Pogodi ko sam 4

1. Slikuuuu tvoju ljubiiiim
    sapcem tvoje (v)imeeeee
    Vetar nosi reciiiii
    ne-za-bo-ra...vime!:*

2. Blene on u malu Maru -----> hahhahahahhaha. Definitivno je bolje kad si trezan. =)

Karizma, pridružuješ nam se ili si samo banula da nam zapevaš? =)

3. gde ste žene, šta ima kod vas?

4. kod mene nista :)
    de ste zene koci vuka..ne znam koliko cemo se druziti veceras :))))

5. Brate, kod mene kiša, ja moram večeras biti ovde, a nisam primetila da koči? Ovaj opet nešto čačka i budži?

6. meni je super veza, ali pre desetak minuta nisam mogla da uđem, samo ovde drugi sajtovi su radili

7. Menja server kaizen...i to ce trajati par dana..
    Ja malo pre nisam mogla da udjem sad mi sljaka super..ali je pitanje koliko ce trajati :)

8. Aha, i kad promeni, ovaj, šta posle? =)

9. posle će da bude sexa:))

10. :Pokusava da prati radnju fabule:
    ;)

11. Zeko, pitala sam šta će biti na sajtu kad se promeni server, ne kako ti provodiš svaki slobodan trenutak. =D

12. ja lepo rekoh biće sexa, šta ti nije jasno?:)))
    e, ja se svaki dan sexam sa vama, i super mi je:)))

13. A nas ne pitaš kako nam je sa zecom, a, to te ne interesuje? =D

14. baš me briga, mora da vam je dobro:))
    mislim, ne žalite se:))

15. Znaš onaj vic, kad žena svaki dan hrani muža kupusom - kad jebeš ko zec, i jedi ko zec... Šta mi da kažemo kad ti bez sumnje jesi zec i ponosiš se time? =D

16. da, jesam, i ja sam najluđi zec na planeti.i ponosim se time! i ja znam da me volite:))

17. Munja i ja imamo pekinezere, kladim se da te i oni vole =)))

E zeko idem ja, ovo opasno počinje da mi koči, ljubim te, pa dolazim kasnije valjda

18. meni radi vrh! nikad nije bilo brže. ja sam veći od tih vaših pekinezerčića:))
    aj ćao

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.