Prijava

TRESLA SE GORA, RODIO SE MIŠ!

Hej moderatoru zašto privlačiš muda moja?

Vidjeh uvodni post i samo da velim jebo vas Straja udupe.

ja kbo i jos neki odavde ljudfi pravimo sajt isto,pa ono,dodjite...

A jel? Eo da se prijavim da smetam. Biti ću glavno smetalo. Banovaćetemeodmah. Odmahsadaodmah.

I plagijat je definicija. Siguran sam da je autor sam smislio, da je nije vidio u pomenute novine al opet, ili ćemo plagijate da pišemo ili originalne stvari.

Na stranu što je ovaj pasus kontradikcija sam po sebi i na stranu pravopis u sljedećem pasusu,

A mene je obrisan poster

mišljenja sam da ti je poster obrisan zbog nesaglasnosti slike i teksta koji je trebao da glasi 27 nijansi piva.
Over and out.

ne bogumi no je obrisan jer nema lav piva

Vidim da se nije obratila pažnja na ovo ugnjetavanje članova. To valjda dobiješ kad si 5 godina član sajta, da neka džukela od moderatora može da radi šta hoće. Smiješno mi samo što taj (mada znam ko je u pitanju, nego ne pišem imenu da ne usmrdim tastaturu) misli da me čoče uništi zato što mi je obrisao poster. Ili dva. Ili dvaesdva. Druga stvar mene smeta. Nepravda. Eto naprimer dam link od originala http://vukajlija.com/50-nijansi-sive/694436#comment_2796759, i šta bude? Mene odaberu poster da bi mi ga dan kasnije izbrisali. A definicija plagijat i dalje odabrana. Onda mi neko prijavi dvije slike na Fejsbuk zbog pornografije. Ne bi me uopšte čudilo da takav šupakluk dolazi od tog moderatora. Zamis kako jadan moraš da budeš da uhodiš nekoga po internetu. Al dobro, šta koga pali jebiga.

HOĆU MOD AKO MOŽE AKO NE MOŽE NIJE FRKA

ne bih da imenujem al cim ti to postane momenat za izdrkavanje

Oj šupak, eno sam napravio poster, pođi obriši ga. Ne mi ga, nego samo ga.

rispekt i za staž i rejting i sve što ide u prilog tome, ali ja kao neki običan konzument sajta smatram da ono nije plagijat, defka je direktna aluzija na popularni erotski roman, a naslov se više oslanja na sam izraz ''siva ekonomija'', koji je u širokoj svakodnevnoj upotrebi. po toj logici svaka definicija je plagijat, možeš da nađeš naslove svake definicije kao konstrukcije nekog novinskog članka, ili zapisane negde po internetima u sklopu nekog teksta.

Хаха, Тиборе, шта с' урадио с аватаром?

Меćо, не знам шта је са сајтом. Мени се такође брише константно садржај (овај последњи постер претпостављам због катастрофално лошег скора). Увек је тога било да модератор не сконта у чему је фора и обрише постер. А има и као, ако је нешто пречесто тема (Кркобабић, Печат, Чеда...), иако није плагијат то буде обрисано. Ја на пример намонтир'о оном Себастијану Курцу сламнати шешир на главу и напис'о коментар "Види Курца у сламнатом шеширу", а они обрисали иако је био у плусу и није био плагијат, ал' јеби га. Можда је и био плагијат, ал' ја на интернету ништа слично нисам наш'о.

a što se tiče brisanja imao sam samo 2 situacije. prva-uz ban obrisano 10 najpopularnijih postera, ali jebeš postere. i druga, dan nakon što sam dao sam na brisanje oko 40 defki, postera i reakcija koje su po meni bile preglupe, objavim defku, krene sa desetak komentara 6.1 skor i oni je maknu. e to me onako, malko iznerviralo, priznajem. bilo je pederski ko god da je uradio.

Ma briše se namjerno, nego kaizen neće da se cima oko toga, razmilila se govna po sajtu, jeste, ali on zarađuje od tih govana. Ili to ili kvalitet (čitaj: još manja posećenost). Što se ne javi taj pa me argumentovano demantuje? Kurac, ne može, jer je istina. Jedini argument koji može da potegne je "sve definicije/poster/reakcije pripadaju sajtu 24 časa posle pravljenja".

Hoću da dokažem kolko je jadna ta osoba, jebote priložim link sa već prosutom forom iliti aforizmom pošto su oni na cijeni danas, znači trudim se koliko mogu da doprinesem da sajt održi originalnost (boli me kurac ako mi niko ne vjeruje, ja stvarno mislim tako) i dođe penal i kazni me tako što briše moj sadržaj jer sam ukazao na plagijat? Koji kurac jebote haha. Da mi briše iz čista mira, razumio bih, nema smisla za humor, sisao je tati umjesto mami itd. itd., ali ovo mu isto dođe kao da pođeš u policiju da prijaviš huligane što razbijaju prozor na školi a policajac tebe napiše neku ofrlje kaznu.