seks

1. Загрцнула се

2. Masline i seks, ne ide.

3. Није се загрцнула маслинама...

4. Moja mašta ne može dalje, odustajem. Kuglu da proguta, ne može, velika, masline nisu u pitanju... Pfuj, verovatno mislite na neke perverzije.

5. Ма јок. док је пушила цигару, дим је сјебао.

6. Има астму.

7. добро, ош признати на крају што се загрцнула или дидемо даље?

8. Па има астму. Димом...ајмо даље.

9. Још је у несвести. Пезос онесвешћује.

10. Kada prikazuju seks na televizor mi se svi deca iz kuće okupimo i posedamo na tepison i piljimo i piljimo.
    Baš je lepo

11. ajde oce li lemaja da opise neko iskustvo vise

12. idem ja tako jednom ulicom (u stvari, čekala trolu u vasinoj ulici) prilaz mi tip i mrtav ladan pita: "izvinite, znate li koliko košta kilogram pičetne u beogradu?", ja reko "jao, stvarno ne znam", on reče "hvala" i ode... ne znam dal se to računa?

13. ako ti je prislonio kurac uz čelo, pika se

14. nije, jebiga, fin neki čova bio....

15. nek odgovori neka zena sad, za koliko bi pristala na seks za pare, pod uslovom da je tip koji nudi seks i pare dobrog izgleda, i da niko nece saznati za to...
    verovatno ce svaka da odgovori da nije kurva i da nema para za koje bi to uradile bla bla, i da niste lake da se jebete sa nekim koga ne znate, al to sad ostavite za neku drugu priliku...

znaci lep zgodan decko, kaze vam da mora da vas pojebe jer ga izludjujete ali insistira da plati, koja bi bila vasa cena?

16. I kad osetiš da te golica kurac vadi ga! Izdrkaj u kondom. Skini kondom i obriši kurac vlažnom maramicom. Turi kurton u maramicu baci u kantu. Vrati se u sobu daj joj maramice da se obriše.

Може ли некакво кратко објашњење зашто би ико вадио патку и дркао у кондом кад већ носи то срање?

17. превентива. Говно може да пукне.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.