Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ja nemam vremena da pijem...
samo se vi alkoholisite idem da razmenim pare iljadu da tutnem pod glavu...
se tusnem pa se vrcam :))
Samo je Pedja za pice:)))) Ima li jos ko?
Хоћу ја.
Него да чујем, што сте ми покисле ових дана?
Је л ти ово ПИЦЕ или ПИЋЕ? :)))))
Pedja ahahahahahahahah
Maro, pope, ko će se toga naslušati.
Udarile ih neke tuge pred novu.
Al zato u novoj, juriš na novu pačetinu:))))
Каква те пачетина спопала.
pedja bi i pice i piće,znam te puško:)))
pačetina, nego šta:)
idemo u lov na divlje patke?
video killed the radio star.
chat killed this topic.
Šta trtomudiš ti zaljubljena?
Maro, pačetina za ucveljene i usamljene dame.
đe ste pičetine:)
da, da, ja zaljubljena, reče devojka koja je juče donela na svet stvorenje koje će isti verovatno uništiti, po uzoru na majku... nisam ti čestitala na sovi junioru =)
Djes Zeko, jebem te u uvo:))))
Zaljubljena, fala na čestitanju.
Juniora ću dresirati da bude terminatir sova.
Kako ljubav, kako alkohol:))))
Zna li mladić su kim se u kolo uvatio hhahahahahaha
Ček da vidim kraj farme, pa ću dodjem da vas zajebavam.
ne zna...sad sam fina, ovo ono...malo pijem, ne lupam mnogo...dok se ne navuče...posle...
: pomaljaju se crveni rogovi i špicasti repić, zlobni kez :
jebi se, i on gleda farmu =D
jebala te farma da te jebala farma i svi oni sa farme:))
jeste, i nigor, i bebi dol, i petlić što ih budi svako jutro, i svi.
i svinjče, i konj, i bik, i zec, ne, ne zec, ups, i magare:))
hahahahahahahah
Odem na pola sata, i dobijem višestruke seksi želje od razvratnog zeca, i paljevine.
Zeko, nem tamo bika, bre.
Marija, daj čoveku da pročita šta si pisala u ova 4 dela naše sekte, i voleće te ko niko:))))))))))
Pobedio Topalko, sad mi reče...a ja se sad pravim kao da mi je stalo do farme...strašno, pukla sam...
Voleće me ko ti???
: zaljubljeno treptanje okicama :