I ja tebi pisem ozbiljno, budi ljuta ali nemoj da me nerviras sa tim da neces vise da dolazis u nasu malu zajednicu. znas u kakvom sam stanju trenutno..nemoj da te bijem!
Ma daaajte, ko još hoće da bude ozbiljan?
Zezajte se malo sa nastranim zecom koji orgija po netu i ludom alkoholičarkom koja se upravo oraspoložila, šta će vam faliti? =)
Jano, razgovor o tome se prekida, al' odma'. Ova temica je za opuštanje, čak pregovaramo sa nadležnima da nam ubace i sveće za aromaterapiju.
hahahahah Marija
Zeko, skači bre brže, a ne da se švaleraš po forumu:))))
MUNJO ZASITA CU DA SE NALJUTIM NA TEBE!!
devojke moje :))) de ste? opet se zabavljate :))))))
ja sam se švalerala sa drugim sajtom:)))
Jano, moram da iskuliram. Mnogo sam besna, da bih mogla nekom tamo za pogrešno slovo da jebem mater.
ja sam se uplašio i bojim se, svi nešto besni, odo ja u moju rupicu, dok sam još živ
Ne verujem da te je ispizdeo covek koji inteligenciju ne poseduje.
Prosto ne mogu da verujem..Ok iskuliraj se..
Zeko, to tako perverzno zvuči kad dolazi od tebe. =D
nije! ja ne volim kad je neko ljut1 munjoooooooooooooo, ko te iznerviro da ga ja ujedem, ostaju zubi deset dana, moja mama zna:))
a marija, sad znam, pokvarenjakušo jedna, misliš u moju rupicu, pa ono, ccc, znam te!! e nije, stvarno
Vas dve ste ludaci svetske klase, i ja vas obožavam:))))))))
Jano i tebe, al sa tobom sad pišem ozbiljno, a ove dve su spičene u glavu:)
I ja tebi pisem ozbiljno, budi ljuta ali nemoj da me nerviras sa tim da neces vise da dolazis u nasu malu zajednicu. znas u kakvom sam stanju trenutno..nemoj da te bijem!
Ma daaajte, ko još hoće da bude ozbiljan?
Zezajte se malo sa nastranim zecom koji orgija po netu i ludom alkoholičarkom koja se upravo oraspoložila, šta će vam faliti? =)
Jano, razgovor o tome se prekida, al' odma'. Ova temica je za opuštanje, čak pregovaramo sa nadležnima da nam ubace i sveće za aromaterapiju.
naravno da neće da dolazi u tvoju malu jano:)))
a ti marija jebo te nastrani zec:))))
munjo, ko te šiša :)))
marija, oli da ti ubace i crnčugu još da ti masira stopala?
Ne ide mi pisanje. Sory:(
Odo na spavanje.
Ljubim vas sve:**
Jebote, Mare nema ovih dana ( Zašto? ) pa nam Munja postade sat. =)
Ae laku noć ludo, svrati kad ne budeš mogla da zaspiš. =)
Zeko, ne bih se ljutila...masaža stopala, ovo ono, pa se popne malo gore...pa tako... ;)
i bolje, da odmori ova vukajlija:)
šalim se, ej, idi spavaj, i ja ću, jebote opet obrisali definiciju dana...
A je, odoste svi...
Ovo za def dana...ne znam...više mi je i svejedno, šta koga boli kurac šta mi ovde mislimo o brisanju...samo cepaj, briši sve...
samo neka tebi nabave crnca, a bogami i meni jednog:)))
Ne treba crnac, upravo provereno, ovaj moj je bio dobar večeras... =)
Zekane poklanjam ti svog, znaš ti šta je seksi crnac u današnje vreme...a kamoli dva...neeeko neće moći da sedi narednih par dana. =D