највише волим оне рибе које су у фазону - БАШ МЕ БРИГА ДА ЛИ ИМАШ ЛОВЕ, ЈА ЗБОГ ЛОВЕ НЕ ПРОДАЈЕМ СНОВЕ, а ујутру ми тражи кафетин и нес док се у купатилу чешља и поправља узјебалу шминку
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
seks mi je uvek bio sranje, a onda sam shvatio da ne umem.
то ти је зато што немош да добијеш ерекцију
Ja jako volim seks i rado ga se sećam.
Mnogi od nas tako.
Doduše ja ne jebem iz ubeđenja.
Ja ne jebem iz filozofskih razloga - imam s kim, imam čim, imam kad, imam gde, ali ČEMU?
Ma ja sam ubeđen da mogu bolje od onoga što mi se trenutno nudi. Ubiše me kriterijumi!
A to ne, ja znam da ne mogu bolje - onog momenta kad sam došao do tog saznanja tad sam se i oženio :)
NO, ako te Pseto88 čuje da biraš moguće da ćeš sam jeban biti.
Hahaha dobar je Pseto, al neka fala.
Nisam svaštojeb, bolje mi da prniknem u sve misterije xhamstera.
Svakom njegovo.
Eeeeee, šta sam sve ja nejebo...
Bravo.
највише волим оне рибе које су у фазону - БАШ МЕ БРИГА ДА ЛИ ИМАШ ЛОВЕ, ЈА ЗБОГ ЛОВЕ НЕ ПРОДАЈЕМ СНОВЕ, а ујутру ми тражи кафетин и нес док се у купатилу чешља и поправља узјебалу шминку
No, njemu je dovoljno da ide na dve noge i da ima prkno. I da, znam kako izgleda kokoš.
Ne oprašta štono bi se reklo. lololo
pre sexa pijemo guarana+vodka a posle njega nista XD
ти за мен си само секс само секс просто секс ти за мен си само секс ле ле ле ле ле леееј
Nisam video i ne mogu da kometarisem.
Исправите ме ако грешим, али Шоми је највећа буржујчина саита.
Секс је прецењен, реално. Ево ја нисам јебо преко годину дана и шта ми фали?
ti si meni samo seks samo seks prosto seks
Koliko je pametno ići u vaginu bez kondoma, a onda svršiti u usta? Može li da zatrudni?