Tesla u hramu Svetog Save?

1. A privremeni organ. Jel legalno uopšte ono što su uradili sa vlašću u Beogradu?

Нисам сигуран, али претпостављам да је нека легална акција. Има нека могућност у закону о лок. самоуправи да скупштина разреши председника општине на предлог 1/3 општинских одборника. У сваком случају, нико се не буни. Орган нам је инсталиран ради предизборне кампање, то је јасно, али ништа не фали да објаве разне махинације којима се бавила претходна власт.

2. Zanm da mogu da razriješe gradonačelnika/načelnika. Ali, jel ovakav organ koji sad upravlja Beogradom legalan? Na osnovu čega Mali u njemu učestvuje? Odakle mu legitimitet? Zar ne bi trebalo da se raspišu izbori vanredni a da Đilas bude v.d. gradonačelnika do istih?

3. Па није, градоначелник се разрешава и он је в.д. до избора новог. Ако скупштина за неко тачно одређено време не изабере новог градоначелника, онда Влада распушта локалну скупштину и именује привремени орган по свом избору да управља градом до избора. Ако се не варам, неко време је и Ђилас био в.д, тако да је вероватно све по закону.

Гледајући тајминг свега, све су то одиграли докторски, или боље рећи магистарски.
    http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-content/uploads/2013/01/Nebojsa-Covic11.jpg

4. Гледајући тајминг свега, све су то одиграли докторски, или боље рећи магистарски.

Po Bolonji ili po starom programu?

5. tesla nije svetom savi ni do nokta na nožnom palcu. badava imaš struju u kući i ajfonove ako kuća nema prozore. sveti savo nogom unosi svetlost u kuće i u duše dečje! tesla nije dostojan da bude u savinom hramu. moje neko viđenje, ali ajde neka ga, kažu da nije baš sve ideje pokrao edisonu , nešto je i sam smislio ;)

6. Da brate, ali Savo treba da uđe u svaku kuću da bi je osvijetlio. Nije efiksano. Tesla ga je ojebo tu, čak jače no Edisona.

7. Dragisic
    Granjka, niste povukli vodu.

Ма, јесмо, повлачили смо је више пута још од 1921. 1941-46., па и 90тих, али сте се толико чврсто залепили за српски народ да би вас требало остругати са челичном четком.
    ПС. Твоја слика баш о томе и говори.

Skočimiš
    Mi dajemo desetinu da bi pop Milidrag mogao vući heroin sa oltara i da bi mogao vozikati bentlijia na diplomatske table, da bi Kačavendi jeo zlatnom viljuškom i pušio kurčeve mladobosancima.

Šta crkva danas radi za narod?
    Sveli su vjeru na formalnost i idolopoklonstvo.

Критика ти је потпуно на месту. Али, Срби су толике пизде од људи да не смеју да туже свог поп Миодрага, јер га се боје (пиздински синдром). Јбг, тужиш докле год не успеш, па макар тужио и 100 година. Мора се стати на мантију и лажним и лошим поповима. Они каљају овај народ и његову Цркву.
    Шта народ ради за Цркву? Некада је бранио од Турака, а сада народ Цркву треба да брани од оних покварењака и лопова који су упали у исту после 1945. Црвене брадате авнојце треба истерати напоље из цркве.
    Црква ради за народ, мало, траљаво, јер нема ни са киме а ни за кога. Погледај колико цркава је подгинуто, а ни оне старе нису попуњене. Нема људи на служби. Срби су једноставно глупав народ, њему институције (па ни цркве) не значе готово ништа. О томе нам је говорио и Рајс. Ми немамо свест о значају готово ничега. Ми само имамо свест да нападамо једни друге, да се светимо родбини и да гинемо за ``славне претке`` којих се не сетимо ни када су годишњице (Његошева, Немањина, Савина, па ево и сада Солунаца...). Једном речју - какав нам је народ, Црква и друге институције су још и супер.

8. ХАХАХА, мислио сам да отворим сличну тему!
    У суботу сам био на некој блаблатрадицијаблабла свадби, и ишло се у цркву, ушао сам у црквену институцију након штајазнам колико година и затекао фреске, (Никола Тесла, Цар Душан, Његош, Михајло Пупин, Карађорђе, Алекса Шантић(да, добро сте прочитали)). Нисам могао да вјерујем...

9. Teslu treba pomješati sa najkvalitetnijim kokainom na planeti i da svake godien najbolji student ETF-a dobije gram kao nagradu za rad i trud.

10. Granjak inače ne voli komuniste, ako to niste primjetili.

11. Можда нису знали шта да раде од слободног простора па ставили Теслу, бијела подлога која је претекла изгледала је штуро у односу на остатак. 100%

12. Је ли ово нека гротеска? Гротеска=Фреска.

13. Ili da ga pošaljemo onim likovima u Rusiji što su htjeli da ožive lenjina kad se steknu uslovi?

14. kizo
    Granjak inače ne voli komuniste, ako to niste primjetili.

Волим комунисте - само оне мртве. Ви босанчероси остадосте без државе захваљујући њима. А да, и захваљујући мени који сам поклонио ваше букве балијама за Џ. Било ми жао људи да плаћају нешто што је безвредно.

15. Možemo li đokaša odma da spalimo i metnemo kliker do Teslinog?
    http://www.youtube.com/watch?v=DwE7Lpwu2bM

16. Ови црквењаци и верници да скапирају да је црква раније била бастион науке не зато што је црква, него јер је имала монопол на то. Теслини потомци су остатке завештали музеју и нема даље расправе.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.