Pogodi ko sam 4

1. Ćao Jano:)))))))
    Maro, ne mogu da je izvučem ispod tenka, a Jana mi bila pri ruci, pa reko da je pokažem narodu:)))

2. Не дао Бог са тобом да се нађем на пустом острву. :)

3. Maro, odo i ja u krpice:))))
    Vratila si se u normalu, što je divno, tako da ćemo sutra nastaviti da utepavamo neprijatelje.:))

GM, laku noć, i budi hrabar:)

4. Одох и ја да легнем. Лаку ноћ!

Наставиће се..... :)

5. Joj Bane hahahahahahahaha

6. bane se ubio zbog jane:(
    munjo sve te jebalo:)

7. E fala Zeko. KOnačno neko nešto lepo da mi poželi:)))
    Mada, kad bolje razmislim: A jel može da se jebe munja?

8. kako ne može, pročitaj def dana paš da vidiš šta se sve jebe kad je kriza:))

9. Zeko, moj limit su 4 rečenice. Odlepim kad vidim da je napisan "Rat i mir", drugi deo.
    Nemam ti ja nerava za toliko čitanije.
    Tako da , šta god da je autor guzio na definiciji, proći će bez mene.:))))

10. ja baš tela reći kolko ti treba da pročitaš definiciju, ali ovu pročitaj, ima da se smeješ do sutra i da se zapitaš:)

11. a jadan nije guzio ništa zato i jeste zanimljiva:)

12. Sutra, možda:)))))))
    Ne ide, i jebga. Sve mi slova igraju pred očima:)))
    Nego nema nam ovih Mara, majku im.....:)))
    Jana bahanališe po četu, ko pravi četnik.

13. jebeš mare, nađi im nešto muško paš vidiš kako će da trče:))

14. hahahahahahahahahaha
    Sk ću im uturim neke mužjake.
    Mara će da me utepa sa sve muža, al mene baš briga.

15. sad će bane da se privuče, valjda ga prošao napad suicidnog ponašanja:)

16. Evo im, pa neka se zezaju. Za bolje nisu.
    Pito me komp, za koga su slike. Ja rekoh, za Mare, i on počo da povraća i izbacio samo ovo.
    Zna bre komp, nije da ne zna, ko su te dve.

http://arhiva.net.hr/2009/07/27/0233007.17.jpg

17. DOSAO PRST :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

18. baš su lepi.
    jano, jebo te prst
    zamisli ženu koja se pali na prst pored toliko vibratora na tržištu:)

19. Dzavolice fala. :):)
    Jebo tebe vribrator kad tvoj prst nume :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.