Ко последњи победник 9

1. gm ocenila sam davno defku a ti izgleda nisi imao sreće:)))

2. haha. gde se vi suboticani sankate? sa lezeceg policajca na asfalt :p

3. nis ti razumela definiciju, t.dj. ;)

4. jesam jesam nego ti nisi imao sreće:))))))))))

5. hahahaaaaa
    prsti, prsti bela staza :D

6. ugasio mi se lap top sad 2 put uzastopce, pi, valjda neće opet:/

7. i meni se isto gasi komp. sam od sebe kad pustim neki duzi klip, a lampice ostanu da svetle :/

8. svasta... meni crko...
    sad imam drugi.......:)

9. Meni počeo da "koči"..bem ti zavisnost!

10. Pa skini se sa zavisnosti..GOGO..!

11. meni se pre 2 meseca stalno gasio, imao virus, šta mu je danas ne znam:/
    đes bane, gogo i ekipo:))

12. ako ti se gasio nije, virus!

evo dobauljah, po ovoj mećavi napolju!:))

13. ccc ja zavrsila sa sankanjem,a vi jos niste gotovi x)

14. Eve me,al' ko zna do kad,stalno me **va ovaj lepotan od kompa! :))

15. očisti ga od prašine,prvo..:)))

16. ma šalim se,onako iz iskustva....:)))

17. Hehe,pa-ja nemam to iskustvo.Moj komp je stvarno lepotan:)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.