seks

1. seks mi je uvek bio sranje, a onda sam shvatio da ne umem.

2. то ти је зато што немош да добијеш ерекцију

3. Ja jako volim seks i rado ga se sećam.

4. Mnogi od nas tako.
    Doduše ja ne jebem iz ubeđenja.

5. Ja ne jebem iz filozofskih razloga - imam s kim, imam čim, imam kad, imam gde, ali ČEMU?

6. Ma ja sam ubeđen da mogu bolje od onoga što mi se trenutno nudi. Ubiše me kriterijumi!

7. A to ne, ja znam da ne mogu bolje - onog momenta kad sam došao do tog saznanja tad sam se i oženio :)

8. NO, ako te Pseto88 čuje da biraš moguće da ćeš sam jeban biti.

9. Hahaha dobar je Pseto, al neka fala.
    Nisam svaštojeb, bolje mi da prniknem u sve misterije xhamstera.
    Svakom njegovo.
    Eeeeee, šta sam sve ja nejebo...

10. највише волим оне рибе које су у фазону - БАШ МЕ БРИГА ДА ЛИ ИМАШ ЛОВЕ, ЈА ЗБОГ ЛОВЕ НЕ ПРОДАЈЕМ СНОВЕ, а ујутру ми тражи кафетин и нес док се у купатилу чешља и поправља узјебалу шминку

11. No, njemu je dovoljno da ide na dve noge i da ima prkno. I da, znam kako izgleda kokoš.

12. Ne oprašta štono bi se reklo. lololo

13. pre sexa pijemo guarana+vodka a posle njega nista XD

14. ти за мен си само секс само секс просто секс ти за мен си само секс ле ле ле ле ле леееј

15. Nisam video i ne mogu da kometarisem.

16. Исправите ме ако грешим, али Шоми је највећа буржујчина саита.

17. Секс је прецењен, реално. Ево ја нисам јебо преко годину дана и шта ми фали?

18. ti si meni samo seks samo seks prosto seks

19. Koliko je pametno ići u vaginu bez kondoma, a onda svršiti u usta? Može li da zatrudni?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.