Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
gm ocenila sam davno defku a ti izgleda nisi imao sreće:)))
haha. gde se vi suboticani sankate? sa lezeceg policajca na asfalt :p
nis ti razumela definiciju, t.dj. ;)
jesam jesam nego ti nisi imao sreće:))))))))))
ima gde da se sanka :p http://www.vizioshop.com/proizvodi/0000/686.jpg
hahahaaaaa
prsti, prsti bela staza :D
ugasio mi se lap top sad 2 put uzastopce, pi, valjda neće opet:/
i meni se isto gasi komp. sam od sebe kad pustim neki duzi klip, a lampice ostanu da svetle :/
svasta... meni crko...
sad imam drugi.......:)
Meni počeo da "koči"..bem ti zavisnost!
Pa skini se sa zavisnosti..GOGO..!
meni se pre 2 meseca stalno gasio, imao virus, šta mu je danas ne znam:/
đes bane, gogo i ekipo:))
ako ti se gasio nije, virus!
evo dobauljah, po ovoj mećavi napolju!:))
ccc ja zavrsila sa sankanjem,a vi jos niste gotovi x)
oooo,evo nas...
Eve me,al' ko zna do kad,stalno me **va ovaj lepotan od kompa! :))
očisti ga od prašine,prvo..:)))
Zvoc,zvoc...:)
ma šalim se,onako iz iskustva....:)))
Hehe,pa-ja nemam to iskustvo.Moj komp je stvarno lepotan:)