problem sa mesom, ova 'brdovitija' područja Balkana, kontam da je to zbog toga što su neki naši preci, koji su živjeli na planinčugama prije 500 godina, imali takve uslove, da se moraš zgrijati putem mesa, jer ni vatra nije bila opcija zbog slabijih zidova, zbog dima u kućama, i zbog planine generalno, onda dođe ljeto i skida se vunena odjeća ali ostane navika gruvanja mesa.
    Sve je to navika, i kao neki dio tradicije, ali meso danas nije toliko potrebno, okej, jeste, ja jedem meso i volim jesti meso ali sad da svaki dan MORAŠ pojesti 300 grama neke životinje, ne znam zašto, kad imaš hiljade raznovrsnih jela, dostupnih jela, koja mogu da te najedu isto kao i to meso.
    I gledam, kad nam dođu stranci, svi pohrle da ga odmah nagruvaju mesom, jebote čovjek pojede omanji ranč za sedam dana, koji kurac.

10. Najedem se mesa i poserem vam se u burek, pa ga zovite kako god vam prija.

11. Ovo je šizenje, Bušido, nema uvreda na temi đe se hrana pominje.

12. Mi imamo problem sa mesom, ova 'brdovitija' područja Balkana, kontam da je to zbog toga što su neki naši preci, koji su živjeli na planinčugama prije 500 godina, imali takve uslove, da se moraš zgrijati putem mesa, jer ni vatra nije bila opcija zbog slabijih zidova, zbog dima u kućama, i zbog planine generalno, onda dođe ljeto i skida se vunena odjeća ali ostane navika gruvanja mesa.
    Sve je to navika, i kao neki dio tradicije, ali meso danas nije toliko potrebno, okej, jeste, ja jedem meso i volim jesti meso ali sad da svaki dan MORAŠ pojesti 300 grama neke životinje, ne znam zašto, kad imaš hiljade raznovrsnih jela, dostupnih jela, koja mogu da te najedu isto kao i to meso.
    I gledam, kad nam dođu stranci, svi pohrle da ga odmah nagruvaju mesom, jebote čovjek pojede omanji ranč za sedam dana, koji kurac.

Malo je to 300g svaki dan, treba jedno pola kile dnevno i jace, odakle covek da uzme protein visoke bioloske vrednosti ako nece iz mesa, ne mogu ja dnevno jedem 20 jaja da nadokandim to

13. BOSNA I HERCEGOVINA je prvak Evrope!
    Kadetska košarkaška reprezentacija BiH je osvojila zlato na Evropskom prvenstvu u Litvaniji savladavši domaćina Litvaniju sa rezultatom 85:83 uprkos brojnim nepravednim odlukama sudaca, Bosanci i Hercegovci su uspjeli slomiti i veliku košarkašku naciju Litvaniju.
    ČESTITAMO!!!
    AHAHAHAHAHAHAHA DJE VAM JE ZLATO SRBIJO???

14. значи расни више ниси срб него отворено се изјашњаваш као босанац

15. Rasni nije bosanac rasni je bošnjak

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.