Ко последњи победник 9

1. Nemoj samo ti bane da mi budeš zabrinut, za ostalo ćemo lako... :)

2. Ja, sam ponajmanje zabrinut,a za ostale znam..tj. vidim!:)

3. Sad mi je već dosta lakše kad to čujem :)

4. Dobro je sad kreni dalje...

5. Šta je , malo vas je ...danas ovde...Računate neće se danas birati pobednik a ono...Vrag odneo šalu!!!

6. ko kaže, tu su tvoji omiljeni likovi...hi hi

7. Evo da se i ja upišem, pošto mi je došao "razredni" :)))

8. Maj fejvorit lik Bane 007

9. Predraže postaješ aktivan ...Plus za trud i minuli rad, mada je zaključivanje ocena krajem decembra i ne znači da sada kada imač kredit možeš da se opustič , jer ću možda opet da te prozovem!!!

10. Ajd sad ću da upisujem u dnevik ko nije tuu??:)))

11. Džoni, vratili su mi komp na poslu, tako da sam od sutra ponovo sigurno aktivan, bar u prepodnevnim časovima :)))

12. ajd ajd nemoj da te nema...:)))

13. Ti bane, slobodno piši neopravdani, bilo koji dan kad se ne pojavim :)

14. U je, pazi, sedam kom, imaš opomenu...

15. Zna se ko je razredni na ovoj temi!!!!Taj i upisuje!!! A ti si bane nov, pa samo možeš da budeš redar i to ako predsednica odeqenske zajednice Zeka to dozvoli!!!

Predraže mislim šta reći, žena mi radi pre podne-ima da se kuckamo dok ne izblede slova na tastaturi!!!;-)

16. Ko se žene plaši još..tri za groš!!:))

17. Žene ćeš se plašit ti ciguliguli!!!!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.