Ко последњи победник 9

1. ma jok ZAJEDNO SMO JAČI, jošda mu damo C-vitamin--kakav smor

2. dan dan zajban ja slednjapo

3. Evo i ja baš pričam kako si ti poslednja :)))

4. Niko nije posle mene. :))

5. Ti bi muškatlo, mogla malo da ćutiš "k'o zalivena" :)))

6. Ej nemoj ruzu da diras misu da ne bi pocela da bijem. ja poslednja samo se vi zezajte :)))))

7. Ma ja sam mali miš, al' kad ogladnim, mogu i to cveće da jedem :)))

8. * Jednom umalo da umrem od gladi!! Nisam hteo da kažem da sam glaaadan!!

9. Motika je pametan
    Moto eto ti :*)
    vi ostali kus tamo! :))))

10. Kuš bre ti Jano, nesrećnice jedna :)

11. Mars misu u rupu tamo ti je mesto!!! :)))

12. Hoću, samo ne znam čija je rupa danas na redu :)))

13. u zemlji. ta ti je na repertoaru svaki dan :))))))

14. Predraže vidi bećarac što sam ti ostavio...I nisi mi rekao dal je juče ko na času falio!

15. Već ja nastavih taj bećarac...:)
    Juče je prisutnost bila na nivou, bane se brinuo za red i mir u učionici dok nisi bio tu :)))

ZAPIŠITE REDARE!!! :)))

16. Ne znam za rupu, ali ajde da probam još jednom da pobedim.

17. Fino fino...Znači Banetu i vladanje malo da popravimo...Da mu izvuče prosek...
    OOOOO RD, moje poštovanje....

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.