seks

1. dal postoji brak | veza bez varanja?

sta smatrate pod varanjem? samo kad se fizicki desi ili...?
    ja mislim da to zavisi od stepena zaljubljenosti u tu osobu, ako ti ne znaci nista, ne smeta ti ni da pojebe povremeno tebi iza ledja

2. Имам утисак да сам чула већ негде то објашњење, и то више пута, та прича кружи само да залуђује народ. Вара јер је млаког духа, какве везе бог има с тим, божемисеопрости.

3. Ne, ako je orgazam čin najbliži božjem stvaranju, onda svaki uspešan pedofil: bog u malom.

4. Pedofil
    Bog u malom

kakva definicija , odabiraj ovo!

5. да ли чојк способан, изистински да воли двије жене?

6. A šta ti, brate, praviš neku anketu?

7. ама, занима ме јер сам слушао жену која тврди да воли два човјека, све више и више сам скептичан према таквој могућности.

8. srbijanka, baš si... srbijanka. :)

ja znam lika koji je 15 godina u braku, vara ženu od prvog dana. ali, ne da je vara, nego... nije normalno. pritom, nije se mlad oženio. kaže da voli svoju ženu, i da je ne bi ostavio ni za milion godina. ona je u nekom trenutku saznala da je vara (nije saznala koliko dugo i koji je to broj žena, to joj je slagao), posvađali se, pa se pomirli. on obećao da neće više, kaže da se dve godine suzdržavao, i posle opet počeo. e sad, ko je tu lud...

9. ona je kriva...garant mu glupaca ne poklanja nimalo paznje

10. Eee znam i ja za tog lika Lemaja.
    Gledao sam pre neki dan na happy televiziji.

11. Nije ljubav iz jednog komada, mada uglavnom moraš da se odlučiš koji ćeš komad da uzmeš. Ali ako ne moraš, super, samo da ne lažeš nikoga.

12. on obećao da neće više, kaže da se dve godine suzdržavao, i posle opet počeo. e sad, ko je tu lud...

Не приступају људи ни сваком послу исто, неком је битно само да се запосли, па ради колико мора, као роб се понаша, следи нека правила, али хвата кривине, а неко воли свој посао, посвећен је раду, сваки дан је на почетку. Тако ти је и ту, они су у неком договору да буду у оном што је за њих брак, свако је ту унео неки свој интерес. Не постоји наметнуто правило како брак треба да изгледа па да га сви следимо. Ооувај, не, заборави,... Црква и Закон су одредили и уредили како треба да изгледа брачна заједница између мушкарца и жене, свако одступање од тога је санкционисано моралном осудом, и у многим случајевима, новчаном казном, па и затвором, а то што се и убијају, посебна је прича. Љубав се мора институционализовати, чак, не љубав, него особа супротног пола само да жели да са тобом оде пред олтар и матичара, и ти си онда аутоматски морална особа, легализовао си се као индивидуа пред друштвом. Плус обезбедиш егзистенцију. План, то је план! Тај мушкарац је тако размишљао. И жена је та са планом. Немам ја шта да кажем "ију", ја могу само да се исповраћам, али нећу, имам паметнија посла него на њих да трошим своју повраћку.

13. Ljubav je Komad. Awwwwww

14. srbijanka je vučica na steroidima o.O

15. srbijanka je bila pekara u novom sadu.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.