U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja sa J i ja se ne raspravljam ja samo povredjujem zivotinje pogotovo one letece :)))
ma jok, volu se one, znam ja.
aj ćao ženturače:))
ja odo da konjošem
Zeko?
Pašće još snega. Kuku, vako rano?
Ti si J.
E glupog li slova, bože!!!!
Volimo i tebe sto si zenturaca
laku noc zeko :):):)
a šta je to J
aj ćao :))
Sto je J glupo slovo?
Znaci vreme je da zavrnem rukave :)))))
Koji je kurac ovim moderatorima da brišu definicije dana?
Koje su pobrisali?
Ovu danas, za Lajku, i Zekinu.
Koja je bila defka dana? :)
oni nisu normalni definitivno! jebote, dune nekom pa ih brišu kad je već visila tu nekoliko dana!
Što Zekinu, koj moj?
Pa definisala je:((
NISU BRE NORMALNI!
strasnooo jebote...pazi kad sam popizdela.
i ja sam i popizdela i razočarala se:(
Ja sam se grdno razoracarala..zalim samo da taj mod istupi i kaze zasto je to uradio...na sta to lici a one glupave def dana niko ni da pipne. Zaboga.
Nemoj zeko da si tuzna..uvek se sranja desavaju :)
tako samo teraju autore sa sajta. nema veze.
http://1.bp.blogspot.com/_B-8_CGPjefE/SIWW6aGkfVI/AAAAAAAAAY4/C7esxjQI1oA/s320/shit-happens.gif
Jebiga.
Šta bre da kaže zašto je to uradio?
" Zato što nisu definicije ili nekome, jel'te, nemaju smisla/ nisu za ovaj sajt zabavnog karaktera/ sramota ih je da to stoji na početnoj "
Častim vas sve pivom ako ne bude nešto od ovoga.
Aj laku noć kučke, idem ja, ljub
Ćao Marija. Sve manje i manje se družimo, mi Mare:(((
Zeko, stvarno mi je žao. Bila je super defkica:(
Добро вече.
Јесте била добра дефка. Срање. По узору на то брисање би могло да се спичи још једно петнаестину комада у претходна два-три месеца. :С