Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Немам мач јеботе, само имам бајонет од по метра, чаке немам
šta će ti bajonet kad postoji barem sedam načina da čoveka ubiješ golim rukama iz šuba :)
Ја знам човеку да фингерујем врат, да га убијем одма, и јох једно 11 начина сигурне смрти, плус полуге. бацања, кошења, дављења
у нинђуцу имаш све
Propo, ispičkaš li kad ovog Jebača? Možeš nama reći. ;-) P.S. Ako nisi do sad, vreme ti je jbg.
Откад тренирам стално подјебава педер, најебаће озбиљно једном , а бајонет чисто онако, баш је јебачки, нако четнчки
хахахахаха
Дечко могао сам досада да те 15 начиним стерилним ;)
да ме уједеш за јаја? хахахаха
да гмазу
Ninđucu je za kosooke, za naš mentalitet je mnogo bolja krav maga jer je nastala po istom principu kao ninđucu, ali je prilagođena indoevropskoj filozofiji. Nešto slično tim principima su koristili instruktori borbe prsa-u-prsa pri kraju postojanja JNA - cilj je da što pre, što efikasnije i sa što manje utroška energije savladaš protivnika na način koji ga trajno ili dovoljno trajno sprečava da te ponovo ugrozi. Moguće povrede idu od "nemoj više majketi" preko "AAAAA, moje oči!" do "Nosi ovu trupinu u senkrup".
Lijepo je što svi govorite o džiu džici.
Па крав мага ти је настала из нинђуцуа, такви случајеби су код мене ретки, мени ово чудо годи иако ми је менталитет као и твој(ваљда)
крав мага је крволочно јеврејско говно
џиу џица је из Бразила
Jeste, iz Brazila je :)
Nemoj zajebavati, kad na nekom primeniš krav maga tehnike taj može i da preživi, kod ninđucua je jedini dobar protivnik onaj mrtvi :)
Da imam izbora, moje ćerke bi upisao na Aikido, ali to kod mene nema u blizini. Uz Aikido i dodatnu instrukciju iz krav maga filozofije ubiVanja bile bi idealno opremljene za život u prestonici tokom studija.
inače, ovo su moji odžačani, Džiu džicu:
http://www.borilacki-sportovi.com/damir-dado-mihajlovic.html
Brazilska džiudžica je iz Brazila. Izvorna je japanska vještina. Bruse, ako imaš priliku, upiši ih na džiudžicu, dosta je bolja i primjenljivija od aikida.
У нинђуцу се своди на онеспособљавање противника, заробљавање и наравно убивање
Мој сенсеи прича, а тако и јесте ово је више за рат где је: ја тебе или ти мене. Мада имаш технике чисте самоодбране
Verovatno jeste, mene je ninđucu zanimao kao klinca jako (čitalo se romana o Lesliju Eldridžu, a bilo popularno). Sad sam ostao samo na poštovanju filozofskijih disciplina, prevelik sam hedonista i epikurejac da bih sebi dozvolio mučenje u salama za vežbanje :)