seks

1. Svi su govna i svi varaju samo je pitanje koga uhvate a koga ne.

Ja sam jedini koji nikad nije prevario nijednu svoju partnerku od svih ljudi koje poznajem(osim roditelja, babe ili tetke sa Kosova itd, tj verovatno su i oni ali ja ne znam).

2. Kakav je to jutarnji seks?

3. To je kad te jebu od ranog jutra.

4. Kakav je to jutarnji seks?

Iznenađujući.

5. Ljubavni trougao...zašto ja zamišljam da je to poetično, ne znam, haha.

Nekad i jeste.

Kakav je to jutarnji seks?

Obično brzinski, da se ne zakasni na posao.

6. Kakav je to jutarnji seks?

Zečeći.

7. Joooj, ja sam imao jednu zanimljivu, da kažem tako, anegdoticu u vezi jutarnjeg seksa al me sramoooota ovih žena da vam ispričam x)

8. A i koji kurac sam postovao, nisam sto godina video 3 ženska posta zaredom.

Osim Vučica, Mimiks, Vučica lol

9. Pa sad pričaj anegdotu, kad si lanuo.

10. Obično brzinski, da se ne zakasni na posao.

Onda je moj svaki sex jutarnji.

11. Хехе, ај кад сте навалили ал да знате да ме је срамота х) (е, јел овај смајли служи за срамоту, већ сам га горе једном ставио ал нисам сигуран?)

Једном даавно спавам ја и сањам неке голе тете и пробудим се. И логично, јутарња ерекција. И сад, пиша ми се опасно и ја кренем у вц и гледам како да не запишам пола купатила, пробам на силу да га усмерим ал не вреди не можеш животињу укротити... И сетим се да је најефикаснији начин да спавам тадашњу госпођу и одем да је замешкољим. И замешлољим ти ја њу мало и да извинеш мунем и би готово врло, врло брзо и таман ја кренем да устанем да пишам она ме пита "па шта ме ложиш који курац ако нећеш да ме јебеш?". (опет ме срамота) Искењам се ја нешто посао, журба, састанак и одем да се испишам, истуширам и орибам кљове и изађем ја, седнем у ауто и видим 5 и 20. А радим од 9.

12. HAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHA... 5 i 20???? Tis tačno lud.

13. Па ја мислио обична јутарња а оно ми се диго због тих голих тети ваљда...

14. hahahaahaha dobra fora!

ono za instituizaciju (institunalizacija? kako se bre kaže?) veze i posledično smanjenje promiskuiteta nekako mi ne pije vodu. kako institucija zvana brak može da promeni ljudsku prirodu? homo sapiens nije monogamno biće. tačka.

uzrok prevare je uvek isti: strah od smrti. seks te čini da se osećaš živim, trenutak orgazma je nešto najbliže osećanju božanskog stvaranja, a adrenalin koji te puca kada to treba sa nekim da uradiš prvi put retko s čim može da se meri. odatle ta potreba da JEBEŠ. ŠTO VIŠE.

e sad, izgovori za prevaru variraju. ženski pol voli da se izgovara na ljubav i pažnju, muški na testosteron. a ti izgovori su društveno uslovljeni, i sad me dalje mrzi da detaljišem, kapiram da kapirate....

15. uzrok prevare je uvek isti: strah od smrti. seks te čini da se osećaš živim, trenutak orgazma je nešto najbliže osećanju božanskog stvaranja

Ima i mračnijih mišljenja.

16. trenutak orgazma je nešto najbliže osećanju božanskog stvaranja

hahahahahaha, zamisli pitaš ribu

šta misliš da se božije stvaramo

17. желим жену која ће кад год се осјети усамљеном отићи и наћи си себи мужјака, тако и ја исто. либерални, јер смо уморни.

јеботе, чојк који не вара жену је олд фешнд, нисам никада варао жену, да не кажем истину(нисам никада био са женом)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.