Ко последњи победник 9

1. PRAVDA ZA ZEKU

Naravno RD da se sa tobom u potpunosti slažem!!!

2. dobro jutro :)
    pravda za zeku,mada ne znam o cemu se radi!

3. obrisali su smrada??

e sad definitivno PRAVDA za zeku!

4. Floresita, ne treba sada da branimo Zeku upiranjem prstom u druge autore, nego u onoga koji joj je učinio nepravdu.

5. OBRISALI su smrada, ali ne mogu da obrisu sve nas!

PRAVDA ZA ZEKU

6. Nidžo, plašim se da mogu :-((((

7. SVI SMO MI ZEKA!

Možda su dobili bitku, ali sigurno nisu dobili rat!

8. Neko je obrisao definiciju, jer jednostavno nije shvatio da definicija IMA I-TE-KAKO SMISLA! Takav NEKO, na žalost, daje sebi za pravo da odredi šta je smisleno, a šta besmisleno! Prema tome, pravde nema ili je barem besmileno tražiti je! :((

9. e muskatlo lepo si to rekla!

10. PRAVDA ZA ZEKU-SVI SMO MI ZEKA

Lepo si to rekla biljčice, sve zavisi od toga kako na definiciju gleda mod! Neko je ovde izgleda Bogom dan za sve...;-(

11. Rdože...zašto misliš da mogu..:-))))? ma daj..:-)..to bi bio vrhunac stupidnosti

12. Dio, nažalost mogu, sa sve oproštajnom porukom mnogo ćete nam nedostajati!

13. a ko joj je obrisao defku?

14. Neko surov, ako sam dobro shvatio.

15. ajmo u 100 maraka da će defka biti vraćena samo zato jer zec ima rejting i podršku ;-) ?

16. Floresita....s obzirom da sam čitao tvoje defke i na osnovu njih donio zaključak da si vrlo obrazovana i elokventna osoba čudi me da ne znaš da je u Bosni (i u Hercegovini:-)) i dalje marka oficijelna državna valuta. Mi jednostavno volimo marke pa to ti je :-)))))))))))))).

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.