Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ma nećeš nego ćemi mi tebe nasmejemo =D
što ljubav, sestro, pričaj, koga treba da obesimo za jajca
Elenče, koske ćemo mu izlomimo.
Dzigericu na suvo ima da mu vadimo!!!!
samo kaži koji je i ima da ga nema ( on ima da ga nema )
Napiši da me voliš
Napiši da me voliš
Napiši da me voliš
Napiši da me voliš
Napiši da me voliš
koj ti je kurayc bre kad znaš
Budalo jedna, zezam se:)))))
Naravno da znam:)))
Ukoliko samo pomislim da ste sinoc vasa bangava usta ispirale mnome. Kunem Vam se krvi ce da bude bez zajebancije. Priznajte na ovoj temi sve i postedecu vam po jedan ud svakoj. :)http://www.villager.rs/assets/drgalleries/9/big_Elektricna-lancana-testera-VET-2000.jpg ratttatatattatataaaaaaaaa
E vako je to bilo.
Prs je brzo stigao, nakon tvog odlaska, pa smo vas prozivali da ste brzi ko zečevi, i još po nešto sitno i nebitno.
Ja sam okačila ovu sliku, i pitala Mariju, da li zna ko je na njoj.
Nije bilo teško pogoditi, s tim što je ona rekla, da si ti gore, a Prs dole.
I tako....:)))))))
http://slog.thestranger.com/files/2007/07/sex-toy-for-dogs.jpg
E da. Ja sam rekla da su ti ispale oči od zečijeg seksa.
Ma uobičajeno ćaskanje.
Crkni!!!!!
'Ајд Јано, прети кад сам ја овде ако смеш. :)
Veceras kad sednem za komp..moje pretnje ce postati delo (ukoliko Maru trsiteljku ne stavite kao zivi zid ali i tad cu da se borim)
Maro ove dve su precerale!!!!!
Smiruj to fundametalno!
prenesite eleni, ali ozbiljno, sad se stvarno ne zezam, da je ovo najbolji lek protiv ljubavnih jada. ovde se izglupiraš, izlaješ i da vidiš kako je bolje. i ja sam u velikom kurcu, zato se ovako i ponašam.
jano, ozbiljna sam nemoj da se kliberiš:))
O mooooj boooze
ja se ne kliberim na ozbiljne teme zecko :(
bezobraznice...
Nemoj biti u kurcu sad ti ozbiljno kazem...ja sam taj kurac doktorirala i nije nesto zanimljiv :))))
hahaha, ja ga neću nikad doktorirati:(
pa ne znam, mislim da se smeješ na svaku moju budalaštinu, ali ono je stvarno bilo ozbiljno. kad god vidiš da se neko preterano glupira il je lud ili ima neki problem. ja sam kombinacija, i luda i problematična:))
Maro, ovde neki ne znu da je nemoguće razbiti trio Mare!!
Mada jedna od nas, kad se opijani, ne zna koga napada, a i nije joj bitno:)))
Jana bi samo da roka i seče, a pri tom se stalno okreće dvidi de da zbriše, kad zagusti.
Jano, bolje nam se ušlahtaj, pa da te ponovo volemo ko čoeci.
Marija, kad dodješ, da mi napišeš da me voliš:))))))))))))
što ste dirale janu?
ccccc
Какви вас сад јади спопали.
Јано, ево је Мара, смрт у најлон кеси. :)
Auf ovde jack-pot...
Kao da sam upao na pidžama žurku... :)
Pa di si Maro, kućo... :)
Ljubavni Maro moja. Elenini, bar. Zeka je odlepio, ne zna se što, a Jana voli prsta, i u depresiji je što je on sa one strane moitora.
Marija našla budućeg u budućnosti, a tebe i mene zabole:))))))))
Ajte žene u napad na mužjake, pa kaki god da su, jer za bolje i niste.
Ming, ko poručeni si stgo da tešiš ove ucveljene.
Ma čitam i ne verujem... ako mislite da ćete imati koristi od online Bobana, varate se...
Sise do nosa, pa u promet... i eto zadovoljstva... :)