Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Teslin pepeo treba da ostane u muzeju i tacka.To je ono sto zele njegovi naslednici,a oni su realno i jedini koji treba da se nesto pitaju.Zaista ne vidim zasto bi crkva imala bilo kakvo pravo da donosi ovakve odluke.
evo mali reko da je malo prerano za odluku
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2014&mm=03&dd=04&nav_id=819522
Mali se uplašio za glasačko telo. Ili da ga Perun-Tesla odozgo ne ošine munjom. Sećate se kad je na Savindan ono grom pogodio Svetosavski hram? Slučajnost?
Грањка - логичка грешка у људском облику.
П.С. Нећу ти одговарати на оно вероватно, јер нема сврхе теби нешто доказовати, све је лепо Валдемар рекао о теби.
Jebo ga otac sase sjetio da ide u crkvu, kad je umro!
Šta bi Nikola rekao da ga sad neko digne iz pepela osim što bi svima opsovao mater neuku?
Rek'o bi "jebo te, sto se ja nisam prvi setio ovoga!?"
Izvadio bi Erudijum 36, eksplozivni svemirski modulator, sa pozitronskim punjenjem i jonosferskim pražnjenjem na principu akceleracije molekula žive, i spržio bi i ministarku energetike i Malog, Irineja bi možda poštedeo jer mu je i otac bio pop.
Reko bi "Where am I?" pošto je umro Ameriki.
Rekao bi: mama, neću u školu.
Rekao bi: e sad ću da jebem.
Pa on je bio aseksualan? Gadio se žena, a ni muškarce nije voleo. Dobro, možda smrt promeni čoveka...
Na to sam i mislio. Baš na to sam mislio.
Da, startuje prvu obožavateljku:
Hej, curo, hoćeš da te mučim naizmeničnom strujom?
Ovako nešto
http://nonstatetorture.org/files/2913/5180/5819/electricshocking1.jpg
Ovo zasluzuje odgovor koji ja kao dobar vernik ne mogu da napisem treceg dana posta.
Ja sam za to da se Tesla prenese u Hram svetog Save.
Rastko Nemanjić i Nikola Tesla imaju mnogo toga zajedničkog:
☑ obojica su bili prosvetitelji, svako u skladu sa svojim vremenom i mogućnostima
☑ obojica su u mladosti pobegli iz rodne grude
☑ obojica su kremirani
☑ obojica su bili uvrnuti navodno aseksualni likovi
Drago mi je što su dvojica najpriznatijih Srba pripadnici LGBTQIA populacije (ovo A je za aseksualne) i što će počivati zajedno.
branislava, kao i uvek, U SRIDU
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2014&mm=03&dd=06&nav_id=819911
Dobro se Branislav setio paralele, i ja sam hteo tako nešto da napišem, ali misli su mi išle samo oko izmešanog pepela, nisam išao u toliko duboku analizu.
Vido neko od vas Tesline ostatke. Zlatkasti kliker, iza njega posmrtna maska. Unutra... pepeo, nije bitno.
Ono sto treba da guramo je obnovu i sirenje muzeja. I jos treba da podignemo jedan visokofrekvencijski trafo na otvorenom, a ne glupe biste na kojima tesla sedi, ne sedi, gleda u kuglu, u knjigu.
EDIT: ХОЋЕМО ТЕСЛУНУ ПАРНУ МАШИНУ У СРЕД БЕОГРАДА!!!