Ко последњи победник 9

1. dio reci mu da dođe molim te

2. Badava MOTIKA što si zadnji, u ovoj igri pobeđuje poslednji(a)...ako je dobar(ra) sa moderatorima.

3. Odlazim i potrudiću se da ostavim tragove u snegu.

4. RD...ma ko šiša moderatore....Jano oprosti ali RD JE MORALNI POBJEDNIK...eto glasam za i zeko su 2 glasa...fali ti još samo stotinjak ali..to je to

5. Ne idi, ne idi, neeeeeeeeee!

Hvala Dio, ali neću pobedu na peticiju, hoću čistu, neiskvarenu...

6. Otišla sam i pozdravljam društvo! :))

7. Ćao muškatla..miriši i dalje kao pravi,pravcati cvijet

RD..upravu si j*ga...

8. Jano, vrco, čestitam ti na pobedi :)))

Poslednji... :)

9. Zaslužila je!
    A ja panj, ne umem da čestitam.
    Bravo Jano, čestitamoooo!

10. hahahhahahahahhahaahha
    Dobra sam sa modovima grejem im postelju :P
    hvala na cestitkama
    idemo dalje ja prva :))))))))

11. Jano,alal vera-svaka čast!Čestitke za pobeditis!! :)))

12. Je l' ima neki ženski mod slobodan, da mu grejem postelju, pa i ja da pobedim jedanput??? :)))

13. predraže, kad je pobeda u pitanju ne biraj jel muško ili žensko:))
    sledi moj primer:))
    ljudovi, čistila sam sneg po dvorištu, odrala sam se, i to za onu rđu, ja mislila on se boji snega a on ušao u najveći i koprca se, cc:))

14. Fala Goga..
    Pedjolino dzabe se nudis :))))))

15. Dobro, Jano, ja rekoh da me preporučiš tamo, u tim "visokim krugovima"... vredelo je probati :)))

16. Nemo da te gurnu u CRNE KRUGOVE....ha ha

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.