Нинђуцу

1. Bruse, ako imaš priliku, upiši ih na džiudžicu, dosta je bolja i primjenljivija od aikida.

Pogledaj link gore, imam ekstra jak klub i odlične instruktore, ali bi moje ćere bile prve devojčice u toj školi :)

2. Braća Mihajlović su odlični borci.

Iz mog ličnog iskustva najučinkovitije je kombinovati kick box i jiu jitsu.

3. imamo mi ovde i jaku školu Shotokan karatea, dvojicu međunarodnih sudija, prvakinju sveta, svašta nešto - jedan je i autor ovde na Vuki, na žalost posterdžija :)

4. Plati nekog od tih instruktora da ih odvojeno obučava godinu dana prije faksa. I onda nek samo nastave negdje u Bg-u. Mani je džiudžicu neostvarena želja, nikad nisam imao priliku da ozbiljno treniram (jesam na faksu u NS,al tad mi nije bilo važno da treniram bilo šta). Stari koji poznaje malo, mi pokazivao kao klincu, imam i neku staru knjigu, kao priručnik za jugoslovenske pandure, oduvijek mi se baš sviđa vještina. Trenutno rekreativno treniram realni aikido, nije loše, al daleko je to od realnog čini mi se.

5. Nemam šta posebno da platim, Dado je već zainteresovan samom idejom da žensko trenira s njima, izgleda sam prvi kome tako nešto može pasti na pamet :)

6. sranje....nindzicu je kik boks za sirotinju

znao sam jednog jadnika u osnovnoj sto je trenirao to bedno i nimalo vredno sranje od vestine, i tripovao se kao da je smiren i da nista ne moze da ga izbaci iz takta...i tako se desi scena da ga trojica samaraju i svaljuju na zemlju i cepaju mu odecu, a on je kao smiren i nece da reaguje...

ustvari je proliv od lika koji se usro

svi nindzice su pederi

7. možda je čovjek jeo neke kvalitetne tablete, pa je stvarno bio smiren...šta se dereš odma...

8. Па ти кад почнеш баскет да тренираш не можеш закуцати, исто као нинђуцу.

9. Ček, šta fali ženama na bjj-u?

Moja sestra trenira sa nama, imam par drugarica koje hoće početi i slično.

10. Ima u Srbiji Predrag Koviljac Wing Chun prejebena stvar, trenirao sam u S. Mitrovici al' pošto sam iz Bosne kad je krenula škola nisam mogao da stignem. Odlična stvar, ne postoji ništa bolje što bi se moglo trenirati.

EDIT: Vidim neki se gore raspravljaju kol'ko je smrtonosna koja vještina. Prva stvar kad sam naučio dok sam trenirao wing chun je da moraš da odrediš koliko želiš da povrijediš protivnika. Od običnog zavrtanja ruke do najsmrtonosnijih tehnika. Apsolutno kompletna borilačka vještina, a i treninzi su strašni.Nekada sam išao kući sav u modricama kad smo trenirali sa nun čakama na lutki ili sa motkama. A treninzi nisu ni skupi. 1000 dinara je članarina

11. Skočko, jesi ti na bjj ili klasičnoj? Može i pvt.

12. Ne fali ništa, nisi me skontao, jedino MENI je palo na pamet da upišem ćerku na bjj u mom selu. Svi drugi čak i ne pomišljaju :)

13. Ja mislim da je to itekako pametno, samo ako cure hoće.

14. De treniraš PRO-RO?

15. Ja oću nešto da treniram sa nunčakama i još par borilačkih veština pa da izmislim neku novu veštinu.
    MAČUPIČKU!

16. Kakav je ovo lik, HAHAHAHAHAHHAHA

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.