Pogodi ko sam 4

1. ja nemam vremena da pijem...
    samo se vi alkoholisite idem da razmenim pare iljadu da tutnem pod glavu...
    se tusnem pa se vrcam :))

2. Samo je Pedja za pice:)))) Ima li jos ko?

3. Хоћу ја.

Него да чујем, што сте ми покисле ових дана?

4. Је л ти ово ПИЦЕ или ПИЋЕ? :)))))

5. Pedja ahahahahahahahah
    Maro, pope, ko će se toga naslušati.
    Udarile ih neke tuge pred novu.
    Al zato u novoj, juriš na novu pačetinu:))))

6. Каква те пачетина спопала.

7. pedja bi i pice i piće,znam te puško:)))

pačetina, nego šta:)

8. idemo u lov na divlje patke?

9. video killed the radio star.
    chat killed this topic.

10. Šta trtomudiš ti zaljubljena?

Maro, pačetina za ucveljene i usamljene dame.

11. da, da, ja zaljubljena, reče devojka koja je juče donela na svet stvorenje koje će isti verovatno uništiti, po uzoru na majku... nisam ti čestitala na sovi junioru =)

12. Djes Zeko, jebem te u uvo:))))

Zaljubljena, fala na čestitanju.
    Juniora ću dresirati da bude terminatir sova.
    Kako ljubav, kako alkohol:))))
    Zna li mladić su kim se u kolo uvatio hhahahahahaha

13. Ček da vidim kraj farme, pa ću dodjem da vas zajebavam.

14. ne zna...sad sam fina, ovo ono...malo pijem, ne lupam mnogo...dok se ne navuče...posle...
    : pomaljaju se crveni rogovi i špicasti repić, zlobni kez :

jebi se, i on gleda farmu =D

15. jebala te farma da te jebala farma i svi oni sa farme:))

16. jeste, i nigor, i bebi dol, i petlić što ih budi svako jutro, i svi.

17. i svinjče, i konj, i bik, i zec, ne, ne zec, ups, i magare:))

18. hahahahahahahah
    Odem na pola sata, i dobijem višestruke seksi želje od razvratnog zeca, i paljevine.
    Zeko, nem tamo bika, bre.
    Marija, daj čoveku da pročita šta si pisala u ova 4 dela naše sekte, i voleće te ko niko:))))))))))

19. Pobedio Topalko, sad mi reče...a ja se sad pravim kao da mi je stalo do farme...strašno, pukla sam...

Voleće me ko ti???
    : zaljubljeno treptanje okicama :

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.