Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Па одговори краљу, не занима ме мишљење Предрага Аздејковића, лејм је лик. Код нас је фистинг нешто попут традиције.
Није ни битно, озбиљно те питам.
Нисам још увек, немам толико времена, али препоручујем!
http://kickass.to/piano-lessons-became-fisting-lessons-russianslikeitbig-t4199266.html
и не заборави да потврдиш да имаш преко 18.
pitanje za devojke
ko vise vara po vama, muskarci ili devojke?
nemoj samo da kazete da to zavisi od osobe do osobe, nego iz vaseg okruzenja recite kakva je situacija...
iz mog okruzenja je ovakva situacija, muskarci kad su slobodni, tj nisu u vezi, slobodniji su da cesce menjaju partnerke, a cim su u vezi popapucare se i gledaju samo u devojku...95% je tako...
devojke slabije menjaju partnere, al isto tako mnogo ih znam koje su u vezama varale momke....znaci vise znam devojaka nego muskih koji su varali u ozbiljnim vezama
Мислио сам на Kirby усисивач, иако сам написао Кирби. Дакле, амерички, не ова српска варијанта истог.
Пензосе, наравно када се моташ више са девојкама које су у озбиљним везама. И то је добро, само да не застраниш.
nemoj samo da kazete da to zavisi od osobe do osobe, nego iz vaseg okruzenja recite kakva je situacija...
iz mog okruzenja je ovakva situacija, muskarci kad su slobodni, tj nisu u vezi, slobodniji su da cesce menjaju partnerke, a cim su u vezi popapucare se i gledaju samo u devojku...95% je tako...
devojke slabije menjaju partnere, al isto tako mnogo ih znam koje su u vezama varale momke....znaci vise znam devojaka nego muskih koji su varali u ozbiljnim vezama
Sudeći po onom što ja registrovah, žene više varaju u vezi, al u braku muškarci baš baš prednjače. I još se sa tim hvale u tri lijepe.
To je zato što kad se ožene računaju da je to uklesano u kamenu i po koja švaleracija neće napravit' neku štetu.
e samo sam tebe čekao na ovoj temi :)
Zbog?
Da bre, ZBOG?!?
jebeš temu o seksu bez gotičarke :)
Agilares, miran budi.
Pa sto nisi rekao, ja tek sad spazila temu.
Welcome, Mrs. Raven!
jos nesto, primetio sam da kad muskarac vara, to je uvek zato sto je bezosecajna stoka i slepac i govno i jadnik, a zena kad vara uvek ima neki sjajan izgovor...''ne posvecuje mi dovoljno paznje'' i tako neke glooposti...uglavnom kriv je i kad ga ona vara
Kako se ponašaju homoseksualni parovi kad je prevara u pitanju? Niko me neće ubediti da na ovom sajtu nema bar 8 do 10 posto gej populacije. Statistike, jbg. Pa izvolite, LGBT drugovi/drugarice. Ja lično čuo dam da su mnogo promiskuitetniji, ali to verovatno jer im društvo ne dozvoljaba da institucionalizuju vezu.
Tacno tako Vald, takodje niko me nece ubjediti da na ovom sajtu nije bar jedna cetvrtina Kinezi, koji su vrlo moguće uz to što su Kinezi gejlordovi.
Elem, posto tema zalazi iz sfere u sferu, a tema koja se provlacii ostaje ista, da vas pitam, koliko vas se razmnozilo ovde?
Pa, naravno da jesu promiskuitetniji, imaju cak i javno orgijanje.
@Pezos
Ma razlika je samo u tome što se muškarci ne pravdaju kada prevare, a žene se pravdaju, i sebi i drugima. Ne znam zašto je tako.
@Valdemar
Mislim da orijentacija nije bitna kada je prevara u pitanju,
mada okviri veze jesu češće slobodniji.
U smislu, ako se vidjaš sa nekim meni iza ledja, prevario/la si me,
ako ja u startu znam da nas ima troje u celoj zavrzlami, to i nije prevara.
Ljubavni trougao...zašto ja zamišljam da je to poetično, ne znam, haha.
Pitaj Pitagoru :)